ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 13.11.2021, 16:06   #1
Kvarz
Пользователь

Машина: Джили МК ГБО4, Чери Кимо ГБО4
Длина: 508980мкм
Диаметр: 65мм

Цитата:
Сообщение от AndrewD Посмотреть сообщение
Я пишу про твоє ставлення. До обіду "треба вакцинуватися", а після обіду "недороблена крива вакцина з купою побічних ефектів"
Питання - навіщо вакцинуватися такою вакциною?
Так і пиши "такою вакциною вакцинуватися нікому не треба, але якщо хочеться, то будь-ласка"
Вот тебе все надо поделить на белое и чёрное?

Абсолютно все, о чем я рассуждаю, не является догмой.
Всего лишь предположения.
0 (0)
Старый 15.11.2021, 12:46   #2
AndrewD

AndrewD

Машина: ГАЗ-24 (1981 г.в.); MB E320 W124; Славута 1.2L
Длина: 323770мкм
Диаметр: 44мм

Цитата:
Сообщение от Kvarz Посмотреть сообщение
Вот тебе все надо поделить на белое и чёрное?

Абсолютно все, о чем я рассуждаю, не является догмой.
Всего лишь предположения.
До чого тут чорне і біле?
Я ж максимально зрозуміло сформулював питання - чому ти в чаті пишеш одне, а тут - інше?
Це як в ситуації з AndrewK - тут він ретранслює кацапські методички щодо вакцинації і вакцин, а в політоті пише, що кацапи - поци і завжди брешуть.

Я не пишу, що відношення до вакцинації і кацапів має бути хорошим чи поганим, мені цікаво, чому у різних пабліках це відношення діаметрально протилежне.
Старый 15.11.2021, 13:04   #3
redpas

Машина: Renault Dokker Van Mazda CX-5 Tavria Picup 1.3
Длина: 75730мкм
Диаметр: 34мм

Цитата:
Я ж максимально зрозуміло сформулював питання - чому ти в чаті пишеш одне, а тут - інше?
Це як в ситуації з AndrewK - тут він ретранслює кацапські методички щодо вакцинації і вакцин, а в політоті пише, що кацапи - поци і завжди брешуть.

Я не пишу, що відношення до вакцинації і кацапів має бути хорошим чи поганим, мені цікаво, чому у різних пабліках це відношення діаметрально протилежне.
возможно потому, что определённым слоям населения свойственно быть против. похер против чего, главное против. а в разных пабликах могут быть разные настроения.
Старый 15.11.2021, 19:17   #4
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 47мм

Цитата:

Ну, чувак, це питання складніше ніж здається. Перш за все тому, що я вже більше року не сприймаю жодних ковідних істеричок (як проти так і за, неважно). Тому мені глибоко пофіг на методички ковідошизіків чи антиваксів. Не знаю, може це вони мене читають? Але ж я людина абсолютно непублічна. Такий собі асоціальний мізантроп. Навіть сиджу сам один в офісній кімнаті в 50м.кв.

Корінь мого несприйняття цього всього: якщо ситуація максимально дурна і вирішується по дурному, то напевне і весь процес повна дурня, нє?
AndrewK вне форума  
1 (1)
Старый 15.11.2021, 19:23   #5
AndrewD

AndrewD

Машина: ГАЗ-24 (1981 г.в.); MB E320 W124; Славута 1.2L
Длина: 323770мкм
Диаметр: 44мм

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
Н
Корінь мого несприйняття цього всього: якщо ситуація максимально дурна і вирішується по дурному, то напевне і весь процес повна дурня, нє?
В нашій країні так робиться абсолютно все. Але ж це не означає, що не треба робити страховку, або оформляти якісь документи.
Як людина, котра вступала в спадщину, можу сказати, що цей квест сміється з вакцинації. Але робити все треба. Так - довго, через сраку і зі скандалами.
Старый 15.11.2021, 20:13   #6
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 47мм

Цитата:
В нашій країні так робиться абсолютно все. Але ж це не означає, що не треба робити страховку, або оформляти якісь документи.
Як людина, котра вступала в спадщину, можу сказати, що цей квест сміється з вакцинації. Але робити все треба. Так - довго, через сраку і зі скандалами.
Я не купую страховку біля ржавого корита на перехресті. Так само як не купую "бронь готелю" в ржавій будці біля кордону.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Ответ