ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 08.06.2021, 00:38   #11
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 29мм

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
1. Тобто 1995й в цілому по Україні питаннь не викликає? І січень чогось там по Києву, імовірно 2019го (але якість картинки сумнівна)? А на жовтні по Києву світ клином зійшовся
2. В 2020 вцілому 616,8 (+6%). Що враховуючи загальне старіння населення ще не так зле, бо "далі буде", враховуючи співвідношення "дебет-кредит" 2:1

А тут ще таке приніс

...
1. Не викликає, я чудово пам'ятаю початок 90-х, яка жопа була навколо і в якій жопі жив я і моя сім'я. Цілком логічно і прогнозовано, що при такому спаді економіки, смертність зросте, а при деякому вирівнюванні ситуації знизиться. Невже стосовно цього в когось є якісь сумніви?
2. Так, в цілому близько 6 % за 20 рік. Але ж, старіння було і останні 5 років, але не викликало збільшення смертності (див графік). Значить, не воно являється причиною, а інші, доволі очевидні, чинники.
3. Пройдіть самі по своєму ж посиланню і уважно прочитайте про що там. Мова йде про січень-вересень 20 року. Дійсно, смертність дещо (незначно) знизилась за цей період, але за останні три місяці догнала і перегнала показники минулого року аж на 35 тис чорненьких мішечків!
Що я вам і намагаюсь донести, і що підтверджують графіки держстату. І що ви, з енергією, гідною кращого застосування, вперто не хочете помітити, хоч колок вам на голові теши.
До речі, причини незначного зниження смертності в січні-вересні 20 року мені невідомі, але ризикну припустити, що виною може бути, який жах, той самий карантин.
Снофру вне форума  
0 (0)