![]() |
|
![]() |
#1 |
Гость
|
![]() |
0 (0)
|
![]() |
#2 | |
![]() Цитата:
а по поводу водки я написав, бо мені теж хотілося випити ... багато форумчан знають, що я не вживаю... а ти хоть і модер, а написав не по людськи. зроби собі попередження)))
0 (0)
|
![]() |
#3 | |
Гость
|
![]() Цитата:
твій пост мені напомнив ось це ![]() |
|
0 (0)
|
![]() |
#4 | |
![]() Цитата:
нафіг "нам" - один ти недовольний що я написав!!! я перший раз в житті потрапив на таку гулянку(мене запросили), от і вирішив поділитись враженнями. а написав я тому, що люди відпочивали, і як я на це все міг дивитися тверезими очима))) по поводу прейскуранта - пиши що хочеш ти доросла людина - а ще піськами хочеш мірятися, як в садіку...я думав що ти вже виріс з того віку.....
- А как вы расслабляетесь? - А мы просто не напрягаемся ![]() Последний раз редактировалось ГЕРЦ; 05.01.2011 в 18:22. |
||
![]() |
0 (0)
|
![]() |
#5 |
Гость
|
![]() |
0 (0)
|
![]() |
#6 |
![]()
Сірєга, шо захотів, те і написав... і ціну і інше... що тобі до цього? ти що, завідуєш? думаю що ні. так накуй ти тут пургу гониш?)))
впевнений, одному тобі це несподобалось. я не з тих людей, які себе високо несуть зробиш тільки собі, і вчепиш на ....!!!
- А как вы расслабляетесь? - А мы просто не напрягаемся ![]() Последний раз редактировалось ГЕРЦ; 05.01.2011 в 18:56. |
|
![]() |
0 (0)
|
![]() |
|
|