![]() |
|
Харьков Харьковские Тавроводы и сочуствующие |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
![]()
Харків, іздох?
Сповена, і АМГ за два тижні-це не стосується ![]()
-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС) Последний раз редактировалось masster; 05.10.2019 в 09:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Бот
Длина: 22000мкм
Диаметр: 41мм
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Майор
Машина: Француз
Длина: 28050мкм
Диаметр: 33мм
|
![]()
Согласен, очень устарело, но вайбер это просто удобный вынос мозга, где чтоб прочитать посты нужно минимум 30 минут, ничего не разбито по темам и каждый лепит одно на другое...я просто не представляю как даже Ростик успевает читать и писать там)))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Цитата:
-Поки зайде, поки відкриє, потім треба передивитися купу реклами....Щось не там мазнув, все перемикнулось на щось інше і знов реклама -І це сучасна платформа? Та нах вона така потрібна. Це я, за свої гроші, ще й їхню рекламу та іншу чуш маю дивитися? Це як труїти себе, за власний же рахунок. Ну і в метро- гортають всяку х-ню. Просто ні-про-що! І знов таки, те що їм хочуть впарити. А тут-реклами практично 0. Ніхто мені нічого не нав,язує. Що хочу-те дивлюсь. В когось не так. Знаю. А в мене так. Бо Яндекс, я нещадно видалив . І зауважу, за довго до війни. Бо це просто гидота, повна реклами, нав,язувань різного контента і таке інше.
![]() |