ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы > Харьков

Харьков Харьковские Тавроводы и сочуствующие

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 08.05.2013, 22:27   #1
_basil_

_basil_

Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 44мм

Цитата:
Сообщение от Said Посмотреть сообщение
Санкционировано кем? Я разрешения не давал, следуя логике проекта закона.
Садить мента на 3 года за такое
Закон один для всех, правда ж
Фотовидеофиксация будет прописана в законе, который примут выбранные нами депутаты. А видеорегистраторы - нет. Потому фотовидеофиксация будет санкционирована, а видеорегистрация - нет.
Хотя, ИМХО, не для того они затеяли этот закон. Думаю, что это больше связано со слежкой за Яценюком, где там это было? Франковск? Ровно? Не помню.
_basil_ вне форума   Ответить с цитированием
Старый 09.05.2013, 10:35   #2
_basil_

_basil_

Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 44мм

Цитата:
Сообщение от _basil_ Посмотреть сообщение
Думаю, что это больше связано со слежкой за Яценюком, где там это было? Франковск? Ровно? Не помню.
Подтверждение моего тезиса от автора законопроекта
Цитата:
Г.Москаль: теза про заборону відеореєстраторів – провокація спецслужб

КИЇВ. 9 травня. УНН. Народний депутат Геннадій Москаль написав у своєму Facebook, що теза про заборону відеореєстраторів – провокація спецслужб, які здійснюють незаконне стеження за опозицією, передає УНН з посиланням на Facebook.
“У мене за ці дні телефон червоний від дзвінків про відеореєстратори. Це ж чистої води провокація, на яку повелася купа журналістів!!!
І все — з подачі силовиків, які мають служби зовнішнього (візуального) спостереження, і які розгорнули кампанію проти внесеного мною і Яремою законопроекту про кримінальну відповідальність за незаконне здійснення візуального спостереження за особою. Сам законопроект при цьому ніхто й не намагається уважно прочитати. А мова в ньому йде тільки про оперативні підрозділи правоохоронних органів, які здійснюють зовнішнє (візуальне) спостереження, використовуючи його проти лідерів і активних членів опозиції. Такі підрозділи сьогодні є в МВС, СБУ та податковій міліції. Нагадаю, що новий КПК відніс зовнішнє (візуальне) спостереження до категорії оперативно-розшукових заходів, які можуть здійснюватися тільки з дозволу слідчого судді. Таким чином відповідальні особи спецслужб, які мають у своєму підпорядкуванні передбачені законом „Про оперативно-розшукову діяльність“ підрозділи для здійснення зовнішнього спостереження, з переляку перед відповідальністю за незаконні дії вирішили скомпрометувати законопроект. Хоча мова про приватних осіб (у тому числі водіїв) у ньому не йде. Теза із забороною відеореєстраторів є звичайною провокацією, організованою правоохоронцями. Я не здивуюся, якщо в підконтрольних владі ЗМІ з’явиться інформація, що даним законопроектом Москаль намагається заборонити відеозйомку весіль та інших урочистих заходів. Звертаюся до ЗМІ , що тиражують дану маячню, хоча би уважно прочитати першоджерело (текст законопроекту). А також пам’ятати викрадення і звіряче вбивство Георгія Гонгадзе, яке організувала й здійснила саме оперативна служба, що здійснювала за журналістом незаконне зовнішнє спостереження”, — написав Г.Москаль.

УНН
_basil_ вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Метки
изменения в ПДД, ПДД