![]() |
|
![]() |
#1 |
![]()
Перебирав стійки. Бо нормальних у продажі немає.
Заняття не те щоб дуже складне , але потребує деякого інструменту, та знань. Варто дотримуватись моментів затяжки, потрібної в'язкості оливи, та технології. Заливати оливу потрібно в трубу, потім вже вставляти туди поршень і потім вже направляючу з сальником. Перебрав, зібрав. Вирішив закачати газ. Ну як газ. Повітря. Бо різниці немає. Приспособи які для цього продаються, коштують дуже дорого, як для разової роботи. Тому зробив свою . Якою і поділюся з вами. Мені не жалко, все одно мало хто цим буде займатися, а з тим хто рукастий і захоче попрацювати зі стійками, поділитися не жалко. Взяв термоусадку, відповідного діаметра, усадив її з країв. Один край на штоці, інший на штуцері закачки. Через штуцер і закачував повітря 3 атм. Спочатку закачати не вдалось. Бо повітря не проходило між штоком і термоусадкою. Взяв тоненький мідний дріт і вставив його між ними, з'явилась маленька шпаринка, через яку і стало потраплати повітря всередину стійки. Шток перед усадкою трубки, намастив, щоб трубка легенько ковзала по ньому. Кінчик дроту зрівняв з кінцем термоусадки. На фото висунув щоб видно його було вам. І так усадку, досить легко загнав під сальник, і потім подав повітря під тиском 3 атм. Все. Просто, дешево і легко. Дріт взяв з витої пари, комп'ютерного кабеля. ![]() ![]() ![]() Варіанти штуцерів, зверху можна хомут для надійності. ![]()
![]() |