![]() |
|
Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 | |
![]() Цитата:
так що уви, перечитуй тєму заново
4 (4)
![]() |
![]() |
#2 | |
Машина: Сенс +ГБО 4 КМЕ, ФІОРІНО
Длина: 275660мкм
Диаметр: 48мм
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() В мене старший син задовбував: "Задовбав відроїд, купи Айфон. В друзів айфони, вони крутіші" і все оце, що є в 15 річних. Ну купили для початку 8 на 128 гіг. З умовою, що за місяць-другий викладе всі переваги його над відроїдом. Поки що ми на етапі: "Сири, а почему аборигены съели Кука", або "Сири, сочини стих". А, ну і камера веселіша ![]() ![]() ![]() Поки все
0 (0)
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
в 15 річних має бути достаточно сил і енергії для того щоб і з андроідом розібратись і подружитись
а от коли на всю цю єрєсь не залишається ні сил ні часу - тоді само то переходити на іос мені в 15 було не впадло віндовс МЕ переустанавлювати раз в 3 дні а зараз коли вінда починає глючити - простіше купити новий ноут, чим розбиратись з переустановкою ну або купити макбук ![]()
0 (0)
![]() |
![]() |
#4 |
Длина: 125770мкм
Диаметр: 47мм
|
![]()
Ну я допустимо не розумію ні перших ні других. Бо маючи сотку бюджету можна спокійно взяти наприклад ауді а6, що буде на голову вище за ту ж теслу і на значу заправлятись дуже довго
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#5 |
Машина: Q7, Q5, Peugeot Partner
Длина: 8020мкм
Диаметр: 38мм
|
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Цитата:
![]() ![]()
Старое правило есть в авиации, помни о нем и пилот и учлет, что б не снимали тебя с акации – писай по ветру, взлетай наоборот. Последний раз редактировалось Mobilom; 10.02.2021 в 19:50. |
||
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Цитата:
![]() Там де я жив 4 роки тесла не є такою страшною рідкістю. Згоден, їде непогано, але є так би мовити легке відчуття бюджетності. От так би мовити взяти шкоду суперб, пассат і а6. Машини співплатформенні, але навіть при однаковій специфікації різниця в сприйнятті просто космос. А тут тесла коштує як лакшері, а по споживацьких приколах відвертий мейнстрім. Внутри - пруф:
Последний раз редактировалось AndrewK; 10.02.2021 в 20:57. |
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Цитата:
А брусочки рассохнутся через пол-года ![]()
0 (0)
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Цитата:
просто ціни на іграшки бувають різні
0 (0)
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Цитата:
Про покупців jac та іншої китайської дичі навіть не говорю, як і про юзерів телефонів за сотку. |
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#11 | |
![]() Цитата:
![]() ![]() а так .... да есть для понтов есть потому что хочу и нравится (и в конце концов могу позволить себе купить) ... но тут разговоры пришли к тому что если нравится и удобно все равно лох понтовый ![]()
0 (0)
![]() |
![]() |
Метки |
горе в семье |
|
|