![]() |
|
|||||||
| Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#301 |
|
кРитег вазивську ходовку ставе?
|
|
|
|
|
|
#302 |
|
=Коля=
з чого ти взяв? :wink: |
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Длина: 13220мкм
Диаметр: 36мм
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
#304 |
|
давно я вже нічо не робив)
рішив зашумити моторний щит зняв панельку обклеїв всьо фольгованим ізолоном 5 мм упорядкував проводку, пофіксив всі воздуховоди, тепер печка дуже краще трошки фото, поганенької якості... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() результат - ну двіжок чути трошки тихіше, печка дуєе трошки краще головний і неочікуваний ефект відчув в музиці нарешті передні колонки заграли, нормальний бас, чистий звук, а не на вулицю в крило) отаке. далі буде) |
|
|
|
|
|
#305 |
|
Машина: Таврия Приора
Длина: 4030мкм
Диаметр: 30мм
|
+ зимой теплее будет
|
|
|
|
|
#306 |
|
і так, нарешті машинка готова
запасаємся попкорном, і читаємо драмо) кароче зимою в мене в"їхав ланос, в задній бампер, а передній я сам розвалив на слаломі.... треба було їх ремонтувати, але просто заліпити тріщини і помлювати і поставити назад було якось тупо) було рішено переробляти обвіс і робити його оригінальним, і унікальним, і шоб більше не казали "о, обвес як в Критика" Перед: є один знайомий тавровод який дуже добре працює з скловолокном, і я з ним домовився за переробку обвісу зразу було рішено опускати обвіс сантиметрів на 5-7, ну і переробляти саму форму вот як це було ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() я в цьому всьому приймав участь і тоже навчився працювати з скловолокном і зад рішив переробляти сам ну і звичайно треба було шось робити з тою вм"ятиною по центру заднього бампера, яка так мозолила всім очі))) хотя зад не так і сильно перероблявся це одна половина, другої нема, буде вже видно на кінцевих фотках) ![]() ![]() також вже потім я сам усилив з середини передній бампер ше одним шаром скловолокна на це всьо пішло 2 літри смоли, 2 м.кв скловолокна, куча пензликів, паперового скотчу, пінопласту, і т.д..))) дальше взялися за шпакльовку є фотки тільки переднього бампера ![]() ![]() ![]() ![]() на шпакльовку пішло 500 грам скловолоконної шпакльовки 750 універсальної 250 фінішної і десь біля 10 метрів наждачки, різної потім це всьо було відвезено родичу, який займається маляркою, він оцінив роботу, професійним взглядом))) і ше пів дня дошпакльовував ))) ну процесу покраски я не фоткав бо не був присутній на покраску пішло 1л грунтовки Новол 4+1 1л Фарби металік Мобіхел 690 "Снігова королева" 1 л лаку Боді 1 л 650 розчиннику 3 листи 320 наждачки 3 листи 500 наждачки але реально то пішло десь по 300 мл на бампер, тобто лишилася десь 1/3-1/4 всіх матеріалів вчора рано я забрав бампера з малярки і поставив на машину ше було куплено 1 м кв оцинкованої сітки, вона тіпа універсальна, але на вигляд 1в1 як крута "тюнерська" ну і вот то шо получилося ![]() ![]() ![]() довольний як слон, нарешті не сток, а оригінальний не такий як у всіх обвіс)))) але і цього мало) і це ше не все)))) паралельно з роботою над обвісом, розроблялися ескізи вінілів на мою машину і зразу після того як був установлений обвіс я поїхав на поклейку вінілів вот таке получилося ![]() ![]() ![]() ![]() ухххххххх який я довольний))))) Дякую Вадіму за допомогу з шпаклюванням Дякую Тіматі за підказки у виборі матеріалів ну і дякую знайомому тавроводу який ліпив передній бампер, родичу який їх малював, і знайомому який придумав вініли, і порадив де їх краще зробити і поклеїти отаке чекаю на відгуки
|
|
|
|
|
|
#307 |
|
Здорово!!!!
П.С. Это Out_law
|
|
|
#308 |
|
зелена тема рулить!!! :weedman:
|
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Цитата:
З.І. Залепа - тєма, руліт :weedman: |
||
|
|
|
|
#310 |
|
Забанен
Длина: 128280мкм
Диаметр: 0мм
|
Гламурный Крітег
|
|
|
|
|
#311 |
|
Длина: 1990мкм
Диаметр: 37мм
|
Интересный бамперок получился.Теперь нужны 15-е колёса
|
|
#312 |
|
забанен
|
работа проделана нормальная такая
но мне кажется бампера смотрятся отдельно от машины как их туда просто прилепили нифига не стыкуется с кузовом ![]() ИМХО ессно а сами бампера симпатишные
|
|
#314 |
|
100 баксів
всім дякую за відгуки
|
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Цитата:
Мої бортжурнали: Славута 1.2Li 2008 - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959, Ford Fusion EU 1.25 - https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=105563 Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/ |
||
|
|
|
|
#316 | ||
|
забанен
|
Цитата:
жаль что у славки кузов топором рубленый плохо получается "стыковать" обвес с линиями кузова кстати винил зачетный "Он такой зеленый!" (с) 5 Элемент
|
|
|
#317 |
|
Неплохо, но добавлю ко всей остальной критике, что выемка в которой ниче не лежит на заднем бампере слева смотрится тупо. Решетка и передний бампер смотрятся как 2 отдельных элемента. Надо было ближе её подвинуть а может и в сам бампер встроить, а в остальном +1 за оригинальность
|
|
|
|
|
|
#318 |
|
сьогодні помив машинку і ше зробив пару фоток
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#319 |
|
Гость
|
Вси звернулы увагу, шо винил зеленый?
Ототаке, зелена тема зьила моск критека |
|
|
#320 |
|
ну да
я спеціально так замутив :wink:
|
|
|
|
|
|
#321 |
|
Машина: Nissan Note 1.6 AT Luxury
Длина: 13010мкм
Диаметр: 31мм
|
Зеленая тема рулит, а выемку на заднем бампере можно попробовать вывести сопилку с плоской насадкой ИМХО.
|
|
|
|
|
#322 |
|
сокро зроблю
просто треба підігнути трохи кінцевик а нема часу :-) |
|
|
|
|
|
#323 |
|
і так, говно Рікаровскі краби приказали долго жить)
сайленти витовклися, і шайба вже вперлася в метал краба, і на ямах поскрипувала, нові нема бажання запресовувати, та й не надійно це... рішив поставити стокові, які вже відходили 50 тищ, і думаю ше стільки ж відходять ![]() поїхав до Сані ZTVRa відповідно треба було проточити тяги, проточили десь на 24мм колеса пішли ше більше в перед ніж були при рікаровских крабах вот процесс ZTVR точить тяги) ![]() ![]() ![]() коли розбирали і знімали шарову, нечайно вперлися в праве колесо і полуось вилізла з коробки, ZTVR весь в маслі )))) кароче майже всьо масло витекло прийшлося поміняти масло в КПП, внепланово, але це не помішає ![]() було куплене ELF 80W90, і потім залито ![]() ![]() купив 3 літра, в коробку влізлося 2 літра і 300 грам. 700 грам лишилося ![]() реактивні тяги були проточені і усилені ![]() ![]() ![]() також на днях накінецьто вигнув передній стаб і сьогодні поставив його назад ![]() ![]() але прийшлося його обрізати десь на 3-5 см, бо впирався в ричаг вот такий у нас кліренс, на фоні такого смачного Микулинецьокого)))) ![]() ну вот вроді всьо результат - 1. нове масло в коробці, коробка працює тихіше і передачі переключаються чіткіше і +3к.с. ))) 2. проточені тяги, колеса пішли ше більше вперед, кастор збільшився, руль крутиться ше легше 3. усилені реактивні тяги, надіюся вже не будуть розгинатися і колесо не буде дальше тікати назад. 4. нарешті знов поставив стаб, крени менші, рулиться краще, і нічо ніде вже не стукає величезне Дякую, і Респект Сані ZTVR, справжній друг, який завжди виручить і допоможе
|
|
|
|
|
|
#324 |
|
главбух АО
|
классный гараж у зтвра)))
В винтажном стиле))) |
|
|
|
|
#325 |
|
вот так це всьо виглядає на машині
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() і вот так тепер стоять колеса вперед зміщені більше ніж назад) ![]() ![]() далі буде
|
|
|
|