Всьем привет
Доброго дня, недавно купив таврію 2003року 130тис.км пробігу стан хороший салон прекрасний таке враження ніби вона тільки стояла в гаражі .Значить проїхав я на ній вже 1000км за цей час витикла тормозуха ,поміняв на сто головний циліндир, всі колодки і задні підшипники майстер сказав шо старим Ж прийшло почали вимахуватись свічки та високовольтні провода поміняв ,почала хруськати коробка сказали поміняй масло замінив масло у коробці і одразу в моторі залив кастрол півсинтетику ,здох клапан холостого ходу поміняв ,накрився комутатор поміняв передня ризина була до ж прийшлось замінити замінив всі фільтра почали стукати завіси правих дверей змастив салідолом тепер почала подьоргуватись при їзді незавжди але деколи проскакує деколи сама глохне ще забув дописати робили мені ремонт карба бо в дуже вже поганому стані був і росхід 10 точно а то і вищий був зараз десь 8 7 л.по місту на зимовій резині.Замінив радіатор і тосол тепер температура десь біля 70 75 градусів вентилятор включається вже хібащо у прпках це нормально ?. Зараз сижу в шоці незнаю защо перше братись сам я не з таких щоп до машини байдуже ставитись люблю щоб все працювало так як повинно бути .
|