![]() |
|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#15 |
Машина: Славута
Длина: 1970мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
літо 175/60 а не 185)) я ж всюди пишу що специфічний розмір, але зато ніде нічого не затирає))
зима 155/70 р13) сток короч Перед початком Зими яакраз коли похоладало перестав рухатись регулятор пічки і завжди дуло холодне повітря, спочатку думав що порвався трос але коли заліз під панель побачив, що обірвалася гумова оплетка троса яка притискається защолкою під панеллю, вирішив купити новий так як старий вже трохи проржавів і т. д. При заміні довелося назайматся секасом поки зняв старий і встановив новий, ну і як большість наших деталей він не встав так як рідний)) довелося перегинати і т.д.. коротше на установку реально пішло мало не 2год. .. ужос нах, зате все встановив відрегулював так що тепер повністю відкривається і закривається краник, при регулюванні .. Також знову почав тріщати та скакати тросик спідометра, ще влітку купив новий але тоді добре набив старий салідоолом попустило але вистачило ненадовго .. замінив і о диво спідометр працює супер чотко і без стрибків і дивних звуків Ну і заодно замінив щітку склоочисника, ато коли був дощ жахливо розмазувало, легше було їздити з крапельками дощу ніж включати скоочисник) купив Бош звичайну після установки був дуже радий результатом так як витерає на ура і без розмазувань .. було це все давно фотки з телефону тому що в мене на фотіку вмерли батарейки і втратив карту пам'яті ![]() Тепер про початок зими: перший день застав мене в расплох, а саме в обід виїхали був тільки мокрий сніг, а коли їхав ввечері додому то все було вже вкатанним льодом і снігом, де не де навіть не міг стартанути .. зимової гуми було тільки 2шт, я вже розповідав і кидал фото Сава ЕКСІМО і то не в найкращому вигляді (4мм по суті це вже літо) але на сезон доїздтьт вистачить. Їх і поставив на наступний день і вечерком вирішив прокататись на Арену Львів там великий майданчик і ніби як не виганяють .. ну як і слід було очікувати при швидкості 40 машина навіть не повертала при різкому повороті , і взагалі було дуууже помітно недостатню поворотність, трохи покатався подьоргав ручнік туда сюда повчився виходити із заносу і поставив авто в гараж приблизно на півтора тижні, так як ніяк не міг купити ще пару зимової гуми відео правда там нічого цікавого: [video]http://youtu.be/nDQ0HinC0rY[/video] п.с. Хто не в курсі то на зиму я ставлю стік розмір 155/70 р13. Довго мучився що купити, хотів Good Year Ultra grip8 правда все відмовляли так як вони дуже тверді і т.д а от Нокіан фінансово не стягував, тому купив ще Саву)) брав через знайомих вийшло 320грн/шт фото знову з тіла: ![]() ![]() ![]() п.с. минулої неділі брав участь у ралі-спринт, днями розкажу, так що заходьте в гості! 8) |
![]() |
![]() |