![]() |
|
Копипаст Весёлые и не очень ссылки, копи-пасты, картинки-бояны и всякие тупаки из Интернета |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Машина: Tavria Nova 1.2S & Musstang 49 ccm
Длина: 1170мкм
Диаметр: 15мм
|
![]()
- Ти спиш?
- Ні. - А чому очі закриті? - Зір економлю. Я не можу це приховувати. Я хочу тебе всім тілом, серцем і всією душею. Іди до мене, моя кохана тарілко червоного борщу! - Що не кажіть, куме, а сучасний спорт - страшна річ. - Це ж чому? - Сьогодні почув по телевізору фразу коментатора: «Наш атлет зубами вирвав очко в суперника». Аж уявити страшно! Фраза «Коханий, подай, будь ласка, кольорові невидимки» вбила чоловічу логіку. Посперечалися ведмідь і заєць, хто кому більше зубів виб'є. Замахується заєць - чотири зуби у ведмедя випало. Б'є ведмідь - вибиває зайцю тільки два. - А це як? - шокований ведмідь. - А більсе нема. Зараз діти в 12 років шукають собі другу половинку і п'ють пиво, а я в такому віці жував «Хуббу бубу» і клеїв подорожник на розбиті коліна. Насварив своїх тарганів, розсадив у голові по поличках, заборонив мінятися місцями. Притихли, не турбують, пошепки обговорюють, який я поганий. - У мене терпелива вдача. Довго накопичую в собі. - Це типу накопичувальна система знижок? - Ага, спочатку система знижок, потім роздача бонусів. Я запрацювався і усвідомив, що сьогодні п'ятниця, тільки тоді, коли о 16:00 з криком «Хто останній - той лох!» утік директор. - А як же кохання з першого погляду? - Я погано бачу, мені треба помацати. - Агов, куме! А що в тебе там на порозі лежить? - Та то мій злий собака. - Тю! А я об нього ноги витер. |
![]() |
5 (5)
![]() |