![]() |
|
Тюнинг Улучшение потребительских свойств автомобиля |
Результаты опроса: Чи варто ставити стронгер? | |||
Ні |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 47.06% |
Так |
![]() ![]() ![]() ![]() |
27 | 52.94% |
Голосовавшие: 51. Вы ещё не голосовали в этом опросе |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#51 |
![]()
Да. Сенс, Таврія, Славута - один паук.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Гость
|
![]()
Від головки один а при переході в штани все таки інший. Штани то в них же ж різні!!!??
|
![]() |
![]() |
#53 |
Гость
|
![]()
Я цим літом все таки поставив стронгер з банкою як альтернатива заміни старої штатної системи на таку ж нову! Емоції позитивні - стала машина активніша, робочий діапазон обертів розтягнувся у вищу сторону!
А! Десь до 2 900 мотора не чуть, потім відчутне ревіння. Якщо по-дідівські і в економ режимі їздити то нормально, а як наступити, то всі шукають очима спорт - кар, ну і по трасі за 100 км не комфортно (так як 3 100 десь) |
![]() |
![]() |
#54 |
![]()
В мене банка вже стоїть.
Стронгер лежить в гаражі, ніяк не наважуся його вварити ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Дай відповідь мені на приватне повідомлення!! |
|
![]() |
![]() |
#56 |
![]()
Патріот
Ше питання: яким боком ставити стронгер? Так шоб вихлоп заходив в зазубрини чи так шоб він по них скользив? Стронгер 50мм. А труба 40. Як робити перехід? з.і. зараз закину ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Гость
|
![]()
вопрос(извените конечно) а на кой х.....ен он надо...что даёт....прибавку в 1% или звук.....хотите прибавку ставте 65мм трубень и всё бут гуд...хотите звук--таже труба и пузырь на заднице ...а так не могу понять?
|
![]() |
![]() |
#58 |
![]()
Краще ніж сток резонатор і краще ніж просто кусок труби.
Вот і весь тюнінг ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Гость
|
![]()
Всим цього не зрозуміти! А прибавку дає, таки задницьою чутно!!! Гучний звук після 2 900 - все таки мінус!
Ставив в альтернативі штатній, яка вже виходила з ладу, а не із-за глибокого почуття тюнінгу Ставити так шоб він по них скользив!!! Трубу вставляв у стронгер - на машині прихвачував (рівняв в обхід кулісі, нада трохи боком його повертати так щоб не висів і не торкався ні до чого) потім знімав і обварював. На стронгері робив надрізи заздалегідь і пристукував їх до труби, шви заварював. Немає ями зробити фотозвіт! |
![]() |
![]() |
#60 |
![]()
Патріот
:shock: Дякую за інфу. Я думав, шо треба так шоб вихлоп заходив в зазубрини ![]() п.с. фотки не скину. Комп недавно почистив а фотки не зберіг ![]() Почитай бортовик :wink: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Гость
|
![]()
Я бы что то поставил чтобы шума меньше было, а не больше…..
|
![]() |
![]() |
#62 |
![]()
ovm
Тоді тобі не сюда... А в тему про шумоізоляцію ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Гость
|
![]() Цитата:
В мене стоїть нульовий фільтр. Результатом задоволений. Планую зробити прямоток. Залізо є. Збираю кошти. Не подобаеться цей підар-й звук заводської вихлопної. Вона має бути принаймні рівна. Без отих кутів 90 гр. і т. д. Думайте, вибір за Вами. |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Гость
|
![]()
Прикольно!!!
Бажаю успіху, тримаю кулаки, чекаю звііту! |
![]() |
![]() |
#65 |
Машина: Chery Amulet
Длина: 2170мкм
Диаметр: 35мм
|
![]()
Я вот вчера поставил стронгер, и прямоточную трубу 8) Звучёк вышел басистый :smt020 Правда, это удовольствие дороговато обошлось... За всё, с работой около 1000 грн. :smt101
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]()
...за басистій звук с моей стороні (Мариуполь) за вчера нашлепли больше 100 протоколов и не только любителям прямотоков ...а и тем у каво неисправна віхлорпная система, уровень шума превішает допустимій.
п.с...вот мне интересно... субрику,лансеру или бмв тож віпишут протокольчик если там выхлопная система с басистым звуком :roll: ... и установлена на заводе.
![]() |
![]() |
#67 |
Длина: 1990мкм
Диаметр: 35мм
|
![]()
чем меряют уровень шума?
![]() |
#68 | |
![]() Цитата:
Вот и думайте тут что менять и переделывать. Вместо штатного глушителя изготовьте трубу на подобие буквы Z, а под бампером повесьте любой глушитель (ревущий - не ревущий - по-вкусу). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Гость
|
![]()
эээ....в принципе..то.что ты сказал истинная правда.....однако..скажу.чесн о..когдато давно при установке пузыря на зад...и вырезании резонатора.....разницы небыло никакой...ну тока звук
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Длина: 1250мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
Поставил стронгер, просто сдох катализатор, стал дико тарахтеть при разгоне. Мощности добавилось, да. Особенно на низких оборотах. Звук не изменился, так что вот так.
|
![]() |
![]() |