![]() |
![]() |
#10 |
![]()
Вітаю Хмельницьких тавроводів.
Хоча зареєструвався на сайті досить давно, я тут новачок (про що й каже мій нік та кількість повідомлень). В основному читав цікаві теми, користуючись принципом "Не говори, якщо не можеш покращити тишу" Але нещодавно, на свою голову придбав вживаний двигун та КПП в одноклубника зі Східної України, і вже не можу мовчати. Двигун прийшов з відбитим кріпленням на блоці циліндрів, яке було посаджено на холодну сварку і зверху замащене багном для маскування. Людина, яка мені його продала, ні за яких умов не хоче приймати двигун назад, пропонуючи "компенсацію" у розмірі 300 грн і натякаючи, що це я міг підмінити блок циліндрів, і що він мені не вірить. Я хотів вислати йому фото блоку з номером, але він не хоче їх бачити. Добре, що хоча б слухавку підіймає. Прошу вашої поради, що краще зробити у такій ситуації. |
|
![]() |
![]() |
Метки |
!намана чо!, !Утлав предевкагдила?, йа тут был, на хэр, inturist, пыщь-пыщь, свободная метка, сижу і флужУ, Сонтехнегофобы, хмельпиво, Хмельницкий, Хмельницкие наркоманы, уютненька гілочка |
|
|