![]() |
|
Тавроклуб О жизни Тавроклуба, ТавроВстречи, развитие и т.д. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#26 |
![]()
Десп, чужие статьи - это одно, нас попросили как владельцев, как пользователей отзывы дать...
![]() |
![]() |
#27 | |
забанен
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#29 | |
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() Цитата:
Героєм статті, як вже зазначили вище, мене робити недоцільно, та й в мене бажання особливого немає. Я їздив на Таврії трохи менше 2-х років (якщо брати мою класифікацію цільових груп, то я був з першої групи ![]() Що стосується експлуатаційних характеристик авто, то Вам дійсно слід поспілкуватися із СВА.Том. Він по технічній частині можете дати цілком об'ективну оцінку, в т.ч. у порівнянні з іншими марками. Але, на мою думку, слід ще й розповісти про досягнення Таврії, скоріше не самої машини, а її власників Тавроводів. Чисельні перемоги у змаганнях з автозвуку, перемоги у раллі, інші досягнення власників... Крім того, є клас Тавроводів, для яких Таврія-Славута, це улюблений конструктор. Нещодавно на Тавроосені спілкувався з одним із "старожил" цього клубу-форуму Олегом Ренджером. Його товариші "вдосконалили" звичайну Таврію, причому двигун і коробку залишили рідними, тільки доробили "так як треба", фактично, зробили те, як це мало бути с заводу. Ця Таврія на драгу 402 м прийшла на хвості у Subaru WRX. Доречі цього року Олег привіз 2-ге місце з осіннього кримскього раллі, на якій машині він взяв кубок за 2-ге місце, напевно, вже здогадуєтесь... ![]() ... та інші досягнення. Доречі, по частині досягень більше інформації Вам може надати Ксю. В неї також мають бути контакти і ОлдДеда, і СВАТа. Тому, якщо будуть ще якісь питання - звертайтесь.
![]() |
![]() |
#30 |
Гость
|
![]()
так-так
![]() дякую) але я ці статті вже бачила, перед тим як до Вас звертатися тому цікавить, якщо хочете, неофіційна історія Таврії |
![]() |
![]() |
#31 | |||
забанен
|
![]() Цитата:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Гость
|
![]()
а у вас в клуб таких нема? :wink:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() Цитата:
Света всего-то написала, что Я (а не ЭТО) давно не езжу на Таврии. 2Света: тем не менее, у меня только самые теплые воспоминания об этой машине, и если бы не было обременительным владение, хранение (парковка), эксплуатация 2-х машин, я бы свою ласточку не продал бы.
![]() |
![]() |
#34 | |
забанен
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
синий кардинал
Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 57мм
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#37 | ||
Длина: 4140мкм
Диаметр: 36мм
|
![]() Цитата:
Это просто опечатка. следует читать так: зачем платить деньги за бОльшее, если и эта (машина) ездит. сейчас поправлю П.С. Я была довольна своей машинкой. И люблю ее. Сегодня об этом уже писала. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Машина: Скажэнэ жабэня 1.2 люкс
Длина: 2420мкм
Диаметр: 38мм
|
![]()
Журнал "Новинар" продаётца в сети маркетов "Сильпо" стоит прим. 5 гр.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Машина: SF'2014
Длина: 16430мкм
Диаметр: 39мм
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Гость
|
![]()
to Оля Гнатів.
Я щось не зрозумію. Що за історія потрібна про Тавру? Історія її створення або історія її експлуатації у приватних власників? Мож москали что-нибудь росскажуть ![]() |
![]() |