ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Законодательство и страхование

Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования.

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 30.01.2011, 21:10   #26
AnohA

AnohA

Машина: ЗАЗ-Daewoo
Длина: 27460мкм
Диаметр: 33мм

Кук хоть это и принципиальная позиция, буду сдерживаться
ArsenZP сли придется тьфу тьфу, буду бороться, как же без этого. Но всегда легче предупредить такое развитие событий чем бороться с последствиями.
AnohA вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.01.2011, 21:11   #27
Rambo

Машина: "Lanos", 1.5л, 2005 г.в.
Длина: 173230мкм
Диаметр: 47мм

Когда-то я (случайно - так сложилась обстановка на дороге) подрезал другого чувака. На мою беду - там присутствовали гайцы. Остановили, составили протокол и т.д. Я был виноват, заплатил штраф.
Вчера меня так же подрезал чувак на Ниссане. Только неправ был он. Я ехал по главной, он тоже ехал по главной и поворотом показывал, куда он едет. В последнюю минуту он передумал и проскочил у меня перед носом, нарушив минимум два правила. Я успел затормозить. Разминулись буквально в сантиметрах. Гайцов рядом не оказалось...
Это так, для примера.

Вопрос в другом. Я согласен заплатить штраф, если я виноват. Или понести другое наказание. Которое соответствует закону. Но Я БУДУ ОТСТАИВАТЬ СВОЮ ПРАВОТУ, даже если цена вопроса будет 50 грн. ПОТОМУ ЧТО МЕНЯ ДОСТАЛИ ТАКИЕ СИТУАЦИ!

ПыСы. На прошлой неделе ловили вора. Квартирника. Так вот когда дошло дело до составления протокола, одна из пришедших поглазеть теток сослалась на то, что мол она госслужащая и не сможет прийти в милицию давать показания, когда ее вызовут. Потому как она на госслужбе. А еще одного мужичка - соседа - жена загнала в домой квартиру воплями что мол не%%й там глазеть - еще в свидетели возьмут. Менталитет?

Последний раз редактировалось Rambo; 30.01.2011 в 21:14.
Rambo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.01.2011, 21:17   #28
Rambo

Цитата:
Сообщение от AnohA Посмотреть сообщение
Но всегда легче предупредить такое развитие событий чем бороться с последствиями.
Легче. Предупредить. До того момента, когда такое событие не начинает называться "подстава".
Старый 30.01.2011, 21:24   #29
ArsenZP
Гость

Бывает и другое - зная свои права,можно сэкономить денежку даже если нарушил.Меня недавно тормознули за неумышленное нарушение и пригрозили протоколом на 255 грн.Я привёл доводы своей невиновности,попросил предьвить имеющиеся у них доказательства моей вины, предложил написать протокол, предупредив гайцев, что с протоколом не согласен, буду обжаловать в суде.Также я позвал пассажира, попросил вписать его в качестве свидетеля.
Итог: гайцы поняли, что взяток не дождутся, зато дождутся приглашения в суд и нагоняя от начальства.Я был отпущен без протокола.
Старый 31.01.2011, 10:14   #30
artem86_08

Машина: Geely ck-2
Длина: 1290мкм
Диаметр: 30мм
Отправить сообщение для artem86_08 с помощью ICQ

У меня тоже был случай. Забыл полис страховки. Точнее забыл что он лежит в багажнике а не в бардачке. Остановили, начали натуплять мол штраф 500 грн и т.д. После моих доводов минут 15 мы поспорили с гаишниками, на что была сказана гениальная фраза гайцами: "Давай 50 грн и езжай дальше!"...

АВТОРУ не здаваться!!! Продумай все основательно и распиши все почему это не может быть твоя скорость. И можешь для начала написать письмо непосредственно в Гаи. С момента отправки, до получения ответа все сроки по наказанию приостанавливаются... Если до ТО далеко то можно и попереписываться... Если нет - тогда в суд и в прокуратуру обязятельно. такие же копии писем... И никука не ходи, только заказные письма с уведомлением!
Удачи, в этой нелегкой борьбе!
artem86_08 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.01.2011, 11:16   #31
Arnayt

Arnayt

Машина: Fiat Siena
Длина: 1310мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для Arnayt с помощью ICQ

В данной ситуации топикастеру следует использовать статью 251Куап
Стаття 251. Докази

Доказами в справі про адміністративне правопорушення, є
будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом
порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність
адміністративного правопорушення, винність даної особи в його
вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного
вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про
адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка
притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих,
свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями
технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і
кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки,
відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням
правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки
дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а
також іншими документами.
{ Стаття 251 із змінами, внесеними згідно з Указами ПВР N 1369-12
від 29.07.91, N 1818-12 від 15.11.91; Законом N 586-VI ( 586-17 )
від 24.09.2008 }

Аименно частью где указанно про фото и видеофиксацию правонурушения.
+дальнейшие действия в суде
-надати письмові пояснення ситуації, що мала місце, наголосити на тому, що швидкість контролював, перевищення не було. Також варто надати такі ж пояснення свідка.
-в своїх поясненнях нагадати, що згідно ст. 251 КУпАП Ваші пояснення та пояснення свідків є доказом у справі.
-нагадати, що згідно тієї ж статті доказом у справі є показання технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису. Прилад "Сокіл" цим вимогам не відповідає, отже його покази, зафіксовані в протоколі, доказом не є.
-пояснити фізичну неможливість людини бачити швидкість автомобіля з точністю достатньою для визначення правопорушення. Отже покази напарника-"свідка" є неправдивими.
-після цього заявити письмове клопотання про закриття провадження у справі про адміністративне правопорушення за відсутністю складу такого порушення в моїх діях.
В клопотанні акцентувати увагу на тому, що згідно ст. 251 КУпАП рішення у справі приймається на основі наявних доказів. А з наявних доказів маємо лише Ваші пояснення та пояснення Вашого свідка. Покази приладу та пояснення напарника-"свідка", як пояснено вище, доказами не є
взято от http://roadcontrol.org.ua/forum/view...php?f=9&t=3329

внизу страници пример искового заявления http://roadcontrol.org.ua/forum/view...hp?f=37&t=2670

Последний раз редактировалось Arnayt; 31.01.2011 в 11:29.
Arnayt вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.01.2011, 17:27   #32
streba

Машина: Audi a3 8l
Длина: 10420мкм

АХТУНГ! Психоблок пробили мне в субботу. Вообще остановили меня за остановку под запрещающим знаком. Харьков , московский проспект, район станции пролетарская, висит знак со стороны ХТЗ, остановился заранее , что бы не попасть в зону действия знака, но это все мелоче. Далее останавливают меня гайцы, уже на выезде из кармана остановки общественного транспорта. Стоят прям на проезжей части на выезде из него. Стоят на личном автомобиле. Ну и начинается , нарушаем и ля ля тапаля, как он вообще меня увидел от туда , я хз. Но вообщем говорит ща будет протокол, я говорю вперед, а я вас пока сфотогравирую в вашем додже, на воне машин 15 иванов, второй начал прикаться типа не имею права, говорит вызову беркут , говорит второму типа давай максималку лепи. Я мол да вы вообще опупели, на своей машине, удостоверение не предъявили, даже не предстваились. Ну говорю мол оформляйте, а я пока все сфоткаю и потом будем бодаться в суде. Я говорю а то вон ваши друзья стоят , вы им штрафы не выписуете, а он мне в ответ ТАКСИСТАМ МОЖНО, тут меня аж задергало, я говорю так я поехал за шашкой и все, а он мол надо еще и лицензию - у меня такие О_О глаза. Я спрашиваю, мол вы хотите сказать, что таксистам можно парковать под знаком "остановка запрещена", он такой да, я говорю ну вы в суде это повторите, а я пока все сниму на телефон. Ну короче отдал мне права, вроде ниче не выписал, хотя поскудыши переписуют данные , а потом тайком выписуют протокол и такое бывает. Но короче вот с таксистами он мне психоблок пробил... извините я до сих пор на эмоциях.
streba вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.01.2011, 17:34   #33
Dima.
нудный

Длина: 247760мкм

Цитата:
Сообщение от streba Посмотреть сообщение
АХТУНГ!
хоть и по-хорошему сами сдались, я думаю все равно нужно на них бамажку написать,
чтоб на других не кидались.
ну, и наверное нужно было телефоном видео снимать,
чтоб было слышно то что они плетут.
по-другому "это" не остановить...
Dima. вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.01.2011, 17:45   #34
streba

Цитата:
Сообщение от Дмитрий Якубчик Посмотреть сообщение
хоть и по-хорошему сами сдались, я думаю все равно нужно на них бамажку написать,
чтоб на других не кидались.
ну, и наверное нужно было телефоном видео снимать,
чтоб было слышно то что они плетут.
по-другому "это" не остановить...
Так скаты так и не дали снимать, ну я уверен, что они выехал на выходных подзаработать. Они уже вроде знают, что на личном авто им ловить нечего. Ну беседа была длинная. Есть знакомые , попробую навести шороха, просто это уже совсем борзость.
Старый 31.01.2011, 17:47   #35
artem86_08

А что значит не дали снимать???? включили камеру и все!
Старый 31.01.2011, 17:50   #36
streba

Цитата:
Сообщение от artem86_08 Посмотреть сообщение
А что значит не дали снимать???? включили камеру и все!
А он передо мной стал , начал рукой закрывать телефон и кричать НЕ ИМЕЕТЕ ПРАВО, я ща беркут вызову.
Старый 31.01.2011, 17:53   #37
artem86_08

Да пускай хоть папу римского вызывает. Диктофон или камеру включили и все, достаточно один раз зафиксировать лицо, а потом и звука достаточно. и вообще я так понял вы с машины вышли???? выходить не надо!!!!
Старый 31.01.2011, 17:54   #38
artem86_08

Надо было потом отъехать метров на 200 и снять как они на гражданке косят бабло и видео в прокуратуру и т.д.
Старый 31.01.2011, 17:56   #39
streba

Цитата:
Сообщение от artem86_08 Посмотреть сообщение
Надо было потом отъехать метров на 200 и снять как они на гражданке косят бабло и видео в прокуратуру и т.д.
С машины вышел, так как окно замерзло и не мог открыть Я ехал к родителям на праздник, так что не очень хотелось качать права изначально, думал они сразу пойдут на попятную, ну я не дурак и не первый день за рулем. Но они видимо очень жадные попались.
Старый 31.01.2011, 18:03   #40
Jaкe
Забанен

Длина: 16910мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для Jaкe с помощью Skype™

Цитата:
А он передо мной стал , начал рукой закрывать телефон и кричать НЕ ИМЕЕТЕ ПРАВО, я ща беркут вызову.
имеешь право
в инете даже есть копия документа в котором говориться что можно - можно его распечатать и показывать если они не верят
Jaкe вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.01.2011, 18:07   #41
кук
Таки модератор

Машина: Темно-сіра
Длина: 239000мкм
Диаметр: 58мм

Нельзя снимать его с телками,на даче,в бане.На службе-можно и нужно-помогает.Главное-держать себя в руках,не психовать и дергаться.
кук вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.01.2011, 18:07   #42
streba

Цитата:
Сообщение от Jaкe Посмотреть сообщение
имеешь право
в инете даже есть копия документа в котором говориться что можно - можно его распечатать и показывать если они не верят
Блин. Я понимаю, что имею право, но ехал не сам , в авто холодно , я с ними не собирался в драматические диалоги вступать, я пытался сделать так, что бы они быстрее отвяли от меня. Тут ключевой момент ТАКСИСТАМ МОЖНО ВСЕ!!! если есть шашка, кстате не хотел писать матюги, но они таксист крякнул типа "правильно, надо выписовать протакололо" и у меня случился приступ ненависти и я потерял самообладание на какое то время, пока гайци смотрели доки. Так вот если окажется , что они все таки выписали протокол без моего ведома, то буду я их искать и замардую их до кровавого поноса блин...
Старый 31.01.2011, 18:08   #43
artem86_08

Ты знаешь я лично еще не разу не спорил с гайцами особо, но есть очень большое желание. Пока еще не попадались особо наглые и не выводили... они всегда будут пугать беркутами, кобрами. и откахываться чтоб их снимали...
Старый 31.01.2011, 18:09   #44
Dima.
нудный

Длина: 247760мкм

Цитата:
и замардую их до кровавого поноса блин...
оеееее! так им!!
Dima. вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.02.2011, 00:56   #45
Rambo

По умолчанию Написал исковое заявление. Критикуйте.

Прошу прощения за много буков - такая "коза" попалась...

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування постанови сер. __________ від 30.01.2011 р.
у справі про адміністративне правопорушення

Цей позов підлягає розгляду в судах на підставі ст.288 ч.3 КУпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівняного до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

«30» січня 2011 року близько 15 год. 50 хв. я рухався автомобілем Славута, державний номерний знак __________, по вул. Міська (м. Київ) в бік н.п. Пуща-Водиця.

Приблизно в цей час мене зупинив інспектором ВДАІ м. Києва ст. лейтенант __________ (прізвище в документах написано нечітко) __________ Олександрович. Як виявилось причиною зупинки, за думкою інспектора та згідно з його слів за показниками приладу Радіс, стало порушення мною вимог пункту 12.4 Правил дорожнього руху України, за що передбачена відповідальність згідно ч.1 ст. 122 КУпАП. На підтвердження викладеного інспектор продемонстрував прилад РАДІС (номер не вказано) на якому була зафіксована швидкість ніби то мого автомобіля що становила 87 км/год.

На мої заперечення стосовно достовірності фіксації вказаної швидкості саме мого автомобіля, враховуючи числені автомобілі які рухались в той час по вулиці, інспектор відповів, що він точно знає, що я перевищив швидкість, навіть не дивлячись на те, що я стверджував, що швидкість мого руху не перевищувала 75 км/год, ніби то я спочатку набрав швидкість, а потім скинув її до зазначеної мною. При цьому, покази прилада «Радіс» (номер не вказано), були такими: швидкість 87 км/год, час з моменту виміру (в момент коли інспектор показав мені прилад) становив 1 хв.30 с.
Якщо вирахувати відстань, яку я мав проїхати за такий час, то вона становить більше 2 кілометрів. Крім того, на відстані приблизно 600м від місця зупинки мене інспектором, знаходиться світлофор, на якому я зупинився, чекаючи ввімкнення зеленого сигналу в моєму напрямку, я ніяк не міг рухатися з швидкістю, пред’явленою мені інспектором.
Прошу також врахувати те, що основним паливом у моєму авто є скраплений газ. А динаміка розгону карб’юраторного авто на скрапленому газі значно нижча, ніж на бензині. Автомобіль на той момент був досить завантаженим, що також негативно впливає на динамічні характеристики. Крім того, згідно п. 1.10 чинних ПДР, населеним пунктом вважається «забудована територія, в'їзди на яку і виїзди з якої позначаються дорожніми знаками 5.45». В тому місці, де мене було зупинено, будь-яка забудова відсутня від світлофора, де я починав рух, до транспортного розгалуження на м. Пуща-Водиця та Гостомель на всій вулиці Міській (відстань близько 1.7 км).
Не зважаючи на мої пояснення, інспектор потребував надання посвідчення водія та реєстраційні документи на автомобіль, після чого повернувся до свого службового автомобіля та в ньому склав протокол серія __________ про адміністративне правопорушення від 30.01.2011 р.(копія додається) . В протоколі зазначено, що я, ____________, нібито порушив вимоги п. 12.4 Правил дорожнього руху і, що швидкість руху була виміряна приладом «Радіс» (номер не вказано). П. 63 Конституції України та ст.. 268 КУпАП мені роз’яснено не було, про що я зробив відповідну помітку в протоколі.
Також, не зважаючи на мої заперечення, про що було вказано в протоколі, і врахувавши свої думки достатніми Відповідач, інспектор ВДАІ ст. лт. __________ __________ Олександрович., прийняв рішення про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі 255 грн., та виніс постанову серія __________ по справі про адміністративне правопорушення від 30 січня 2011 року (копія додається).
п. 24 Постанови Пленуму Верховного Суду України від 23 грудня 2005 року N 14 Про практику застосування судами України законодавства у справах про деякі злочини проти безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, а також про адміністративні правопорушення на транспорті встановлено, що зміст постанови має відповідати вимогам, передбаченим статтями 283 і 284 КУпАП. У ній, зокрема, потрібно навести докази, на яких ґрунтується висновок про вчинення особою адміністративного правопорушення, та зазначити мотиви відхилення інших доказів, на які посилався правопорушник, чи висловлених останнім доводів.
Ст. 69 Кодексу адміністративного судочинства України передбачає, що доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів.

В ч.2 ст .71 Кодексу адміністративного судочинства України зазначено, що в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти
адміністративного позову.
Крім цього, ч.3 ст. 70 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що докази, одержані з порушенням закону, судом при вирішенні справи не беруться до уваги, а відповідно до ч. 4 коментованого кодексу, обставини, які за законом повинні бути підтверджені певними засобами доказування, не можуть підтверджуватися ніякими іншими засобами доказування, крім випадків, коли щодо таких обставин не виникає спору.

Фактично мені співробітником ДАІ, що склав протокол, було продемонстровано тільки час на приладі, який ніби-то пройшов з моменту вимірювання швидкості. Який, до речі, не відповідає дійсності та дорожній ситуації (див. вище). Встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля, неможливо, адже за таких умов я в момент фіксації мав тільки проїхати міст над залізничною колією, який знаходиться в бік проспекту Перемоги від місця зупинки мене інспектором ДАІ.
Звертаю увагу, що ст. 254 КУпАП зазначено, що протокол про адміністративне правопорушення складається в разі його вчинення, але оскільки адміністративне правопорушення не було зафіксоване належним чином, як то вимагає чинне законодавство, з врахуванням допущених порушень під час складання протоколу він не може бути належним доказом моєї вини, складений з грубими порушенням чинного законодавства і за таких обставин відповідно до п.1 ст. 247 КУпАП провадження в справі про адміністративне правопорушення не могло бути бути розпочато у зв'язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.
Необхідно також зазначити, що відповідно до ст. 251 Кодексу України про адміністративні правопорушення доказами в справі про адміністративне правопорушення є будь-які дані, що встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративној відповідальності, та показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху. Але як вбачається із змісту протоколу про адміністративне правопорушення, до нього додається тільки постанова по справі про адміністративне правопорушення. Отже маємо прийти до висновку, що вимірювач «РАДІС» не має функцій фото- і кінозйомки, відеозапису, тому з огляду на положення ст. 251 Кодексу України про адміністративні правопорушення не може бути визнаний доказом по справі.

Відповідно до п. 2.13 Інструкції «З організації провадження та діловодства у справах про адміністративні порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху», до протоколу, складеного з використанням показань технічних приладів, долучаються фото-, відео або інші матеріали, на яких зафіксовані показання цих приладів. Зі змісту протоколу про адміністративне правопорушення вбачається, що до нього не надано будь-яких матеріалів, на яких зафіксовано показання приладу «РАДІС» в порушення наведеного положення.
Також маю зазначити, що мені не надали дані про допуск даного засобу вимірювальної техніки до застосування в Україні, повірку,сертифікат відповідності, похибки при вимірюваннях інспектором ВДАІ __________ __________ Олександровича. мені надано не було. Не вдалося дізнатися навіть серійний номер приладу. Крім того, ні в протоколі, ні в постанові у справі про адміністративне правопорушення цих даних також немає, що робить вимірювання незаконним у відповідності до ст. 10-15 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність». До того ж, співробітник ДАІ під час вимірювання тримав вимірювальний пристрій у руці, що робить можливим рух назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, зафіксована приладом, збільшується.

Таким чином при складанні протоколу про адміністративне правопорушення та винесенні постанови по справі про адміністративне правопорушення відповідачем порушені вимоги ст. 251 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також порушено положення ст. 280 Кодексу України про адміністративні правопорушення, адже відповідачем достеменно не встановлено, чи був винен у правопорушенні саме я, враховуючи, що окрім показань вимірювача швидкості руху «Радіс» будь-яких інших доказів не наведено.
Отже протокол Серія __________ від 30.01.2011 р. мені було надано на підпис після його складання та підписання інспектором. У протоколі мною зазначено зауваження про незгоду з висновками інспектора, адже Правила дорожнього руху України я не порушував. Виміряна швидкість може належить будь-якому з автомобілей, що рухались раніше по вул. Міська. Як в напрямку мого руху, так і в зустрічному напрямку. До того ж, якраз перед тим, як зупинити мене, інспектори зупинили іншу легкову машин теж за перевищення швидкості.
Доказів про те, що швидкість на радарі належить саме моєму автомобілю, пред`явлено не було.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 251, 252, 254, 255, 276, 287, 288, 289, 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.10-15 Закону України „Про метрологію та метрологічну діяльність”, ст. 2, 6-11, 18, 19, 71, 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КУпАП є необґрунтованим, недоведеним з наступних причини:

рухаючись по вул.Міській, я виконував вимоги Правил дорожнього руху України щодо дозволеної швидкості; жодних доказів порушення не наведено.
За таких умов вважаю, що у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою.

Враховуючі вищевикладене вважаю, що постанова серія __________ по справі про адміністративне правопорушення від 30 січня 2011 року є необґрунтованою, протиправною, незаконною та підлягає скасуванню.

ПРОШУ:
1. Прийняти позовну заяву до розгляду.
2. Визнати протиправною та скасувати Постанову серії __________ по справі про адміністративне правопорушення від 30 січня 2011 р.

Додатки:
1. Копії позовної заяви на 2 арк. в 2-х прим.
2. Копія постанови серії __________ по справі про адміністративне правопорушення від 30.01.2011
3. Копія протоколу серії __________ про адміністративне правопорушення від 30.01.2011

«04» лютого 2011 року _______________
Старый 03.02.2011, 10:47   #46
Merkurydnepr

Машина: Поло
Длина: 62340мкм
Диаметр: 35мм
Отправить сообщение для Merkurydnepr с помощью Skype™

.....На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 251, 252, 254, 255, 276, 287, 288, 289, 293 Кодексу України про адміністративні .......та и по тексту также

Сильно много всяких посылания на ст. - если судья попросит их все повторить - сделаешь. Эт юрист-адвокат може ими сыпать.
ИМХО я сам недавно точно такое же написал - постарался больше своими словами это сделать.
Старый 03.02.2011, 18:06   #47
Андрей Олегович
синий кардинал

Андрей Олегович

Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 57мм

Цитата:
Сообщение от Merkurydnepr Посмотреть сообщение
.....На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 251, 252, 254, 255, 276, 287, 288, 289, 293 Кодексу України про адміністративні .......та и по тексту также

Сильно много всяких посылания на ст. - если судья попросит их все повторить - сделаешь. Эт юрист-адвокат може ими сыпать.
ИМХО я сам недавно точно такое же написал - постарался больше своими словами это сделать.
Если всё будете писать своими словами, не ссылаясь на статьи нормативных документов, то вероятность того, что Вас пощлют нах сильно увеличится.
Единственное с чем соглашусь, так это с тем, что фраза
Цитата:
На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 251, 252, 254, 255, 276, 287, 288, 289, 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.10-15 Закону України „Про метрологію та метрологічну діяльність”, ст. 2, 6-11, 18, 19, 71, 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КУпАП є необґрунтованим, недоведеним з наступних причини
выглядит по-идиотски.
В позове Вам нужно по каждой статье разжевать,
что и менно расходится с Вашим случаем.
Старый 03.02.2011, 19:01   #48
boba

boba

Машина: Тавр 1140 1.3i und corolla
Длина: 15800мкм
Диаметр: 37мм

Я пишу позовы примерно так:
Цитата:
Хуйлонський районний суд м. Києва
вул.Тимошенка, 2-Є, м. Київ, 04212
Позивач boba
відповідач Управління ДАI ГУМВС України в м.Києві
вул.Хмельницького, 54, м.Київ, 01030
044 483-70-64

ПОЗОВНА ЗАЯВА
На постанову в справі про адміністративне правопорошення
АА №ХХХХХ від 00.00.0000р

(Краткое изложение событий)
Із зазначеною постановою не погоджуюсь, оскільки вона винесена з порушенням норм права, є незаконною, у зв’язку з чим підлягає скасуванню з наступних підстав:
(почему не согласен - обоснование)
У відповідності до п.2 ч.1 ст.18 КАСУ місцевим загальним судам як адміністративним судам підсудні усі адміністративні справи з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень у справах про притягнення до адміністративної відповідальності.
Згідно ч.2 ст.19 КАСУ адміністративні справи з приводу оскарження правових актів індивідуальної дії, а також дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень, які стосуються інтересів конкретної особи, вирішуються адміністративними судами за місцем проживання (перебування, знаходження) позивача.
Враховуючи все вищевикладене, керуючись ст.ст.104-106, 162 Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ:
1.Прийняти адміністративний позов до розгляду та відкрити провадження у справі.
2.Скасувати Постанову в справі про адміністративне правопорушення АА № 00000 від 08.04.2010року, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю в моїх діях складу адміністративного правопорушення.

Додатки:
1.доказ сплати судового збору – квитанція установи банку;
2.копія протоколу про вчинення адміністративного правопорушення АА №00000 від 08.04.2010р
3.копія постанови про притягнення до адміністративної відповідальності АА №00000 від 08.04.2010р;
4.копія адміністративного позову та доданих матеріалів для відповідача у справі.
boba вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.02.2011, 20:16   #49
Medik

Medik

Машина: Tavria Nova
Длина: 1760мкм

Цитата:
Сообщение от boba Посмотреть сообщение
Я пишу позовы примерно так:
Район хороший у Вас
По сабжу, уже ж не одна тема такая есть и там много инфы...
Старый 07.02.2011, 11:47   #50
Merkurydnepr

Машина: Поло
Длина: 62340мкм
Отправить сообщение для Merkurydnepr с помощью Skype™

Ссылаться нужно обязательно, но не на штук 20 этих статей.