![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Машина: авт.Таврия! мот JAWA 350\360
Длина: 1460мкм
Диаметр: 23мм
|
Та це ясно шо слизько місцями!но там був асвальт чистий!без наметів снігу!Я ще думаю,мабуть річ у гумі!Типу всесезонка!Ще від лісової до писарівки,там звісно не супер чисто,но асвальт був ,майже півторя ряда ,в сторону Вінниці,один,навіть боявся ,трішки в право прижатись ближче,щоб дати можливість його обігнати!А перед цим,цеж авто ,боялось обігнати автобус,який більшою половиною корпуса ,взяв в право,в сніг,даючи місце для обгону! То дядько боявся обганяти,бо треба було трішки лівою стороною виїхати на сніг,то ледве обігнав він автобус!А я обганяв цього дядька,коли небуло зовсім зустрічки!Були унікуми,що валили як кабани через кропиву!під 90-100,це на обгоні ,між попутними і зустрічними авто,і по каші снігу!Оце ну нах!
Хай береже Вас Бог і янгол охоронець! Последний раз редактировалось TapacWWW; 07.01.2016 в 23:24. |
|
|
0 (0)
|
|
|
#2 | |
|
Машина: ЗАЗ1037 Славута Карбюратор
Длина: 1330мкм
Диаметр: 22мм
|
Цитата:
+ каждый водитель сам решает с какой скоростью ему ехать безопасно, может человек вчера права получил а сегодня взял машину чтоб кого то наведать в Виннице - едит как умеет - не надо его осуждать вспомните как сами начали ездить |
|
|
|
1 (1)
|
|
|
#3 | |
|
Машина: авт.Таврия! мот JAWA 350\360
Длина: 1460мкм
Диаметр: 23мм