![]() |
|
Технический тюнинг двигатель, ходовая, и т.д. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#10 |
Машина: Славута 1.2Si
Длина: 1080мкм
Диаметр: 25мм
|
![]()
У мене було так.
Дві білі колодки на три і на чотири контакти. ![]() На першій колодці де ЧОТИРИ контакти: Середній верхній - загальний плюс мікаса. Лівий верхній - К-лайн лінія. Лівий правий - масса. Нижній не знаю. Друга колодка на три дроти, один дріт - вихід на тахометр, інші два не знаю. Також з пучка окремо ідуть дріт на лампу чєка і окремий дріт на ЕБН. Перевіряй прозвонкою. Загальний плюс перевіряй одним щупом до колодки середній верхній, інший на вихідному контакті реле живлення (зніми релюшку, і там де ланцюг реле, не катушки а сам ланцюг реле, один з контактів буде напряму з плюсом дзвонитися). Так само зніми релюшку ЕБН, один з контактів релюшки буде напряму дзвонитися з якимось з дротів, який потім на ЕБН піде. Візьми глянь по распиновці колодки, маленькою проволочкою втикаєш в велику колодку мікаса на потрібну ніжку де вихід на лампу чєк, і так само шукаєш дріт на лампу чєк. Трошки доведеться помучатися в цьому питанні, але не так там і багато дротів. На ебн був темний дріт (темно сірий якийсь), на чєк світлий помоіму з полосками померанчового. Принаймні у мене було так ![]() _ якщо не разберешся, напишеш, я як буду вихідний піду гляну по кольорам. Але це через пару днів, із за цих виборів дому не бачимо, підсилення всіх патрулів на повну... Але прозвонювати потім всеодно доведеться, тому що кольори кольори, а попалити мікаса не цікаво. PS З днем автомобіліста, панове ))) Последний раз редактировалось AndreyZp; 25.10.2015 в 06:10. |
![]() |
![]() |