![]() |
|
|
#10 | |
|
Машина: Tavria 1.4L Ice+LPG2/ АМС-550/ ВАЗ-21104 1.6 8v+LPG4
Длина: 8910мкм
Диаметр: 32мм
|
Цитата:
2. Бревна і надалі не бачу. 3. Ти почав перший цю розмову із образ 4. Бачити радий завжди всіх одноклубників, не дивлячись що ми на форумі пишем, бо одна річ віртуальний форум, інша- реальне життя. Так що в моєму списку немає таких яких би Я не впустив у дім, і не пригостив! 5. От бач сам кажеш про образи, а тут вже до погроз опустився, ай-яй-яй. Знову перший. Глобалками не випендрююсь, це раз, те що на шашель не приїхав, то писав чому, (хто із вас приїхав на шашель до Гайсина, який провели у monte?), по-друге щоб ти співав якби написав що їду до вас такого то числа, приїхав, зустрівся сам із собою і поїхав додому? По-третє бочку на вінницьких не котю, а якщо ти уважно читав форум, но не поняв, то переведу: я за порядок, згуртованість та дружність форуму, а не покучкувалить по 2-3 чол., і все. І на здибанки на ПЦ по тижнях забиваєте. 6. Те що ти не приїдеш на здибанку разом із мною, то це твоє право, і причину ти собі видумуєш, а я навпаки шукаю способи чи то варіанти щоб приїхати, не дивлячись хто там буде. |
|
|
|
0 (0)
|
|
|