![]() |
![]() |
#126 | |
Машина: Geely MK New 2012
Длина: 2360мкм
Диаметр: 34мм
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Машина: ЗАЗ-1102"ТАВРИЯ"
Длина: 1040мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
У меня была похожая ситуация-смена датчика "ХОЛА", в нем разболтался магнит!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
![]()
шість днів часу та 500 км пройденого шляху без жодного вищезгаданого випадку щоб машина заглохла дозволяє мені із упевненістю сказати що я вилікував проблему.
все почалось з того що я перечитав всю тему в черговий раз а раптом щось пропустив. і зауважив що у пана chig проблеми почалися після того як він поставив нові свічки Denso. цікаве співпадіння що і я перед тим купив ті ж самі свічки Denso. можна подумати до чого тут свічки адже це похідна після комутатора та котушки запалення. і неможуть усі чотири свічки в один момент перестати давати іскру... та дивимось далі: маркування свічок щось типу W20EP- і ще якісь букви. точно не скажу бо свічки в машині, не можу точно подивитись. якщо не забуду то завтра уточню. та з впевненістю можу сказати що у маркуванні після числа "20" лише дві буковки і букви "R" точно немає. буковка "R" (або її відсутність) означає наявність резистора. і щось я собі так міркую що ті свічки створювали в електричній мережі якісь електрозбурення що в певний момент глушили сигнал датчика холла, після чого комутатор просто відключався. минулого тижня поставив старі запасні свічки і нормально з'їздив на них у карпати на вихідні. в сумі 320 км по трасі, з яких 100 км по горах вверх і вниз, серпантини. витратив 18л 95-бензину. розхід 18л/320км = 5,6 л/100км. непоганий розхід як на старенькі свічки ![]() chig, ви міняли свічки? якщо ні, то поміняйте на НЕ Denso і будь-ласка відпишіться про результат |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Машина: 1102-тротил 93г.в
Длина: 89640мкм
Диаметр: 33мм
|
![]()
назар ну ты и загнул. про електрозбурення на датчик холла.
![]() |
#130 |
Таки модератор
Машина: Темно-сіра
Длина: 238940мкм
Диаметр: 58мм
|
![]()
Фантазии продолжаются... Масса автомобилей, в т.ч. Таврий, Жигулей и проч., ездит с БСЗ на ДХ и нет там никаких нареканий, а тут- просто до соплей. Не, коллега, так не бывает. В первичной цепи КЗ токи при коммутации намного выше, чем в хилой искре, длина проводов в общем жгуте тоже не маленькая, всяких наводок быть должно полно, однако же- работает! Да и насколько там изменится ТОК в цепи свечи, если напряжение- киловольты, и ток -мизерный?А провода ВВ безрезистивные вы тоже к источникам отнесете? Нет, помехи они дают, но только радиоприемнику,не всегда и не всякому.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#132 |
Таки модератор
|
![]()
Максимально в плюс? А как тогда шестерня привода-правильно,бегунок правильно?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Таки модератор
|
![]()
Тоді логічно подумати- чого таке трапляеться не завжди і на ходу.Чому в інший час нема такого ефекту?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
![]() Цитата:
а от чому періодичність ефекту хаотична - між двома випадками від 10 секунд до 2-х днів, неможу пояснити. тепер мені страшно, раптом свічки не причина і ми знову там де були. Последний раз редактировалось nazar_ko; 25.06.2012 в 10:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
Бегунок и шестерня правильно, так как недавно вынимал шестерню привода и по книжке назад ставил то настройка зажигания осталась прежняя. У меня знак + как раз напротив шпильки на которую одевается трамплер и прикручивается. Если еще докрутить в + то становится выше холостой и в принципе как прием луче но на скорости 100-110 появляется звон. Да вобще то уже давненько подумываю про установку МПЗС, для газа думаю это супер.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
может на днях попробую купить НЖК и поставить.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Таки модератор
|
![]()
Не верю,что все 4- дохлые, а от одной не глохнет.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Гость
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
назар а как насчет топ. бака.пробка наверно мертво прикручена?а связь с атмосферой?
![]() |
#144 | |
![]() Цитата:
по-друге машина не тупить і не захльобується від нестачі бензину, а просто комутатор перестає комутувати котушку запалення. це видно по стрілці тахометра, бо вона одразу падає на "0" навіть на ходу коли машина заглохла, але ще накатом їде і відповідно мотор крутиться на передачі і теоретично датчик холла подає імпульси. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Таки модератор
|
![]()
А ви знаєте,звідки тахометр в вашій авті бере сигнал - з КЗ, з комутатора,чи з ДХ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Таки модератор
|
![]()
О, ясно! Поскільки відсутність імпульсів з ДХ на протязі кількох секунд на коммутатор викликає його плавне відключення- значить і пропадання сигналу на тахометр, то тепер і думайте/шукапйте крайнього.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
![]() Цитата:
![]() ДХ міняли, трамбльор в зборі міняли, жгут проводів міняли, комутатор міняли, котушку запалення міняли, живлення напряму з АКБ давали, ВВ-провода міняли. А от свічки лише минулого тижня замінили - і помогло. співпадіння? почекаємо що chig скаже коли замінить свічки на НЕ Denso |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Таки модератор
|
![]()
Чим? А х/з...Якщо так впевнені,що треба ще й жгут... міняти, тоді:
- про це треба спочатку писати- поміняли, - свічки ВСІ та раптом не здихають, не вірю, - чекаємо новин. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
назар. а если глохнет то и приборка тоже?