![]() |
|
|
#11 |
|
Машина: класний тошнот
Длина: 193270мкм
Диаметр: 43мм
|
Забрав тошнота з сервісу...
Питання перше - якого біса так паркувати авто? ![]() Загалом, усе віийшло чи не найкращім чином! Як мені розповіли у сервісі - то таки проставки витягли тягу регулятора до негерметичності штоку... Токар зробив проставку, яка повернула шток у зводське положення... Витікання рідини припинилося... Будемо спостерігати... Помінялися діапазони зпрацьовування педалі гальм: де був початок - зараз пусто, де було легке пригальмування - зараз пусто, де було звичайне гальмування - зараз пусто, де було сильне гальмування - зараз ледве-ледве, де було впирання зі всієї змоги з контролюванням юзу - зараз початок легкого гальмування... Весь робочій дуапазон зараз лежить там, де в мене було "в пол"... Але! Зараз доступні значно потужніші режими гальмування! Я декілька разів заради тесту спробував - значно потужніже сповільнюється... Я вже давно очикував на юз, а воно чипляється та гальмує! Це приємна новина! Виходить у мене не було задніх гальм, а тепер вони є! ))) Радий, що обійшлося мінімумом колгоспу! )) До педалі треба знову звикнути, але не вважаю то великою проблемою... Декілька днів - та буде усе ок! Хоча зараз - це паніка! Там де були гальма - нема! ))) А ще долили масла у КПП, зробили розвал, заправили кондей! ))) ![]()
|