ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 12.07.2021, 23:24   #1
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм

Шановний колего, ви собі на приколі?

Там пік практично тої ж висоти. Тому припиніть маятись хірньою і натягати сову на глобус.
Тепер стосовно вашого другого графіка, там левова частка не ковідна. А маючи наочні приклади як рахувалась ковідна смертність - то і вона під великим питанням.

І нарешті, що у вас за нуль прийнято в другому графіку? Бо з першим він явно не танцює. Там звісно різниця на 1млн проти абослюту, але в житті не повірю, що населення Києва скоротилось в тричі (той самий січень-19). Їх що, рендомно заповнювали? Підозрюю, що їх обидаа треба роздрукувати на газетному папері і повісити на гвіздок у садовому туалеті.

Последний раз редактировалось AndrewK; 12.07.2021 в 23:30.
AndrewK вне форума  
1 (1)
Старый 13.07.2021, 22:37   #2
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 28мм

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
...

Там пік практично тої ж висоти. Тому припиніть маятись хірньою і натягати сову на глобус.
Практично, да не тої, не дотягує. Максимальна смертність за останні 60 місяців- це жовтень 20, це вже навіть найупоротіші зрозуміли, чому ви упираєтесь, незрозуміло. В листопаді-грудні ще більше.
Цитата:
Тепер стосовно вашого другого графіка, там левова частка не ковідна. А маючи наочні приклади як рахувалась ковідна смертність - то і вона під великим питанням.
Ніхто і не говорить, що ковідна частка левова. В окремі місяці до 30 %, за 20 рік 6 %.
Цитата:
І нарешті, що у вас за нуль прийнято в другому графіку? Бо з першим він явно не танцює. Там звісно різниця на 1млн проти абослюту, але в житті не повірю, що населення Києва скоротилось в тричі (той самий січень-19).
За "нуль" прийнято прогнозовану середню смертність за останні п'ять років. Цифри першого і другого графіка і не повинні битися, лише динаміка, вона чудово б'ється, подивіться уважно. В Києві близько трьох мільйонів жителів, все танцює.
Цитата:
Їх що, рендомно заповнювали? Підозрюю, що їх обидаа треба роздрукувати на газетному папері і повісити на гвіздок у садовому туалеті.
Дані з сайту Національної Академії Наук України, але, ви ж краще обізнані Та й НАН, скоріше за все, фінансується Білом Гейтсом, я в цьому майже впевнений.http://https://www.nas.gov.ua/UA/Mes...MessageID=7545
Колего, ви тільки не подумайте, що я вас хочу переубідити, бачу, це дуже важко. Наша полеміка не для нас з вами, може, хтось почитає, подивиться графіки і посилання (шкода, що вони тільки від мене, але то таке...) і зробить свої висновки.
Бачу, що наша розмова починає схилятись до деякої циклічності, тому, до появи свіжих даних, я цей "сізіфів труд" призупиняю.
Снофру вне форума  
1 (1)
Ответ