![]() |
|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#51 |
![]()
таврия это не машина, таврия-это хобби (с) коля :wink:
![]() |
#52 |
![]()
forum*
Дякую. S.T.A.L.K.E.R. +1 |
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]()
Замітив шо трісла трубка вакуумокорректора. :shock:
Попробував а вона верда шо капєц. Видно тому і трісла. :shock: Відповідно вакуум не працював. ![]() Купив нову супер модну трубку вауумкорректора "ХОРС". за 13 грн. :shock: Навіть в упаковці герметичній і з голограмою 8) Завтра поміняю ![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 |
![]()
Стоянко 100 грн
Прабек 58150. Зняв і продав БК. Купив і поставив стрелочний тахометр. Auto Gauge. 2". Фотки скоро покажу. |
|
![]() |
![]() |
#55 |
![]()
Найшов фотки машини ше з 2007 року.
Тільки купив і тільки пригнав. ![]() ![]() ![]() ![]() А це зараз. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 |
![]()
яка краля
![]() |
|
![]() |
![]() |
#57 |
![]()
Даня
+1 дисочки нуны ей,и с капотом поиграть-)))А всеже яб еще поставил хелу-)) |
|
![]() |
![]() |
#58 |
![]()
Диски вже є.
Капот думаю тоже буду шось робити. Хелла напевно шо нє... |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Адрес: Волгоград мама, Саратов папа, Владимир брат а Москва сестра родная
Длина: 1880мкм
Диаметр: 35мм
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#60 |
![]()
ды бамперок красивый-)))
|
|
![]() |
![]() |
#61 |
главбух АО
|
![]()
Критег
Ты ще соби значьок такий КРИТЕГ сделай. Дуже пафосно та и дивкы в салон пачками стрибають))))) |
![]() |
![]() |
#62 |
![]()
на 1 фотке такое ощушение что то 4 дверная таврия-))
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
![]()
Обновки.
Бортовик продав. Купив стрелочний тахометр. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тах 225 + корпус 70. |
|
![]() |
![]() |
#64 |
![]()
зачетный тах)главное что просто и аккуратно :wink:
![]() |
#65 |
![]()
В неділю здох АКБ.
Не міг завестися. Поставив 55А з дєдового Москвича. Свій віддав на зарядку. 2 дня поїздив на 55А, а сьогодні забрав свій. Він таки класно ше зарядився... Крутить бодро. Не дивлячись на то шо йому вже 5 років. Буду мучити його до победи!!! п.с. 55А таки не влазить!!! Ше сьогодні крутив карб трохи. Дав менше бензи і більше повітря. Винтами якості і кількості. Машина поїхала ше краще. Реагує на педаль краще. І просто летить.... Кароче скільки той карб не крути всьоравно можна ше краще.... |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Гость
|
![]()
Ниразу снимать не надо!
Я 55 ставил,а патрубок лишь подгибал,чтоб аккум на место поставить и,всё стояло как надо. |
![]() |
#67 | |
![]() Цитата:
![]() Тай відстань між патрубком і АКБ буде дуже мала а бо і взагалі не буде. І в крайній банці постійно вода буде викіпати..... Нафіг нада..... ![]() Всьо. Тема про АКБ закрита. Не офтопимо більше :wink: |
||
![]() |
![]() |
#68 |
Длина: 1990мкм
Диаметр: 36мм
|
![]()
Ты летнюю резину на литьё уже натянул? :wink: А то ещё неделька и лето
![]()
#69 |
![]()
Даня
В мене знайомий власник шиномонтажа. Я перезуваюся безплатно і без черги. Тому не спішу..... :wink: А в нас тут сніг пів дня падає, і в ночі -2, такшо про літню резину ше не думаю ![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 |
![]()
Сьогодні перезувся в легкосплавки і літню резину
Перед 165*65 GOOD YEAR GT2 Зад 155*70 TOYO 350 Шини вдягнуті на легкосплавки і готові до балансування ![]() Машина на підйомнику ![]() Машина на дісках ![]() Довольний шо капєц ![]() |
|
![]() |
![]() |
#71 |
![]()
Стоянко 100 грн
Прабек 58457 Помив машину, помив поліки, помив панельку, наполірував, попилисосив салон, попшикав дорогими духами.... тепер запах як у Ферарі. ![]() Так як є люфт дверей на петлях і почався стукіт - думав готуватися до процесу заміни осей петель. Але погравшись пів години з регуліровкою замків і болта на кузові - рішив проблему. Тепер тихо! Аж приємно їхати, ато мене вже бісив той стукіт!!! :twisted: Кинув "+" для тахометра на пряму до АКБ. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
![]()
Сьогодні поломав підсос
![]() Прийшов на стоянку, завожу, чуть витягнув підсос, завів, і вже хотів скидати, я його тисну а він ніяк, трошки сильніше притиснув а він хрусь *haha* Кароче вискочила защолка яка тримає обмотку троса в салоні біля ручки... Всьо розібрав, пропшикав ведешкою трос і всі осі карба, зібрав назад, регульнув, тепер підсос можна витягувати і засувати силою думки ![]() Зробив не великий фотосешн ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Салончик ![]() ![]() А таку картину я постійно бачу в зеркалі ![]() ![]() Реін 2002, відремонтований підсос, і педалі ![]() ![]() ![]() :wink: |
|
![]() |
![]() |
#73 |
![]()
Kritik
Тебе вообще хоть сто то сзади видно то? О_о |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Гость
|
![]()
Kritik - скажите плиз как вам отбалансировали задние колёса? Ну всмысле грузики не мешали надеть литьё на тавробарабан? Например у меня это стало проблемой езжу с неотбалансироваными. (если можно в личку)
|
![]() |
#75 | |
![]() Цитата:
![]() Werwulf Всьо нормально видно ![]() Тільки на початку постійно здавалося шо хтось висить на хвості :shock: ![]() -GoluB- Пока буде то шо є :wink: |
||
![]() |