![]() |
|
|
#11 |
|
Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 39мм
|
Нє-нє, у мене славута на той час була "збитою", підвіска в ідеалі, задня і передня розпорки. На літній гумі реакція на найменші рухи кермом чітка і миттєва. Навіть зараз на трохи потрьопаній підвісці їздив змійку - досить чітко рулиться. А от на БЦ-10 шовидше 80 їхати просто стрьомно. Реакція на рухи кермом запоздала і супроводжується вилянням жопи. В повороті таке враження, що задня вісь підрулює. Для снігу і неспєшного повзання - нормальна гума, але на трасу - не дай Боже. Ну і ці всі нюанси починаєш розуміти, коли потрапляєш у критичні ситуації. Я завжди після покупки нової гуми їду на місцевий аеродром і хвилин 20 знущаюся з неї - гальмую до моменту блокування, переставку роблю, змійку їду. Тоді я починаю розуміти, що ця гума може, а що ні. Минулим літом купив літні хенкук на заміну штатних амтел. Заїхав на амтелі на аеродром, катнув, потім зразу на шиномонтаж і на хенкуках знову на аеродром. Ото суперський спосіб побачити різницю: на тій же швидкості на амтелах у змійці жопа аж совалася по асфальту, а хенкук наче приклеєний до асфальту вкручує зад у поворот. От так я і БЦ 10 з фредештайном порівнюва - на БЦ наче ось-ось кувиркнешся, а фредештайн рулиться і держить, наче літня. Коротше, все відчувається у порівнянні.
|