![]() |
![]() |
#776 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Так что я всеми колёсами ЗА!!! |
|
![]() |
#777 | ||
![]() Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
#778 |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]()
всем превед!
как на счет первой пятницы нового года? учитывая выходные, есть мысль собратся раньше, пока светло. |
![]() |
![]() |
#779 | |
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#780 |
|
![]()
уточняем время
|
![]() |
![]() |
#781 | ||
![]() Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
#782 |
Гость
|
![]()
Всіх з наступаючим 2008! То шо так як домовлялись 4.01.2008 Арсен 2000!?
|
![]() |
#783 |
![]()
Блін, пізно побачив тему!
![]() Коли наступні дріфт-тавро-покатушки? ![]() Я готовий хоть через день! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#784 | |
Гость
|
![]() Цитата:
![]() Новеньким завжди раді,велкам і слідкуй за Анонсами ! |
|
![]() |
#785 |
![]()
Пропоную влаштувати тавро-покатушки.
Найкраще вночі. Оптимальні варінти для нічних покатушок: - площадка на ст. Україна; - площадка в брюхах; - площадка в Слолонці, біля озера Наварія; - для дріфту - при наявності снігу - нічний центр нашого міста, особливо там де брущатка, - приблизно 04:30- 05:00. В такий час дибілів водіїв і пішоходів найменше. Коли темп -10 і нижче - поліцаїв практично нема. |
|
![]() |
![]() |
#786 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
#787 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Народ я створив тему в розділі біле/чорне - біле/чорне Льовова, щоб в одній вітці все було, бо шукати досить важко. Можна поросити модераторів, щоб закинули в неї всі інші теми, що стосуються Львова. В кого є думки по цьому пишіть.
|
![]() |
![]() |
#788 |
![]()
Кому цікаво - в неділю діфтуєм: http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=20&t=5756
|
|
![]() |
![]() |
#789 | |
Гость
|
![]() Цитата:
2 софт эм - сделали но ещё не полировали лак а так всё гут )) правда пару дней назад алени у мну чуть права не забрали.......я сначала думал что шутят но после того как при мне у 5-ых забрали права понял что пипа )) но поговорив ![]() ![]() |
|
![]() |
#790 |
![]()
2 softm: "Как там кузоффф?" - Що саме тебе цікавить?
|
|
![]() |
![]() |
#791 |
![]()
2 ANGEL_SL: Ти де дріфтуєш як правило?
Може влаштуєм міні дріфт - покатушки? ![]() Снігу певно буде фанарь ... Приїзжай в Брюхи, познайомимось. Я буду приймати участь в слаломі полюбому. В мене темно-синя славута, тонована, білі поворотники зпереду, з вікон може звучати техно або панк-рок, ричащий глушак. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#792 |
Гость
|
![]()
Закинув тему в купи-продай.
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=42112 Славута ЗАЗ 110307 2003 р.в. вишневий, 43 тис. км., 1.2 л., в доброму стані, сигн., ц/з, підкрил., тюнінг, т/вікна., CD-MP3 Pioneer, акустика, 2 зимових колеса з дисками, гаражне збереження. 3500$ Кого цікавить звоніть 8(066)762-34-75, пишіть hardware@ua.fm |
![]() |
#793 |
![]()
Завтра, на 12:00. Брюховичі, навчальна площадка.
Будуть покатушки. |
|
![]() |
![]() |
#794 |
Гость
|
![]()
Вчора побачив коли проїхав перехрестя, :shock: також порушив проїхавши прямо..,тепер треба повертати праворуч і на 3 повороті ліворуч??..оригінально
|
![]() |
#795 |
|
![]()
враги кругом
|
![]() |
![]() |
#796 |
Гость
|
![]()
Поділіться картами GPS.
Gare@bk.ru |
![]() |
#797 |
Очень давно не заходил
|
![]()
В годину пік, якщо їхати по вул франка від СБУ в центр, прохати буде нереально - раніше можна було прямо - зараз об"їзджати той трикутник, а в години пік там завжди була купа машин, які повертають до стрийського ринку. Щось я так і не бачив знаків піроритету - хто головний - як і на інших кільцях у Львові- той хто рухається по кільцю?
|
![]() |
![]() |
#798 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
#799 |
|
![]()
а мне для е61
|
![]() |
![]() |
#800 |
Гость
|
![]()
Привет всем! Давно я тут не был, однако...
Интярясуит адин вапросик. Никто не продаёт или не собирается продавать Таврию ЗАЗ-110218 1,3 (карб. или инж.)? Если чё буит, маячте. |