![]() |
|
Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1351 |
Машина: tsi
Длина: 309890мкм
Диаметр: 45мм
|
![]()
Где фотки голой сестры?
|
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#1353 |
Машина: CHEVI, SKODA ROOMSTER
Длина: 3980мкм
Диаметр: 29мм
|
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#1354 |
Забанен
Машина: F550 Maranello
Длина: 279130мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() |
![]() |
2 (2)
![]() |
![]() |
#1355 |
синий кардинал
Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 56мм
|
![]()
в той развод, а не фото.
![]() |
![]() |
#1358 |
Машина: tsi
Длина: 309890мкм
Диаметр: 45мм
|
![]()
тапашолты (с) :-)
|
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#1359 |
Забанен
|
![]() |
![]() |
2 (2)
![]() |
![]() |
#1360 |
![]()
1 (1)
![]() |
![]() |
#1361 |
Забанен
|
![]() |
![]() |
2 (2)
![]() |
![]() |
#1362 |
Забанен
|
![]()
Вот есть кое-что по теме.
Владимир попросил оставить это здесь. Мне не трудно. Тем более, что по моему любинцу многое совпало -))) "Я думаю для Тебе не буде проблемою, опублікувати це моє послання на тавро форумі. Отже, хотілося б уже підвести підсумки і розставити всі крапки над «і». Всім дякую, і тим неадекватам, які продовжують нести всякі нісенітниці з почуттям того, що щось в тому житті розуміють і тим нормальним, адекватним, які зрозуміли суть і перестали залишати свої коментарі в темі. А суть цього всього був спір, що тема до Нового року набере 10тис. переглядів, а призом, ящик віскі, який доречним був на моєму Новорічному столі. Але я чесно скажу і подумати не міг, що переглядів буде більше 20тис. і що Ви вкотре станете спонсорами, навіть того не підозрюючи, але як кажеться «Без лоха и жизнь плоха», і Ви вкотре це підтвердили. Я аплодую Вам стоячи, клоуни. Від такої різноманітності версій із вашої сторони при таких при таких показниках інтелекту, Ви мене справді здивували. Але я хотілося ще зупинитися на двох клоунах. Це герой «=КОЛЯ=», який показав свою суть на ділі і підтвердив свій статус «Сказочного долбоеба», не можеш нічого в житті вирішити не намагайся тоді щось із себе представити, я для тебе створив всі умови, щоб Ти міг показати із себе який ти крутий, а ти просто облажався. Доречі, хотілося б щоб всі знали, а можливо не всі помітили, як Коля несе себе великим директором і великим бізнесменом, у нього два офіса і своє кафе (по його словам). Коля а не стрьомно будучи директором і таким великим бізнесменом продавати відео регістратори по 200грн, що зарплати директора не вистачає чи то хобі у тебе таке, а як же тоді діловий етикет, чи то таке поняття тобі не зрозуміле. І доречі Ти десь згадував, що тобі прийшла на почту інфа про мене, копія паспорта, Ти «все можеш у цьому житті», то я дам тобі ще один шанс, щоб ти доказав, що Ти не тріпло, і лошара остання – напиши тоді номер мого паспорта і останні дві прописки по ньому, щоб я повірив, що Ти дійсно, щось можеш, бо вся інфа, яку Ти кидав зібрана з нету і вона у відкритому доступі. І тільки не потрібно відмазок типу я її викинув і все таке. Діло за тобою, клоун. І ще б хотілося згадати, ТІЛЬБЕРТА, він же ТЕребільт, Тіля, Вадим чи все таки Володимир. Щось можна сказати про цього казкового персонажа. Людина жодної правди про себе не написала, зокрема і те, що у нього 11.01 день народження, для всіх він називає себе Вадим, хоча це зовсім інші імена. Але найсмішнішим у цьому всьому є те, що по життю –він «мамин синочок». Вивчивши біографію цього персонажа –все у житті йому допомогла мама, купила машину, якою він гордиться, що сам купив, утримує його сімю, влаштувала його до себе на роботу і вирішує всі його проблеми за нього, бо її зв’язки їй допомагають і він просто нічого без неї не може по життю. Але смішним є те, що людина у 30 років живе зі своєю сімєю з мамою, а де ж самостійність, але це лише його особисті проблеми і його героїм закінчується рівно в тому місці в якому і почався. Отже, дорогі мої клоуни, всі Ваші версії про якісь бази виглядають смішними на фоні Вашого інтелектуального розвитку, вся інфа яку ви побачили в неті про мене виявилася для Вас дуже пізнавальною в плані різних версій, але Ви як були клоунами так ними і залишитесь. І якщо ще комусь потрібні будуть клоуни-спонсори в плані клікабельності,то на тавро форумі їх можна знайти. Дякую за увагу, Ви були неперевершенні. І порада – вчіть психологію і буде Вам щастя." Вот так вот. |
![]() |
5 (5)
![]() |
![]() |
#1363 |
Гость
|
![]()
фэйлман прокачал скилы до 80го левела?
|
1 (1)
![]() |
![]() |
#1364 |
ШИПУПОЧКА!
Машина: KIA CERATO 1.6 CVVT
Длина: 106050мкм
Диаметр: 48мм
|
![]()
хмммм...
![]() |
![]() |
#1365 |
бандерівець
Машина: Land Rover Discovery 1. 2,5 TDi
Диаметр: 44мм
|
![]()
Дада, мне тоже такое пришло.
Кстати, былинный фэйл - Вадимом меня никто не зовёт, а я уж и подавно. Идея про "набор просмотров" - самая беспомощная попытка прикрыть чем-то собственные обосранные панталоны, из всех, что я видел. Я ждал большего, честно говоря. Где мой обещаный подарок на ДР, хуйло?! Последний раз редактировалось Тильберт; 20.01.2014 в 14:28. |
![]() |
3 (3)
![]() |
![]() |
#1366 |
Пользователь
Машина: Джили МК ГБО4, Чери Кимо ГБО4
Длина: 508980мкм
Диаметр: 63мм
|
![]()
![]() |
![]() |
#1367 | |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]() Цитата:
"пассивный передаст"
12 (12)
![]() |
![]() |
#1368 |
Машина: Тавроводы бывшими не бывают
Длина: 138910мкм
Диаметр: 43мм
|
![]()
Это такой фейл что даже вин.
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#1371 |
![]()
Вова вы или полный дол...б либо с головой не дружите! молчали б уже в свои две дырочки, а то с вашим подведением итогов вы можете стать сами ИТОГом...
|
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#1372 |
Машина: ZAZ-110216, Chevrolet Aveo 5-door
Длина: 150740мкм
Диаметр: 36мм
|
![]() |
![]() |
5 (5)
![]() |
![]() |
#1373 |
Машина: Щось подібне на 1102: FR-V i-ctdi 2008: Aygo 1,4HDI 2008
Длина: 1085620мкм
Диаметр: 84мм
|
![]()
Так кто на вискарь попал?
ВоваТВР за ящик вискаря .... пруф или балабол. |
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#1374 |
Машина: ЗАЗ-1102 комби 2013(1993)1.1карб-ШАЙТАН. ФЕНИКС 3 (ца-ца)
Длина: 26730мкм
Диаметр: 25мм
|
![]()
вова чешит чьо йон скем то забился на ящик вискаря ,чьо тема наберет 10 косых в просмотре,дк грит типпа на новый год ящик выиграл....а сам то обещал челу подарок...вот жмот,поимел ящик а с людьми не поделился
![]() ![]() ![]() |
![]() |
1 (1)
![]() |
![]() |
#1375 | |
Машина: Щось подібне на 1102: FR-V i-ctdi 2008: Aygo 1,4HDI 2008
Длина: 1085620мкм
Диаметр: 84мм
|
![]() Цитата:
![]() Учите, говорит, психологию...... А в таксисты-финансисты-антенночники иначе не возьмут, чи шо? |
|
![]() |
3 (3)
![]() |
![]() |
|
|