![]() |
|
|||||||
| Харьков Харьковские Тавроводы и сочуствующие |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#3051 |
|
Zhildas, нам они не пойдут.
|
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
Цитата:
нам наверное от газели подойдут
|
||
|
|
|
|
#3053 |
|
Очень давно не заходил
|
RSQ,от нах есть толк.А вот таврические безшумными не назовешь.
Ветал,я в курсе.
|
|
|
|
|
#3054 | ||
|
Очень давно не заходил
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#3055 | |||
|
Очень давно не заходил
|
Цитата:
Видимо ты их ещё никогда не пытался открутить!!! |
|||
|
|
|
|
#3056 | ||||
|
Цитата:
а открываться будут а-ля крыло чайки
|
|||||
|
|
|
|
#3057 |
|
Очень давно не заходил
|
RSQ,мой водила повесится!!!А можно на заднюю ляду двери от газельсуса приколхозить.
|
|
|
|
|
#3058 |
|
Бот
Длина: 22000мкм
Диаметр: 42мм
|
Доброе утро!!!
|
|
|
|
|
#3059 |
|
Васильевич
|
Ну вот. Пришёл Директор и обосрал такую важную тему про замки.
|
|
#3060 |
|
А я вам щяз про погоду:
утром -2 в ведерке с водой корка льда. |
|
|
|
|
|
#3061 |
|
Васильевич
|
ParSer
Йа вашу погоду наблюдаю каждое утро на своей машине, когда отбиваю пласты льда со стьокол.
|
|
#3062 | |
|
Цитата:
А вод ведерко... |
||
|
|
|
|
#3063 | |
|
Очень давно не заходил
|
Цитата:
+1 +1
|
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Васильевич
|
Ростег. А не пробовали включать асю?
|
|
#3065 |
|
Очень давно не заходил
|
Всё это херня, ваши замки, лёд на машине, вы послушайте новый анекдот от Ю В Тимошенко:
"Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко відвела тиждень на наведення ладу на ринку лікарських засобів 22.10.2008 | 18:00 | Управління у зв'язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України версія для друку Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко вимагає від учасників ринку лікарських засобів протягом тижня знизити ціни на ліки до рівня 1 жовтня. (От автора - $ по нацбанку на сегодня уже 5.15!!!) З такою заявою Глава Уряду виступила під час наради з цього питання. При цьому Глава Уряду вимагатиме від контролюючих органів, зокрема, Антимонопольного Комітету, Державної податкової адміністрації та Державної митної служби надати звіти про вжиті заходи. Юлія Тимошенко також доручила провести перевірку 12 тисяч аптек, зокрема, з’ясувати, хто є їх власником і чому досі більшість з них не знизила ціни на ліки. Також Прем’єр-міністр України має намір провести у понеділок, 27 жовтня, нараду з питання контролю за якістю лікарських засобів. “Я не залишу це питання - повірте мені. Поки ми не вибудуємо систему аж до останнього постачальника і поки не проконтролюємо якість останньої пігулки - я це так не залишу”. При цьому Юлія Тимошенко зазначила, що Уряд готовий надавати всіляку підтримку для наведення ладу на ринку лікарських засобів, однак в разі невиконання домовленостей пообіцяла застосовувати “державні інструменти”." |
|
|
|
|
#3066 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#3067 |
|
Очень давно не заходил
|
А если взять курс $ по обменкам, то 01.10 он был 4.75, а сегодня 6.10!!!
|
|
|
|
|
#3068 | |
|
Очень давно не заходил
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
#3069 |
|
А кто могет посчитать мощность усилителя по картинке?
|
|
|
|
|
|
#3070 |
|
:shock:
|
|
|
|
|
|
#3071 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#3072 |
|
куда ты киловат дури девать будешь?
соседа пугать?
|
|
|
|
|
|
#3073 | |
|
Цитата:
Я насчиталь 261.1 советский ватт долговременный Ватт. Хотел провериццо... |
||
|
|
|
|
#3074 |
|
15 вольт/деление на выходе 45 вольт переменки, т.е. на нагрузке 1.4 Ома есть 1446 ватт синусоидальной мощности, где музыкальная это 0.7 от синуса, т.е. 1012 ватт.
Где не так? |
|
|
|
|
|
#3075 | |
|
Цитата:
т.е. 22.5В |
||
|