![]() |
|
Общий форум Дороги и ГАИ-шники, автомобили и их владельцы. Одним словом жизнь автомобилиста. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#126 |
Машина: Слава 1,1 карб
Длина: 1440мкм
Диаметр: 20мм
|
![]()
Ну я бы в свою славуту свапнул бы турбу,если кузов выдержит
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Машина: ЗАЗ1105-57-42(ушла легенда). Прикальнючий китайский газель.Scenic conquest
Длина: 7880мкм
Диаметр: 27мм
|
![]()
такое же фото пикапа авечки и было в журнале. только там оно было рыжего цвета. а прицепчик прикольный. для ланосопикапов.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Машина: Таврия-Пикап, 1.2, ГБО удалено, СПИРТ в первой камере, МПСЗ-1
Длина: 420мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
но турбомэмз на 135 кобыл с 1,3 Ой, чето мне не верится. Может опечатка и 99л.с.? Интересно, КПП тоже таврийская? Если да, то это капец!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Очень давно не заходил
Машина: Таврия-110216, 93г.в.
Длина: 10мкм
|
![]()
-Почему в Израиле не выпускают машины?
- А куда им таки уезжать? |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Машина: Таврия Пикап 1.3Li
Длина: 1700мкм
|
![]()
Турбо+МЕМЗ+КПП от Ланоса (опыт с КПП есть)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Забанен
Длина: 42370мкм
|
![]()
да насрать на акциз . хочу мемз с турбой и расходом 5,5литра по городу, с разгоном 8,5 до сотни.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Забанен
|
![]()
ну вы же верите
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 38мм
|
![]() Цитата:
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#137 |
Забанен
|
![]()
в светлое будущие, которое вам обещают.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Ну, вы же верите в светлое ПРОШЛОЕ, которым вас обманывают и манят? По-моему, лучше все же верить в будущее.
![]() |
#139 | |
Машина: Славута 1.2 Lux
Длина: 30920мкм
Диаметр: 32мм
|
![]() Цитата:
сообщил на пресс-конференции заместитель председателя Правления «УкрАвто» Вахтанг Васадзе. «Рынок новых автомобилей занимает примерно 10% от всех сделок на авторынке и эта тенденция, к сожалению, долговременная. Мы, в «УкрАвто», понимаем, что чуда не будет, и прорыва с условиями банковского кредитования ждать не приходится. В этих условиях мы должны предложить нашим клиентам доступные автомобили, которые они смогут позволить себе купить. Так мы пришли к необходимости начать системную и долговременную работу на рынке автомобилей с пробегом» — резюмировал Вахтанг Васадзе. Наша услуга «АвтоХИТ» — это, прежде всего, гарантия чистоты сделки и истории автомобиля. В базе данных «УкрАвто» более 1 млн. проданных автомобилей за последние 5-6 лет. Кроме автомобилей, которые продавали дилеры «УкрАвто», мы готовы предложить автомобили с пробегом наших крупных партнеров: лизинговых компаний ALD, AVIS, OTP Leasing, крупных корпоративных покупателей. Система «АвтоХИТ» будет работать со всеми марками авто и всех возрастов, будь-то VW, Porsche, Ford или Chevrolet, Opel, или ЗАЗ. (Услуга «АвтоХИТ» создана на базе компании «Юниверсал Моторс Групп», которая входит в корпорацию «УкрАвто».) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Машина: платиновая МашКа
Длина: 115030мкм
|
![]()
А чи варто так радіти?
Ну по-перше. ШАРИ не буде,бо більше однієї недорогої авти в рік НІЗЗЯ! А далі. Плюси? Так,можливо трохи зіб'ють ціну на вторинному ринку. Але тут поряд з плюсом є і мінус - ти теж не зможеш продати свою авту по старій ціні,вона подешевшає. Думаю,що ЗАЗ (який для багатьох прям ісчадіє пекла ги-ги) нікуди не дінеться. Переформатується на б/у,менше стане продавати нового (можливо). Тобто звузиться пропозиція. А це завжди на гірше.
![]() |
#141 |
|
![]()
Якраз падіння ціни на мою Славуту мене і не лякає. У мене машина 2004-го року, карбюратор, кузов в ідеалі, ЛФП - як із салона, пробіг - 97 тисяч, по механіці все близьке до ідеального. Я її зараз при самому оптимістичному підході продав би за 2 тисячі доларів, після підписання закону продав би за тисячу. Втрата тисячі доларів мене аж ніяк не лякає, якщо я навіть зможу купити за 5 те, що зараз продають за 7-8. Я у будь-якому випадку не втрачу, як і більшість таких ніщебродів, як я. А от, наприклад власники ланосів і "китайців", особливо, куплених із салона, втратять. Але ж так не буває, щоб усім було добре, правда?
![]()
![]() |
#142 |
|
![]()
Якраз тенденція так собі,а точніше гівно тенденція. Відміняти на два роки.Ну яка це тенденція? Це популізм,загравання з піплом. Добрі тенденції, це незмінні,або вірніше поступові, однонаправлені зміни. А тудой-сюдой - фігня це.
Якщо особисто за мене,то я взагалі не переживаю. В совок ми вже не повернемося, вибір завжди буде. Дорожче,чи трохи дешевше,я на це дивлюсь так - більше заробляти треба. Нє,ну звісно хотілося б щоб по-дешевше,але для мене це не головне,скоріше просто як даність. Мені, як один казав: "за державу обідно". Я просто впевнений, що наша (найбільша країна Європи) не повинна втрачати те що нам впало з розпадом совка,а саме автопром, хай хоч у вигляді мілковузлової збірки. Звісно влазити держава туди не повинна,а от зробити умови для існування - це реальна задача. А такі шарахання,та ще і на фоні такого крутого падіння продажів... таке балів від інвесторів не добавить.
Украина, помни 20 февраля. Последний раз редактировалось GidraM; 01.06.2016 в 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Машина: Слава 1,1 карб
Длина: 1440мкм
Диаметр: 20мм
|
![]()
Ни один вменяемый инвестор не станет вливать бабло (я про крупно узлову зборгу) в стране,где власть меняется щелчком пальца,а за 300 км от завода идут боевые действия, такшо на уровне государства будут заставлять покупать лайнос
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Очень давно не заходил
Машина: Таврия-110216, 93г.в.
Длина: 10мкм
|
![]()
согласен шо зарплата и цены должна быть адекватные, а то цены европейские и выше, а зряплаты африканские
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Так вы скажите мне, откуда такая цена на отечественные авто??? Вида - больше 10 штук долларов! За эти деньги в Европе будут и Фиат, и Дачия, и Пежо-Ситроен 301-е - новые. Так и модели же свежие, и качество не сравнить выше, и энергоносители у них дороже, и зарплата раз в 10 выше нашей, а фонд зарплаты - 30% стоимомти товара, а не 10, как у нас. Так в чем же дело??? Я только ЗА отечественный автопром, но на фоне иномарок-конкурентов Ланос должен быть по всем параметрам 5-6 тысяч, Вида - 6-7, но не 10-11!
![]() |
#146 |
|
![]()
Хто сказав, що ланос чи віда ПОВИННІ коштувати саме стільки? Порівняння з Заходом?
Добре. Який річний випуск Дачі,чи Пижа-сітра 301? А який річний випуск Віди,чи Ланоса? Все,саме тут і відповідь. Собівартість,рентабільніс ь - елементарні економічні поняття. Саме там зарита собака. А ще є ринок який коригується попитом. І потім,окрім Віди чи Ланоса пропозицій в Україні зовсім немає?
![]() |
#147 |
|
![]()
Ок, я все вирішив: у гаражі відкриваю ланосозборочний завод з обсягом виробництва 10 шт на рік (якраз відповідає продажам автозазу останнім часом
![]() ![]()
![]() |
#148 |
|
![]()
Повний бред. Я ще раз запитую,у нас в Україні є тільки один ЗАЗ?
І що до лобіювання. Ставки на іномарки і перші заград мита на б/в були прийняті за вимогою корейців. Може хвати вже повторювати журношлюшні фейки на замовлення? Далі вже лобіював Васадзе,так. Лобіювання це злочин? Хто приймав,може до них варто апелювати? І почути їх аргументи. І як повинна поступити держава,коли авторинок показую шалені темпи росту (я тобі нагадаю, що ринок нових авто в Україні зростав аж до 700 тищ авто в рік,з перспективою більше млн!).Так що потрібно було робити? Відкривати кордони для бутора чи стимулювати своє виробництво? А ти згадай скільки і хто у нас виробляв свої авто. Якщо вже і критикувати,то критикувати за полуміри, не варто було тоді зупинятися тільки на скд-збірки,а варто було ще тоді просувати мілковузлове складання. А що до тазів. Хто піплу дохтор,що він тягнеться до бутора? Можливо це такі особливості перехідного періоду.
Украина, помни 20 февраля. Последний раз редактировалось GidraM; 01.06.2016 в 16:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Машина: заз 1102 1,2-> Matiz 0.8i->Ravon R2 1.25 4AT+Kia Sportage 3 2.4
Длина: 2980мкм
Диаметр: 28мм
|
![]() Цитата:
Надіслано від мого Lenovo A369i, використовуючи Tapatalk |
|
![]() |