![]() |
|
Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм
|
![]()
2й екран має бути на співмірній відстані інакше за пару годин банально очі втомлюються. На телевізор шарити і так працювати відверто не зручно.
Планшет +/- 10" банально зручний для дрібних активностей, там де мікроекрана телефона відверто недостатньо, а ноут витягати і носити з місця на місце надлишково і ліниво. 7річний ноут це дрова. Для актуальних робочих задач вже недостатньо. Кейс - я хз, не люблю я ці нашльопки. Юзав переважно dell/hp по пару років в несприятливих умовах. Були і падіння зі стола. Крім потертих країв і забитої системи вентиляції - нічого. |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#2 | |
Машина: Renault Dokker Van Mazda CX-5 Tavria Picup 1.3
Длина: 75730мкм
Диаметр: 34мм
|
![]() Цитата:
2) макбук весит чуть больше килограмма. и мне он удобнее 3) 7 летний ноут имеет СОМ порт. мне больше ничего не нужно. обслуживаемое мной оборудование, стареет значительно медленнее гаджетов. по этому напарник мой, это оборудование банально не может обслужить. и ездит он теперь просто на монтаж. где и условия не те, и заработок не тот. зато с новым ноутом.
0 (0)
![]() |
![]() |
Метки |
горе в семье |
|
|