![]() |
|
Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#11 |
Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 28мм
|
![]()
Слухайте, колеги, розкажу в цій темі, бо... ну, де ж іще. Тут всі, так сказать, зібралися.
Тему про плоску землю я чув давно, вважав це просто приколом, потім виявилось, що люди, які щиро в це вірять, таки є. Ну, і Дарвін з ними. Звело мене життя по роботі з одним чуваком, років 50, інженер-будівельник, по роботі людина, як людина: 7*16 множить без калькулятора, об'єм бетону може прорахувати, машину водить. Поспілкувався з ним ближче, і виявилось, шо: -земля плоска -материків більше, просто до них не допускають -космосу не існує, то все фотошоп -з Кейптауну до Індії доплити не можна, бо там стіна -рептилоїди існують!!! -двісті років тому був всесвітній потоп -в Арктиці є колонія арійців, яку заснував Гітлер -хвороби із-за лікарів? -нами всіми управляє світовий уряд -американці не були на Місяці, а Союз в космосі -і багато, багато іншого... Я реально думав, що такі люди бувають лише в інтернетах та й то по приколу. Він реально в усе це вірить, це жесть. В принципі, про вакцинацію можна було не питати, але я спитав. Як думаєте, яка його думка? |
![]() |
4 (4)
![]() |