![]() |
|
Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм
|
![]()
Шановний колего, ви собі на приколі?
![]() ![]() Там пік практично тої ж висоти. Тому припиніть маятись хірньою і натягати сову на глобус. Тепер стосовно вашого другого графіка, там левова частка не ковідна. А маючи наочні приклади як рахувалась ковідна смертність - то і вона під великим питанням. І нарешті, що у вас за нуль прийнято в другому графіку? Бо з першим він явно не танцює. Там звісно різниця на 1млн проти абослюту, але в житті не повірю, що населення Києва скоротилось в тричі (той самий січень-19). Їх що, рендомно заповнювали? Підозрюю, що їх обидаа треба роздрукувати на газетному папері і повісити на гвіздок у садовому туалеті. Последний раз редактировалось AndrewK; 12.07.2021 в 23:30. |
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#2 | ||||
Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 28мм
|
![]() Цитата:
![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
![]() ![]() Колего, ви тільки не подумайте, що я вас хочу переубідити, бачу, це дуже важко. Наша полеміка не для нас з вами, може, хтось почитає, подивиться графіки і посилання (шкода, що вони тільки від мене, але то таке...) і зробить свої висновки. Бачу, що наша розмова починає схилятись до деякої циклічності, тому, до появи свіжих даних, я цей "сізіфів труд" призупиняю. |
||||
![]() |
1 (1)
![]() |