![]() |
|
|||||||
| Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
синий кардинал
Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 58мм
|
1. Киевляне вообще зажрались.
Дороги у них лучше, чем у всех, и ещё не довольны. 2. Пане Омельченко, а Ви особисто будете махатися з ОМОНом, коли Ваше гарматне м'ясо почнуть піздити на сходах державних установ? 3. Славко Ваш - гавно и группа у него говняная.
5 (5)
|
|
|
#2 | |
|
Забанен
Машина: F550 Maranello
Длина: 279130мкм
Диаметр: 0мм
|
Цитата:
с остальным, странно, но согласен
|
|
|
|
-2 (6)
|
|
|
#3 |
|
Машина: Тавр 1140 1.3i und corolla
Длина: 15800мкм
Диаметр: 37мм
|
А нех на киевлян хвост пружинить. Дороги здеся супер, а вы тама, в селухе своей, прыгайте по колдобинам.
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#4 |
|
Хер Таврический
Длина: 466070мкм
Диаметр: 55мм
|
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#5 |
|
синий кардинал
Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 58мм
|
1 (1)
|
|
|
#6 |
|
Гость
|
Доброго вечора усім.
Одразу прошу вибачення за затримку з відповідями. Досить цікава у вас реакція на мою персону, ваше право. Загалом дехто з вашої спільноти пам"ятає мене як організатора автоклубних змагань з картингу - в цілому свого часу був досить вдалим та цікавим проектом. Якщо вам цікава моя персона в деталях: https://www.facebook.com/andrey.omel....7?ref=tn_tnmn Так, я народився в Івано-Франківську, але більшу частину свого життя мешкаю у Києві. Стосовно "сбора лохов" - шановний, я б не був таким голослівним. Розміщуючи тему у вашій спільноті, я не намагався викликати будь яку агресію чи суперечку. Я ще раз повторюсь, я звичайний киянин, українець, якому набридли дороги та і ставлення загалом. Я не переслідую жодного інтересу окрім одного, я хочу отримувати належне за свої гроші, не більше і не меньше. Я не хочу вступати з вами в суперечку. Якщо ви хочете шукати щось, чого немає - шукайте ваше право. Якщо ви хочете продовжувати пусті балачки про те як все дістало - ваше право. Я просто шукаю тих, хто готовий не просто писати пусті слова. Загалом дякую вам за інтерес до теми. Все ж таки, я продовжую сподіватись, що серед вас є небайдужі люди. Дякую. Для вечірнього перегляду: http://www.youtube.com/watch?v=7ISOC1zxkqU |
|
0 (0)
|
|
|
#7 | |||
|
Гость
|
Цитата:
рассказывайте! Цитата:
а это я! ![]() вот моя страничка вкантактике... http://vk.com/id139714545 Цитата:
вам несколько людей, в частности я, задали конкретные воспросы, на которые нужно было дать конкретные ответы. это в том случае, если это все таки не балабольство и/или cбор лохов. вы не дали ни одного! зато затулили говнополитотную говновидушку... да, ваш ответ такой непалитический, такой весь активистско-гражданский. от вашей писанины так и тянет разогретой под октябрьским солнцем сталью броневика и Последний раз редактировалось Тамерлан; 15.05.2013 в 10:14. |
|||
|
2 (2)
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|