![]() |
|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
![]()
viktorjl
ато 8) ![]() Надіюся скоро і ти будеш +1 к куркулям :wink: |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
![]()
vadozz
ти взагалі Куркулятище!!! ![]() dimon.zp Цитата:
![]() Купив АКБ WESTA 50A, за 360 грн. Гарантія 2 роки. Там зразу електрик провірив АКБ і електрику в машині. Оказалося шо генадій жлоб і не дає зарядки!!!видає всього 13,3. Треба буде його відремонтувати. Є 2 варіанти: 1. Шоколадка, 2. Щотки. п.с. харе флудить в мну в бортовике! ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Kritik я свою весту 2 раза заряжал потом на 3-й психанул повез к продавцу он тоже мне сказал что гена жлоб
![]()
![]() |
#4 |
Машина: Opel Astra H Caravan cdti
Длина: 1710мкм
Диаметр: 36мм
|
![]()
13,3 выдает при каких обстоятельствах? обороты? акум? температура за бортом и двигателя?
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Kritik
А Генадий он такой. То недольёт, то недозарядит ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
Galaida
обороти 3000. АКб новий, 50А. Температура за бортом десь 30, дригателя десь 60-70. Werwulf Козел той гена! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
Странний той гена, дуже странний. Сьогодні розбірали всю гену, всьо провірили тестером, всьо прогнали по повній, всьо 100% робоче, зібрали назад. Вже видає 13,65....
на 0,35 більше. Але всьоравно замало.... Пока забив. А вот на інж не забив ![]() Так як він цука їздить і не ломається, і всі кажуть: "менше лазиш - довше їздиш", але це не для мну. Було куплено і установлено дроссельний вузол від 2112. Заслонка - 46 мм. А в сток - 40 мм. Вот і він самий. ![]() ![]() Різниця на лицо. ![]() Також через то шо ДПДЗ не підійшов було куплено новий. РХХ поставив свій. Ну шо сказати. Їде краще. Тягне краще. Результат полюбому є. Після цього поїхав на діагностику. Помилок і глюків нема, крім того шо ЕБУ не бачить лямбди і абсорбера. А це кому цікаво як вигляюдає датчик фаз і полумісяць з якого датчик щитує показники. ![]() Далі буде. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Длина: 1990мкм
|
![]()
КрутЪ
![]()
#9 |
Гость
|
![]()
Прошу подробнее про подключение тахометра!
|
![]() |
#10 |
![]()
Kritik
А ты проверь проводку которая идет от гены к акуму. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
![]()
Werwulf
Міряли і на АКБ і на гені, різниця мінімальна. Страшно подумати шо возможно прийдеться гену міняти. Це ж такі витрати, і не на тюнінг. За ті гроші можна ой як багато всього зробити ![]() КРАБ + на АКБ, - на масу, зелений првоодок на коричнево-красний провод. Даня ога 8) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Гость
|
![]()
Где находится сей корчнево-красный провод,отчего к чему он идет?
|
![]() |
#13 |
![]()
КРАБ
Він йде від ЕБУ там джгут проводів, і від них відходить 3 проводка. На Чек Ежин, на ше шось, і коричнево-красний провод для таха. Фак!!! Сьогодні заглох по серед міста! Давай розбирати той весь пластик, всі дачики на місці, зняв клему з АКБ, почекав 5 хв. Завожу, не заводиться, провірив іскру, є. Тоді нажав на клапан на рампі, а там сухо. Заглянув під багажнік, і а фільтр сухий. Думав шо здох датчик топлива, запхав дротик в заливну горловину, є бенза. Дійшов висновку шо здох ЕБН. Хотя він і гудить, але гудить голосніше ніж раніше. Зняв, завтра куплю і поставлю новий, буду надіятися шо трабла саме в ньому. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Гость
|
![]()
кароче зря ты поменял все на инжектор с карбом было в 100 раз проще!если что бенз подкачал или датчик хх поменял и поехал а так с этим инжектором-фиг
|
![]() |
#15 |
Длина: 13220мкм
|
![]()
Критик,а на доноре лямбда была? Ты ж в курсе что если да,то блок шить нужно? Темболее что ЕБУ будет неправильно топливо рахувать :wink:
#16 | |
Флудер года - 2011
Машина: Таврия Дана, Author Basic, Meizu P780 edge, рюкзак на 100 литров
Длина: 493580мкм
Диаметр: 71мм
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]()
вова123
:shock: Критик ничо зря не делаед ![]() Out_law +1 ![]() Соло Лямбда була. І абсорбер був. Я знаю шо треба відключити. Але пока катаюся так. Розхід норма, колір свічок - норма, нема чого переживати. Тим більше ЕБУ при поломці будь-якого датчика просто виставляє якесь автоматичне значення, наприклад для ДОЖ = 33градуси.... і т.д..... так само і для лямбди. А відключу коли буду чіпуватися. Сьогодні купив новий ЕБН AIRTEX E10009 made in U.S.A 8) ![]() Зверху сток, внизу новий. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]()
Постаив сьогодні новий ЕБН.
Машина завелася і поїхала. Значить проблема таки в ньому. Шоб їздила і не ломалася! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]()
Стоянко 100 грн
Прабек 62000. Купив ![]() І пів дня робив генеральну уборку в салоні. Результат: Чистота - чіста тайд ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]()
А ка ты проверил размер дроселя?..разбирал?...у меня на дроселе висит 2112-****....
п.с. Для диагностики купи ЮСБ К-Лайн в купипродайке у "Руба" и смож шить и тестить свой михась как угодно..прошивок на чиптюнер.ру кааца хватало...нет можно оплатить и получить нечто необычное ![]() п.с. Случайно у тя нет напримете купить проводку подкапотную с ЭБУ и некоторыми дачиками?..Мне ЭБУ желательно нужен Январь 5.1....а там и михась на первое время сойдет ![]() |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Машина: tsi
Длина: 309890мкм
Диаметр: 46мм
|
![]() Цитата:
сильна шумный??? хочу менять свой стоковый, какбэ на примете тока бошевский, поэотму и спрашиваю.... |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]()
Кста Kritik...посмотрел я на дросельный узел на системе впрыска у себя...на заслонке выбито 46... а есть больше ?..
Еще шланги к ЭБН нужно спрятать пластик в гофру для укладки электропроводки...этой шланге за 3-4 мес будет полный капец ![]() ![]() ЭБН перенеси под капот, с виброй его неслышно вообще при движении будет... там где он висит сейчас шума намного больше получается. п.с. АЛЛ - Ктото знает а есть ли больше заслонка в стоке, ну естетственно несчитая спорт. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]()
forum*
гудит десь як стоковий, а може і голосніше ![]() мене це не напрягає зовсім, бо через прямоток і саб я взагалі нічо не чую шо там десь бід бампером жужжить ![]() головне шо качає. AnRo розмір дроселя, так як ти сказав був вибитий на самій заслонці. ЮСБ К-Лайн кабель - не проблема, а вот софта халявного шоб шити 10.3 Мікас нема. а платити 1000 грн нема резону. краще дам 300 грн і хай хтось зробить. до речі вже найшов хто зробить, але він аж з Вінниці, але по відгукам і порадам шарящих людей він найкращий в Західному регіоні. Казав шо буде в Тернополі 16 жовтня, вот тоді може і прошиюся. Відключу лямбду і абсорбер, ну і т.д..... весь комплекс так сказать+ під вал 1.4 треба топливні карти редагувати, кароче весело буде, і роботи багато. Дроселя есть и больше, але вони вже йдуть як спорт напевно.... ЕБН пока буде там де і є.... він мені не заважає... а дальше буде видно. Проводки пока нема, але буду мати на увазі. спс. за пораду про шланги. :wink: Далі по плану, регуліровка клапанів, заміна масла в двіжку, і ше багато чого ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]()
Вчора було зроблено холодний впуск.
Спочатку думав вирізати тут ![]() оказалося шо ззаду ше кусок радіатора.. блін. Прийшлося вирізати чуть вище тут видно намічений вище отвір ![]() І вже вирізано ![]() Вот так получилося ![]() В процесі роботи для удобства було зняти капот. ![]() Куплено запасний ЕБН ![]() Буду возити в багажніку, на всякий випадок ![]() Далі буде. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]()
Сьогодні приїхав мій ксенончег!!!
Блоки ![]() Лампи ![]() Блоки і лампи ![]() На днях поставлю + зразу на стенд на регуліровку. |
|
![]() |