![]() |
|
|||||||
| Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#34 | |
|
Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 40мм
|
Цитата:
. Так що, чим раніше населення остаточно піде від підарських облгазів, тим швидше настане порядок. Єдиний ризик, який нас очікує - облгази і газзбути, по факту - це одна контора. Боюся, що скоро нас очікують перевірки газового обладнання, вентканалів, примусове обслуговування котлів і газових плит за овердофіга грошей і т.д. У нас рік тому прийшли і пофотографували котла і газові плити (були дома батьки-пенсіонери, тому дозволили. Я б послав на йух - нефіг мені по хаті фотографувати моє майно). І що цікаво - у особистому кабінеті УСІ назви газових приладів записані з помилками! Це що, треба бути настільки тупорилими, щоб з фотографії не вміти переписати правильно назву котла, чи плити? Чи це "заначка", щоб через рік-два прийти і сказати, що у мене назва приладу в їхніх документах не відповідає фактичній? Коротше, від цього проізволу облгазів, мабуть, урятують тільки масові пожежі на згаданих об'єктах по всій Україні.
|
1 (1)
|