![]() |
![]() |
#1 |
Проходил мимо
Машина: Таврия Нова, 1.3 карбюратор. 2003г.в. Люкс. 160тыс. пробега.
Длина: 20мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
Помогите пожалуйста. Не заводится Таврия карбюратор. С зажигания не заводится, добавляю газа завелась, как только отпущу газ так глохнет. Помогите пожалуйста разобраться юному тавроводу 3 день с нею
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Машина: Слава 1,1 карб
Длина: 1440мкм
Диаметр: 19мм
|
![]()
О подсосе же вкурсе?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Проходил мимо
|
![]()
Да, на подсосе заводится, убираю глохнет, та же ситуация что и с педалью газа
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Машина: Слава 1,1 карб
Длина: 1440мкм
Диаметр: 19мм
|
![]()
При какой температуре убераешь подсос? Карб регулировал?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Проходил мимо
|
![]()
Я не смотрел на температуру, раньше просто сел завёл и поехал, а тут бац и чёт не хочет, карбюратор я вообще без понятия как его крутить, чайник ещё))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Таки модератор
Машина: Темно-сіра
Длина: 239000мкм
Диаметр: 58мм
|
![]()
Пока изУчите матчасть, разберетесь и поймете, что и где крутить можно и не стоит, найдите карбюраторщика нормального.
А первым делом, заполните профиль нормально: http://www.tavria.org.ua/forum/showt...90#post2995590 И еще- при наличии огромного количества постов по карбюратору- http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=70121 и т.п. не стоит создавать новую тему.
Вы хотите поставить меня в тупик своими вопросами, а я вас поставлю в тупик своими ответами! Последний раз редактировалось кук; 02.06.2018 в 07:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Машина: Ланос Л-1300
Длина: 102850мкм
Диаметр: 43мм
|
![]()
Отсутствует холостой ход. Там и копайте.
![]()
![]() |
#8 |
Таки модератор
|
![]()
... 3 день с нею...(с) читали? Сказали А, говорите Ы- где и что копать.
![]() |
#9 |
Машина: ЗАЗ 110307 1.2 газодизель
Длина: 450мкм
|
![]()
самый простой вариант - отпал проводок с клапана холостого хода... проверяли? а, вообще, не заводится, и таврия карбюратор(как бывший владелец) это 100500 причин. если вы новичек и хотите сами разобраться, то копайте с азов, путь длинный, но полученный опыт не пропьешь, или к более опытному тавроводу
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Про проводок уже написали. Далее - снять воздушный фильтр и его корпус, выкрутить клапан (пометив положение, в котором он был закручен), прочистить жиклёр ХХ, проверить работоспособность клапана (подключить проводок, включить зажигание и поставить клапан корпусом на массу язычок клапана должен частично "прятаться" внутрь корпуса), продуть насосом колодец первой камеры и канал ХХ через отверстие клапана, скрутить всё обратно (кроме воздушного фильтра) и пробовать завести.
![]()
![]() |
#11 |
Таки модератор
|
![]()
Это кому вы все пишете, мине??? Напомню- человек три дня за рулем Таврии. И молчит к тому же.
![]() |
#12 | |
|
![]() Цитата:
![]() Снять воздухан, клапан, продуть - тут семи пядей во лбу быть не надо. И новичок разберётся. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
синий кардинал
Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 57мм
|
![]()
Он не молчит,
а пока Вы флудите, изУчает матчасть, разбирается и понимает, что и где крутить можно и не стоит, ищет карбюраторщика карбюраторщика нормального.
![]() |
#14 |
Таки модератор
|
![]()
...а судьи кто?...(с)
![]() |
#15 |
Машина: ЗАЗ 1102 "Таврия" 1,1 карб. 1994г.
Длина: 1000мкм
|
![]()
Тут причин дійсно вагон.
Серед пройдених особисто: - убитий акумулятор, який бере багато заряду; - зношений ремінь ГРМ, який не тримається на шестернях; - убитий генератор, який не дає достатньої напруги в мережу; - розрегульований карбюратор; - стара проводка з трухлявою ізоляцією, яка дає витік струму десь на масу; - дешева стара сигналізація, яка бере багато струму в режимі очікуівання. Якщо дати більше газу, то через забиті канали карбюратора поступає більше палива, генератор швидше крутиться, дає більше потужності, якої вистачає на іскру і на заряд акумулятора. І це при умові, що не закидає антифриз в циліндри, і паливо поступає в достатній кількості. І це мені сьогодні ввечері доведеться вже вкотре перевіряти. Бо знову перескакує ремінь, пропав ХХ і на днях повністю погасла панель. Причому все це загострюється в сиру дощову погоду. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Таки модератор
|
![]()
- бере, коли, що з того, до "не заводится" яким боком? Написано, що стартер мертвий, панель мертва?
- про ремінь зовсім фантастика, як тоді з ...как только отпущу газ так глохнет...(с) - про генератор цитата попередня. - про карбюратор- вгадали на 146% - див. п.п. 1...3 - аналогічно. Резюме- або уважно читайте пост 1, або не фантазуйте. І ще одне- ТС два місяці нема на форумі.
![]() |
#17 |
Машина: ЗАЗ 1102 "Таврия" 1,1 карб. 1994г.
Длина: 1000мкм
|
![]()
Все так.
Просто не тільки мене одного пошук заводить в це повідомлення. На будь-якому форумі не вітається розмноження тем, тож нехай краще буде кілька мегадовгих детальних, ніж надцять чергових коротких "не заводиться". (було б краще, якби називали конкретніше, наприклад: глохне через кілька хвилин після запуску) А ремінь мене вже дістав конкретно. Злітає в холодну погоду, або коли довго кручу стартером, або перегазую на перехресті. Я вже так наловчився його вправляти, що навіть сім'ю з машини не виганяю. Купив БРТ, якщо далі таке продовжиться, то... До речі, коли мітки на шківах зсунуті на 90 градусів, то на підсосі можна їхати. Двигун троїть, але на 2 передачі навіть на гірку можна вибратися. Сам не знаю, як таке можливо, детонація, чи по принципу дизеля, але факт. Як тільки затроїла, стаю, відкриваю капот - тадам! мітки в протифазі. Або прийшов до гаража, ключ в замок, кілька разів стартер натужно крутнув колінвал, а потім раптом так легко - жужужужужужу. Не завелась. Під капот - мітки роз'їхались. Ось вам і сабж. Последний раз редактировалось Coren; 28.07.2018 в 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Таки модератор
|
![]()
Це вже більше на хоббі, чи садо-мазо схоже- нормальні деталі ГРМ, нормальний ремінь, встановлений по мітках на шестернях, а не по поняттях, служить роками і не скаче нікуди, навіть в гречку. Може, щось не так робите? Бо інакше нічим проблему пояснити.
![]() |
#19 |
![]()
Сьогодні на півдорозі додому, заглохла. Довго мучав стартер, але все таки якось завів та доїхав.
Не заводиться що на газу, що на бензині. Коли убраний підсос і газ в на всю - заводиться, потім для підтримки роботи, підсос треба витащити десь на половину. Підсос прибираю- глохне. Завтра буду розбиратися. Щось подібне вже було. Тоді випав шланг вакууму на підсилювач гальм. Думаю і зараз йде десь підсос повітря і суміш бідна. Бо це не паливо, і швидше за все, не іскра. Залишається якість суміші. В мене врізки в карб. Думаю або якась врізка відкрутилася, або знов шланг вакууму... Завтра буду шукати. Можливо відпишусь)).
![]() |
![]() |
#20 |
![]()
В мене таке було коли перескочив ремінь ГРМ, кут запалювання пішов в плюс, але двигун без підсоса на гарячу працювати не хотів.
Мої бортжурнали: Славута 1.2Li 2008 - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959, Ford Fusion EU 1.25 - https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=105563 Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
![]() Цитата:
Знайшов. Розхитався і навіть випадав магніт з датчика хола. Докладніше напишу в БЖ.
![]() |
![]() |
#22 |
Машина: Таврія 1102, стандарт,1992 р.в.
Длина: 4630мкм
Диаметр: 16мм
|
![]()
Схожа ситуація і у мене була. Але, в моєму випадку, це вичисляється швидко - до котушки запалювання під'єднаний дріт цифрового тахометра. І коли ДХ короткочасно не працює то по тахометру зразу видно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Цитата:
Вік живи, вік вчись. Буду знати.
![]() |