![]() |
|
Салон как улучшить интерьер и повысить комфорт |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 | |
![]() Цитата:
Який ІР вводити в саму програму Venator??? Я перепробував всі варіанти шо на тому скріні і поки глухо |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
Тот АйПи по которому ты в настройки модуля заходишь
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Жаль не вдається
![]() Тільки заставка ![]() Шильд відключений, тільки ардуіна і вайфайка Хоча якійсь дані предаються на відєднання РХ ТХ реагує і по планшету дивлюся 30 мб передав венатор_таврія Підкажіть куди далі копати Можливо проблема у планшеті, можливо якійсь налаштування ще треба зробити??? Можливо неправильно залив скетч??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Вся проблема була в скетчі
Скетч що вислав мені YaSerg не запускав програму тільки заставка ![]() Я вигрузив новий з compcar.ru сомпілював і залив в ардуіну і запустилось ![]() Тепер цікавить обмеження на демо версію в програмі чи в скетчі???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Але ж у мене все працює! І як це при відключеному шильді? Коли подається сигнал - зникає заставка і працює приборка...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() Також я зрозумів що заставка зникає при подачі сигналу digitalInput[0] = 1 тобто запалювання ![]() ![]() ![]() А так скетч робочий просто я трохи затупив ![]() ![]() Почав розводку шильда під ардуіну в протеусі Може в когось є готова розводка під ЛУТ????? Ще раз дякую YaSerg за пошивку ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |