![]() |
|
|||||||
| Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 | |
|
Длина: 125770мкм
Диаметр: 47мм
|
Цитата:
2. Для поїздок в Україну окрема українська сімка, яка піхається в другий слот чи запасний апарат і роздає нет на всю сім'ю. Хоча для 2 рази в рік поїхати - якщо нема безабонплатного рішеня то виникає питання нах воно нада. У мене висів водафон за 60грн/міс на старому запасному смарті, юзався попутно для дзвінків в Україну (2грн/хв в роумінгу) та приват24. Тому повторюю ще раз, необхідність виключно е-сім мені незрозуміла. |
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#2 | |
|
Цитата:
|
0 (0)
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#4 | |
|
Цитата:
может не так поясняю .. я при пересечении границы уже хочу иметь стабильную связь без роуминга и не хочу гасать по всем магазам в поисках симки для всунуть в телефон . тем более если он на 1 сим то мне надо что бы мой туташний был всегда на связи . а так я у знакомого беру номер и прошиваю в тело его . при приезде отдам денег и все ))
Старое правило есть в авиации, помни о нем и пилот и учлет, что б не снимали тебя с акации – писай по ветру, взлетай наоборот. Последний раз редактировалось Mobilom; 27.12.2020 в 00:56. |
||
|
|
0 (0)
|
|
|
#5 | |
|
|
Цитата:
Тобі ж і кажуть: необхідність е-сім через рукожопість огризка, а не фіча ![]() І нічого не глчїючить, до речі. Хоча в роумінгу я всеодно сімки на різних апаратах тримав, щоб не замахувало. І не розказуй, що у тебе нормального запасного телефона нема. |
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#6 | |
|
Цитата:
кстати самсы от с20 начали тоже есим иметь на боту ![]() телефон есть .... самсунг х450
|
0 (0)
|
|
|
#7 | |
|
Машина: Slavuta 110308 1.3Si
Длина: 212950мкм
Диаметр: 40мм
|
Цитата:
Ще ось не так давно в цій темі намагалися довести що дві сім картки це для злиднів. Йамобілко прекрасне і з одним слотом. А от тепер, виявляється, навіть не повноцінний слот а якийсь його суррогат це прям благо, вау і афігєть. Даааа.... Умом айфонщіка не понять. Ще пара версій - і другий фізичний слот буде революцією у світі мобільних телефонів. ![]() П.Н. А в айфончєгу вже був прорив із проривів - емпетришечка на дзвінок?
СМИ сегодня есть инструмент идеологии, а не информации. Главное в их сообщениях — идеи, внедряемые в наше сознание контрабандой. Последний раз редактировалось vics13; 27.12.2020 в 00:53. |
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#8 | |
|
Машина: Q7, Q5, Peugeot Partner
Длина: 8020мкм
Диаметр: 38мм
|
Цитата:
|
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#9 |
|
Машина: Slavuta 110308 1.3Si
Длина: 212950мкм
Диаметр: 40мм
|
ТАВИШО???!!!!! Єпл таки розродився? Вітаю.
0 (0)
|
|
| Метки |
| горе в семье |
|
|