![]() |
|
|
#351 | |
|
Цитата:
Можливо це в тебе тому, що дивився з телеіону?? Я дивлюсь на компі.
|
|
|
|
#353 | |
|
Машина: класний тошнот
Длина: 193790мкм
Диаметр: 45мм
|
Цитата:
|
|
|
|
#354 |
|
Нічесє. Тут ще й користувачі присутні)).
Тепер зрозуміло, з-за кого сервер завжди перевантажений))).
|
|
|
|
#356 |
|
Машина: тавр уехал,,
Длина: 2010мкм
Диаметр: 35мм
|
Креативненько,але зрозуміло.
Користувачі різні бувають,я скоріш читатель ніж писатель) але заходжу практично щодня,ото і перегруз. |
|
|
|
|
|
#357 |
|
Почав черговий профілактичний ремонт Таврії. Мета підварити, підфарбувати, щось підшумити, щось антикорити, і так далі.
Зняв двері, хочу прибрати іржу що пішла по низу, та петлі полагодити. . Мені варив пороги та низ дверей свого часу Starscream. Як можна було, так не долуго зробити цю роботу? Тільки тепер я це бачу. Коли зняв двері. Він робив не знімаючи дверей, зараз це гарно видно. Тому ближче до петель, де було не зручно, і зроблено не якісно. Тому там і іржа пішла. З середини, дверей, взагалі голий метал. Ні грунта, ні фарби, ні гермета. Він і не збирався там герметинаносити, бо навіть заусенки з порізаного метала не видалені. Це ж ази. Будеш чи ні там мазати, а заусенки мають бути зчищені! Тепер мені треба мучітись, їх видаляючи, а йому тоді, з зрізаним низом - 20 секунд. Та я ще тоді, не придивляючись, що там, запшикав туди антикор. Тепер, щоб ліг грунт і фарба, все вимиваю. По цих заусенках. Як можна так робити справу? Не розумію таких людей. Це при тому, що я не заперечував ціну яку він назвав, і не підганяв. Не знаю, де він зараз. Чим займається? Хоча з великою ймовірністю, здогадуюсь. Перероблю. Хочеш якісно - роби сам!
|
|
|
|
#358 |
|
Заливна горловина досить інтенсивно іржавіє. Здається недавно її замінив, і ось вже дірка прогнила. Задовбало.
Тому виготовив горловину з нержавійки. За допомогою такого шаблону. Залишив чорним тільки різьбу, яку пофарбую епоксидним грнтом і антикором.
|
|
|
|
#359 |
|
Знайшов на що поміняти ущільнюючі кільця передніх гальм. Сподіваюсь якісні. Порівняння з рідними. Це від MAZDA CX-7 MITSUBISHI GRANDIS, PAJERO-MONTERO. Мені потрібні тільки кільця.
![]()
|
|
|
|
#360 |
|
Кудисььзник цей запис, відтворюю.
297460км. Серпень 2024 р. ШРКШ розібрав, промив, замінив мастило. Наружу Ельф з молібденом. У внутрішні Total Altis SH 2. Пильники на довгу палку поставив старі, вони у відмінному стані. На коротку - нові, виробництво Німетчина. У всякому випадку так мені було сказано, коли купував. Було це років 16 тому. Брав про запас і лежали вони в мене в льоху. Частина була поставлена ще тоді, і ходять вони чудово, внутрішній з довгої палки лишив ще служити. Поміняв місцями шркш, з лівої палки на праву і навпаки. Нічого не хрустіло, просто для профілактики. Потім прочитав у книжці, що треба всі кульки у свої місця ставити, голки теж у свій підшипник. Я так не робив. Не думаю що хтось калібрує зараз голки на конвеєрі. Стопорне кільце було не кільце, а половинка. Зробив з пружини кільця, перевірив щоб граната і ставилась з ними і знімалась, і поставив .[spoiler] ![]() ![]() [/spoiler]Гальмівні диски та фланці, в місцях прилягання, пофарбував, потім промазав Новолом для внутрішніх порожнин. Тоненьким шаром. Промазав також ступицю але вже Total seran XM100. Можливо не буде тепер там кородувати та прикіпати. Поміняв передні стійки, пружини. Пружини поставив старі, ті що йшли з машиною, вони вищі від тих що зняв, на см у вільному стані. Прочистив їх від іржі, промазав говноантикором для днища. Може хочь трішки затримає процес іржавіння. Одну опору поставив нову. Стара не сподобалась. Відбійник один поставив новий- правий, один лишив старий- лівий. ![]()
-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС) Последний раз редактировалось masster; Вчера в 11:23. |
|
|
|
|