![]() |
|
Копипаст Весёлые и не очень ссылки, копи-пасты, картинки-бояны и всякие тупаки из Интернета |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
![]()
Ромський літній табір для дітей "Баро Гудло" запрошує батьків БЕЗКОШТОВНО здати своїх спиногризів на літо і трохи відпочити від них.
✔Насичена програма, ✔строгий режим, ✔чітка ієрархія і розподіл обовязків - все це і багато іншого чекають на ваших дітей. ❗Якщо ваша дитина не комунікабельна, боїться нових знайомств, чи першою почати діалог - це все мине! 🗣 Вже за декілька днів вона без страху буде підходити до незнайомих людей і починати діалог. Якщо Ваша дитина: 🍲не хоче їсти, 👿вередує, 🤤випльовує іжу - після нашого табору вона буде їсти все, навіть пересолене чи напівсире. Вона першою буде бігти на кухню, розштовхуючи конкурентів і вибирати найбільші куски. 😷Якщо ж часто хворіє то наші "спеціалісти" загартують її так, що зимою вона зможе гуляти босою і в одній кофті, без шкоди для здоров'я. 🎠В садочку її ображають і б'ють? Ми зробимо її авторитетом в групі, діти самі будуть приносити їй з доми іграшки, гроші, золото. 🚨Ми гарантуємо: 🗺вивчення іноземної мови (три місяці і дитина вільно говорить угорською та циганською мовами.) 🎻пісні ай-не-не, 🕺стрибання через вогонь, 🕯гадання на 🃏картах, 🕶навики гіпнозу. 🏕Весь час у таборі дитина знаходиться на свіжому повітрі 👺є группа фізпідготовки - перенесення металолому до пунктів прийому. ✏навчаємо рахувати і обраховувати, 🛒отримує досвід в торгівлі (горіхи, подушки, одежа) 🚆постійні подорожі електричками Ужгород-Лавочне, Київ-Львів, Мукачево-Волосянка, Київ, Ковель, Рівне і тд. 💱💲в нас вона навчиться "заробляти гроші" і зможе отримувати невеликий щоденний дохід. 💯Отримає: 🛐досвід спілкування з 🛂поліцією, 🌁вивчить місто, 🎭людей, 🖼ломбарди, 🕛працювати в команді ⚠️зможе відрізнити справжнє 💰золото від циганського не гірше ювеліра, 📣навчиться обгрунтовано доводити свою позицію (ніякого 💸гаманця я небрала, 📱телефон мені хтось в карман поклав і т.д.). 📛І саме головне! Ваше дитя стане слухняним, тому що ніякі 👹Діди Бабаї не зрівняються зі страхом наступного літа бути відправленим до нас знову.
7 (7)
![]() |