![]() |
|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#6 |
Гость
|
![]()
25.11.2007 р.
Субота... день імені Люськи... Почали з того що перегнали Люську-Підснжіника до Evila в гараж, помили і вигрузили з багажніка та салону 50 кг різного металолому та непотрібу... Далі Nazik взявся за встановлення сигналізації... а точніше сказати - центральних дистанційних замків, так як датчики відкривання дверей ми вирішили не ставити бо для цього треба сверлити в кузові дирки, ставити датчики, підбирати гумові ущільнювачі і т.д. Можливо зробимо пізніше... В цілому сигналізація працює. Стикнулися з тою ж проблемою, що присутня на Машці G@RMONa - кнопки опускаються тільки якщо прижати двері рукою - так що будемо розбирати замки і ковиряти їх... Також вияснилось що водійські двері мають немалий хід вверх-вниз... Будемо цей баг ліквідовувати... Evil зробив поверхневий огляд карба, діагноз наступний - машина на постійному підсосі (заслонка не стає повністю вертикально), перша камера переливає бензу, друга взагалі не працює (не відкривається заслонка)... Тут власне бачу два варіанта - або їхати до карбюраторщика або ставити новий стоковий карб з подальшою його доводкою... Ну і з колесами... спочатку поставили на зад стокові вазовські диски - затирання зникло... Потім Назік підкинув ідею, що можна поставити проставки для розширення колісної бази - що я і зробив. Поставив 6 мм проставки на перед і на зад - ззаді затирання майже зникло (хіба на ямах) спереді затирає при вивертанні коліс... Так що з понеділка займемся пошуком більш низкьопрофільної гуми... Велике дякую за допомогу: Nazik, Evil, Lesuk. :idea: Ну і фотозвіт: Тут Люська ще без проставок, але я думаю, що колісна база в неї вже не набагато вужча за бобіка ![]() Люська чи бобік???? ![]() Мийка.... два заходи кершером, потім дитячим шампунем, потім ще 2 рази кершером... ![]() Ставим сигналізацію... ![]() І ще дядько Лесик до нас приєднався ![]() Ну і проставки... ![]() |
![]() |