ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 09.11.2021, 09:37   #1
vics13

Машина: Slavuta 110308 1.3Si
Длина: 212950мкм
Диаметр: 40мм

Розмовляв із знайомим із місцевої похоронки так він сказав що наше місто за тиждень виконує місячну норму по трупам.
Навіть мої тесть із тещею, старі совки і ретрогради, широнулися вчора пфайзером. Реально злякалися коли сусідів почали закопувати.
0 (0)
Старый 10.11.2021, 00:03   #2
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 29мм

Цитата:
Сообщение от vics13 Посмотреть сообщение
Розмовляв із знайомим із місцевої похоронки так він сказав що наше місто за тиждень виконує місячну норму по трупам.
Навіть мої тесть із тещею, старі совки і ретрогради, широнулися вчора пфайзером. Реально злякалися коли сусідів почали закопувати.
При середній смертності в листопаді 1600-1700 за день, маємо офіційних ковідних близько 700. Враховуючи той факт, що реальна надлишкова смертність завжди в 1,5-2 рази вища, ніж офіційна ковідна (не тільки в Україні, це тренд усього світу), можна припустити, що надлишкова мінімум тисяча за день. Точні дані будуть через місяць.
Отже, надлишкова місячна смертність близько 60 %. Це абсолютний рекорд за всю історію спостережень, такого не було ніколи. Деякий час, враховуючи рівень ідіотизму серед мудрого наріду, скоріше за все, буде ще гірше...
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 10.11.2021, 10:15   #3
vics13

Цитата:
Сообщение от Снофру Посмотреть сообщение
При середній смертності в листопаді 1600-1700 за день, маємо офіційних ковідних близько 700. Враховуючи той факт, що реальна надлишкова смертність завжди в 1,5-2 рази вища, ніж офіційна ковідна (не тільки в Україні, це тренд усього світу), можна припустити, що надлишкова мінімум тисяча за день. Точні дані будуть через місяць.
Отже, надлишкова місячна смертність близько 60 %. Це абсолютний рекорд за всю історію спостережень, такого не було ніколи. Деякий час, враховуючи рівень ідіотизму серед мудрого наріду, скоріше за все, буде ще гірше...
Точних даних не буде. У нас наприклад такого як раніше вже немає - коли кожного місяця публікувалося скільки народилося, скільки померло, скільки уклало шлюби, скільки розвелося і т.д.
Хто і має точні дані по смертям - так це похоронні агенства. У них зараз жнива.
0 (0)
Старый 11.11.2021, 00:33   #4
Снофру

Снофру

Цитата:
Точних даних не буде. У нас наприклад такого як раніше вже немає - коли кожного місяця публікувалося скільки народилося, скільки померло, скільки уклало шлюби, скільки розвелося і т.д.
Хто і має точні дані по смертям - так це похоронні агенства. У них зараз жнива.
Звідки така безапеляційність і на чому вона грунтується?
Як і раніше, дані публікуються і, як і раніше, з деякою затримкою. Так було завжди. Як загальноукраїнські, так і по областям. Дані по містам ніколи не пробував знайти, думаю, це теж нескладно зробити.
Останній експрес-випуск Держстату є від 18.10.21., охоплює період до серпня включно. Кількість померлих січень-серпень 2021 року 439430 чоловік, що на 61115 померлих (на 16 %) більше, ніж в аналогічний період 2020 року (378 315 чоловік).

Все звідси: http://ukrstat.gov.ua/express/expres...6%D1%96%D1%8F_
Снофру вне форума  
1 (1)
Старый 11.11.2021, 08:16   #5
AndrewD

AndrewD

Машина: ГАЗ-24 (1981 г.в.); MB E320 W124; Славута 1.2L
Длина: 323770мкм
Диаметр: 44мм

Цитата:

https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BD%D0%B8%D1%8F
Старый 11.11.2021, 09:54   #6
vics13

Цитата:
Як і раніше, дані публікуються і, як і раніше, з деякою затримкою. Так було завжди. Як загальноукраїнські, так і по областям. Дані по містам ніколи не пробував знайти, думаю, це теж нескладно зробити.
Останній експрес-випуск Держстату є від 18.10.21., охоплює період до серпня включно. Кількість померлих січень-серпень 2021 року 439430 чоловік, що на 61115 померлих (на 16 %) більше, ніж в аналогічний період 2020 року (378 315 чоловік).

Все звідси: http://ukrstat.gov.ua/express/expres...6%D1%96%D1%8F_

Я не вірю офіційній статистиці. Одному Б-гу відомо що вони там за цифри малюють.
1 (1)
Старый 11.11.2021, 11:30   #7
redpas

Машина: Renault Dokker Van Mazda CX-5 Tavria Picup 1.3
Длина: 75730мкм
Диаметр: 34мм

Цитата:
Я не вірю офіційній статистиці. Одному Б-гу відомо що вони там за цифри малюють.
угу. а какая альтернатива официальной статистике?
Старый 11.11.2021, 21:57   #8
Снофру

Снофру

Цитата:
Я зрозумів, але, повторюсь, на якій підставі? Дані про народження і смерті- це цифри суворої звітності, ви, чи хтось інший, ловили Держстат на брехні стосовно цих параметрів? Чи це просто ваша внутрішня впевненість, ні на чому конкретному не грунтована?))) Ще я викладав дані про смертність в деяких топових країнах, вона чудово корелює одна з одною і з українською зокрема. То це як, всесвітня змова статистів?)))
Ще зрозумійте одну річ, що вся ця статистика має пірамідальну структуру, тобто, державна б'ється з сумою обласних, вони, в свою чергу, з сумами міських та сільських, помісячна смертність б'ється з річною і т.д.
Тобто, при великому бажанні, можна побудувати таку піраміду, в якій буде цифра померлих в кожному конкретному селі аж до конкретного прізвища померлого, яку легко перевірити.
Ви розумієте яка кількість незнайомих між собою людей на різних рівнях повинна бути в змові і нікому не проговоритись, щоб намалювати пірамідку за листопад ширшу на 60% від реальної?
А ще є статистика пенсійного фонду, банківських рахунків, субсидій, виплат на поховання... Все треба правити, підключаючи все більше і більше учасників змови. А ще, через три роки зміниться влада (я дуже сподіваюсь) і за всіма цими тисячами учасників можуть прийти...
Особисто в мене немає причин не довіряти оф ковідній статистиці та хоч на тій підставі, що дані чудово б'ються з моїми особистими суб'єктивними даними. З кількістю хворих серед знайомих (останній місяць і кінець 2020 року- масове явище, влітку одиничне), з випадками смерті серед знайомих, з заповненістю лікарень в Прилуках, Чернігові і в нас в Києві на Рижській, з віковою структурою померлих, а тепер ще і з тим, вакцинований померлий (поки що, немає ні одного), чи ні.
Снофру вне форума  
2 (2)
Ответ