![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Даеш рідні тавробублики,
або бабло ментам за тунінг! |
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#2 |
|
Машина: Tavria 1.4L Ice+LPG2/ АМС-550/ ВАЗ-21104 1.6 8v+LPG4
Длина: 8910мкм
Диаметр: 30мм
|
Або ставиш стокові ВАЗівські бублики і на них ковпаки на супер-клей, шоб ГАЙЦІ не здерли і не спалили тюнєхнах. Тоді питання нах ця вся геморойна переробка???
І ще всі дуже ВУМНІ пєрці на форумах пишуть шо тавролиття це зло бо там диск на 0,5 кг важчий і розбиває ходову, але ніхто не пише чи говорить про те на скільки важчі за це тавролиття всі перехідники, диски, гальм. диски, супорти,шини... які встановлюються при переробці на ВАЗ ходовку!! |
|
|
0 (0)
|
|
|
#3 |
|
Гость
|
Та меня запарила таврийская ходовая, передняя.
Диски стальные новые с завода уже такие корявые что не всегда отбалансируешь, да и не много шиномонтажей берутся балансировать эти ободы. Следовательно вибрация после 90. С тормозами таже картина, вибрация при торможении достала, диски тормозные менял, колодки, направляющие. Вроде выезжаешь после ремонта и несколько дней нормально, потом опять по-новой. Да, я не учел стоимость регистрации этого дела, придется таки постоянно мучаться. Последний раз редактировалось soroka_; 11.12.2010 в 21:08. |
|
0 (0)
|
|
|
#4 | |
|
Цитата:
а задні не биті? якшо не, то однозначно на заміну передні стійки, вони не тримають от і кожна яма твоя у мну теж при гальмуванні трохи вібрація, скільки років авто? і шо мінялось в передніх якшо не можеш збалансувати , нах таких балансувальників, дивись тему про СТО ну і краще взяти нові бублики на перед, тільки після зими і коли ями заасвальтують десь на травень |
||
|
|
0 (0)
|
|
|
#5 | |
|
Гость
|
Цитата:
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#6 | |
|
Цитата:
а більше тут ![]() і взагалі користуйтесь пошуком, КОРИСНА річ я вам скажу!
|
||
|
|
0 (0)
|
|
|
#7 |
|
Гость
|
Ви вважаете що якщо я пару днів назад зарегався то не читав раніше цей форум?
Доречі в мене вібрує руль, а не педалі. Якщо ви читали вище то диски і колоки замінював. Вібрація набагато зменшилась коли поставив колодки дафмі. |
|
0 (0)
|