![]() |
![]() |
#26 |
![]()
YaSerg
нету там в природе реле, реле регулятор сотит??
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Цитата:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]()
нифига в стандарте нет реле, даже не ищи!! за парковку дворнега отвечает специальный контакт...
вот тебе картинко, кури...там сразу и схема подключения реле на будущее ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]()
Роздрукував. Завтра попрошу товариша, щоб по людськи відрегулював ХХ. Потім з папірцем до електрика. Бо з проводами граться - то не моє. Сьогодні замінив двірники - і на морді і на попі.
![]() ![]() Як добре. що ви всі тут є... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
забанен
|
![]()
фото довай!!!
![]() |
#31 |
![]()
А внизу походу он крепится там где и сидение
Таврия-это такая машинка до покупки которой ты говориш на нее гавно,а после покупки ты говориш это супер тазик!!!! [url=http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=49647]Мой БЖ[/url] Ремонт машинок в г.Днепропетровск 0933756554(Сергей) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]()
Сьогодні пофотаю. Лазив вчора там де диван, під диваном - ніфіга не знайшов. Знайшов тільки місця під кріплення дивана. В одному зрізаний болт, друге нормальне. Прикручу сьогодні по-людськи. Поїхав в гараж.
П.С. Від велосипедної сідушки дупа болить ніпадецкі. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]()
Трохи пофотав. ХХ вже є. Можна їхать до електрика. Тільки ж на свята мабуть ніхто не буде робить. Тож по електриках і маслозамінщиках поїду в понеділок - вівторок. Бо після того як поміняв заднього дворніка він перестав працювати. Також не знаю де має бути бачок + насос Для задньої бризгалки.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]()
да че, нормальный таз, в нормальных руках будет жить
![]() зы: зачетное наклейко на крыле ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]()
Не таз а Даночка!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Поїхав в магазин. Там уже обіцяють, що каву нашару будуть давать мені.... частий я гость... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||||
![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]()
Да... Читаю и поражаюсь энтузиазму!
Дана машина редкосная. Только я бы начал с полной разборки и капиталки кузова с полной перекраской. Ну и салон новый от славуты бы поставил, а там глядишь и мотор с капиталки, коробка перебраная и новенький карб.
![]() |
#38 |
![]()
про 295 - це я щось не в ту цифру тикнув. вибачаюсь. 195. баночка красива. все не по нашому написано. наліпка з перекладом для німців, хранцузів, росіян і ще якихось закордонців. татарів, негрів, білорусів - небуло.
![]() А шо ви там казали про ненависть? Товариш заливає у форд транзит заме з цього магазину - і дуже радий. Є якісь пропозиції? Порадьте. Шоколадку - завтра спробую замінити. Тільки був би виклик. Бо гроші скінчилися чогось... ![]() І ніякого фанатизму. Жінка подругам каже що у мене появилась Даночка і у нас любов. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Цитата:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]()
Я это к тому, что нет смысла братся за реставрацию даны, если надо просто автомобиль для перемещений в пространстве. ИМХО Дану есть смысл реставрировать как раритет.
Если напряг с баблом, проще купить таврию на ходу.
![]() |
#41 | |
![]() Цитата:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Цитата:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]()
У каждого свои вкусы...и в каждом городе разный товар...как по мне так ХАДо фигня....сами тоже заливаем эссо в транзитика за что машина всегда говорит спасибки...
Таврия-это такая машинка до покупки которой ты говориш на нее гавно,а после покупки ты говориш это супер тазик!!!! [url=http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=49647]Мой БЖ[/url] Ремонт машинок в г.Днепропетровск 0933756554(Сергей) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]()
Машинку люблю! Тому і взяв каністрочку з тих не фуфельних 20%
![]() ![]() Але всеодно - дуже дякую за всі поради. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]()
Але саме цікаве - це блок запобіжників. Купив же на тому тижні люксовий, з вилочками. Бо те старе піаніно задовбало...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]()
если я не ошибаюсь то ножечные преды только на 10-15-20-25-30..........это если не ошибаюсь,а если ошибаюсь иди в магазин и ищи
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#49 |
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |