ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 16.05.2013, 14:18   #11
Андрей_Омельченко
Гость

Цитата:
Сообщение от kkk Посмотреть сообщение
Не менее уважаемый, вы получили совет в ответ на свой. Более того, вы спозиционировали себя как некоего лидера, претендующего на руководство некими единомышленниками.
А де саме я наголошував що я хочу бути "неким лидером"? Загалом я не претендував та не претендую на місце "якогось лідера". Я здається чітко наголосив, що шукаю небайдужих людей, з якими ми разом могли б вимагати належного ставлення до себе. Читайте правильно тексти та не перекручуйте їх.

Цитата:
Сообщение от kkk Посмотреть сообщение
И уже тем более не нуждаюсь в советах по своим расходам от всяких мутных личностей из интернета, типа вас, уважаемый Спасибо за внимание. Надеюсь, я доступно объяснил.
Ну от і ви прибережіть свої поради при собі. І давайте не переходити на особистості - здається я нікого тут не ображав та не збирався чимось ображати. Не сходяться наші думки - значіть не сходяться, усі ми люди і у кожного своє бачення на своє життя, тому давайте не баламутити воду у ступі розводячи непотрібні балачки.

Дякую за розуміння.

-1 (1)