![]() |
|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#201 |
![]()
Шановний Критик!
Я дивлюся, ти кронштейні тяг міняв. Після того розвалу/сходження не треба робити?
![]() |
#202 |
![]()
треба бо міняється кастор і т.д...
|
|
![]() |
![]() |
#203 |
![]()
Зачетная тачила)))
![]() |
#204 |
![]()
Спс большое
![]() |
|
![]() |
![]() |
#205 |
![]()
А с задним бампером я сплагиатил))))
Ждем инфы по решотке радиатора
![]() |
#206 |
![]()
Сьогодні приїхали стабілізатори
Величезне дякую за них dimon.zp :applause: Перед і зад ![]() куплено задні пружини від 2111 вага 2111 1050/1550 кг вага Славути 790/1200 кг різниця на лице ![]() буду ставити їх на перед з задом ше не рішив, можливо просто перекину передні на зад і всьо або візьму на 3 насічки нові Пока шо всьо лежить, чекає на закінчення сесії і нормальну погоду |
|
![]() |
![]() |
#207 | |
![]() Цитата:
![]() |
#208 |
Длина: 1990мкм
Диаметр: 36мм
|
![]()
У меня спереди пиленные пружини 2108,а у друга - пиленные фобос(для Таврии).Его мне нравятся больше.На мелких ямках у него мягче,а в поворотах не хуже,а то и лучше.Прогрессия рулит!
Со стабами аккуратно.Читал,что задний вместе с задней распоркой ухудшает управляемость.А передний,такого плана как у тебя,может рвать передний брус,но могу ошибаться :roll:
#209 |
Гость
|
![]()
Чи и мне задний стаб себе поставить... )) Красивый какой... ))
Правда спортсмэны говорят что на таврии нах не нужен и так жопа легкая, балки хватает. Но это наверное больше: для понта и для усиления балки на кручение и разгрузки салентов... А этот передний твой... Я такие у нас тоже видел, он к передней балке крепится, спереди... Почему его выбрал, а не заводской который с усилеными рычагами и крепится сзади? |
![]() |
#210 |
![]()
ganss
задний вот так ![]() перед ![]() Даня у viktorjl були фобос прогресивки, тавро так він їх продав, казав шо галімі вони, поставив на 2 насічки каже шо на багато краще та й який смисл від прогресивок? вона з ними буде як ЖИП а шоб нормально опустити треба буде всю прогресію відрізати ![]() ну стаб не може ухудшати управляємість, просто треба буде привикнути до машини. вона до якоїсь швидкост ібуде триматися як по рельсам а потім яяяяяк понесе то фіг зловиш ![]() брус рвати не буде там нагрузка пантова egorka87 став зад ![]() багато хто ставить балку від пікапа, бо вона жорсткіша і довольні. ну а стаб думаю дасть ше більше. а передній взяв такий - бо він найбезпечніший. начитався я про лопнувші ричаги, про гемор з установкою і т.д... рішив шо ну його нафіг а тут появився такий варіант вот я його зразу і взяв. даже якшо лопне тяга - то це не трагічно. це ж не ричаг!!![img][/img] |
|
![]() |
![]() |
#211 |
Длина: 1990мкм
Диаметр: 36мм
|
![]()
Сколько стоит передний?И можешь померять диаметр его прутка?
А фотку Таврии на фобосах я скину.
#212 |
главбух АО
|
![]()
Чорний стаб видстой
Жовтий - гуд Крути посони фарбують в жовтий! ЗЫ треба свий перефарбувати! |
![]() |
![]() |
#213 |
![]()
vadozz
100500!!! ![]() Даня я брал пару цену по отдельности не знаю ![]() за пару с пересилкой и т.д.. вишло 500 грн вот прогресивки ![]() ![]() ![]() ![]() якесь гуфно а не пружини ![]() |
|
![]() |
![]() |
#214 |
главбух АО
|
![]()
Пружины фуфло.
Нижние витки не должны лежать друг на друге Поэтому и стало лчше не пружинах с двумя насечками |
![]() |
![]() |
#215 |
Гость
|
![]()
А интересные стабы... Хотя бы тем что кроме ключа на 17, чи 19 больше ничего не надо для их установки.
Передний я себе менять уже не буду... У этого я вижу, как мне кажется недостатки... А вот задний ниче так... Правда это больше не стаб, а усилитель балки, т.к. стаб все-таки должен крепиться на кузов. Это ж от Таврии он, да? Мож сделаю подарок машине на НГ ![]() |
![]() |
#216 |
![]()
egorka87, он от тавры. ставится без проблем я вот думаю может я к задней балке пикапа добавлю еще этот стаб?....
![]() |
#217 |
![]()
знов накрився ДПДЗ
![]() ДПДЗ + діагностика = 85 грн Зробив страховку 150 грн. далі буде ![]() |
|
![]() |
![]() |
#218 |
![]()
Получив сьогодні К-лайн адаптер з проводом для подачі живлення на "разрешение програмирования", це гуд бо можна шитися на столі
![]() ![]() величезне дякую за адаптер Romanoff :wink: |
|
![]() |
![]() |
#219 |
![]()
поміняв повітряний фільтр
25 грн замерзли 3 дверки.... :shock: взяв тех .фен, розігрів двері і замки, купив на ОККО спрей "розморожувач замків", запшикав самі механізми і серцевини замків(спереді вони в мене є і підключені і працюють), закрив/відкрив разів 10 кожну дверку, потім разів 5 закрив ц/з, і всьо. проблеми більше нема 15 грн |
|
![]() |
![]() |
#220 |
![]()
Сьогодні нарешті шось зробив з машиною
давно я вже в ній нічо не робив, аж странно :shock: Получив сьогодні інжекторний бак (200 грн + 35 доставка), купив новий датчик рівня палива(100 грн), прокладку під нього(10грн), і гофру від заливої горловини до бака(20 грн) Все таки він існує :shock: ![]() ![]() ![]() І поїхав ставити, зірвав 2 з 3-х болтів) висверлював, кароче весело було, давно я так з нею секасом не займався ![]() з старого баку вимилося грам 20 всякого говна :shock: новий бак помив і залий бенз через лійку з сіточкою думаю поки бак і бенз чистий, купити присадку для промивки топливної і форсунок, для профілактики, шоб потім не мити їх на стенді, краще постійно тримати в чистоті ![]() Величезне дякую AnRo за то шо найшов все таки цей чудо бак ![]() |
|
![]() |
![]() |
#221 |
![]()
в мене сьогодні радість
![]() хотя вона почалася досить таки печально, і серйозними глюками мого Микас 10,3+ ![]() вони мене так задрали шо я взяв комп, і порулив до знайомого в гараж і рішив прошивати, залив пару варіантів прошивок, без толку, то саме ![]() потім рішив поїхати до одного місцевого інжекторщика, кароче я почав дуже з далека йому розказувати про глюки і т.д.. і він сам предложив мені поміняти ЕБУ, бо в нього якраз був запасний Микас 10,3 я глянув, в нього M103069SL :shock: я думаю ну вот! воно! то шо треба! кароче я перестав розказувати про проблеми сого ЕБУ і зразу запитав ціну обміну, він сказав 300 грн, кароче сторгувалися на 200 ![]() поставив, і о чудо, :shock: 1. був глюк шо вона постійно газувала при їзді накатом на нейтралі, з ХХ до 2000, який мене так бісив, шо реально я аж не мав бажання кудась їздити на ній :twisted: тепер нема! 2. був глюк з подьоргуванням в районі 2000 об, які ми тільки датчики не міняли, і форси діагнстували, всьо супер, а дьоргалася дальше тепер нема! 3. дуже часто навіт після повної зупинки обороти не падали на ХХ, а трималися 1200-1400, і заміна РХХ і ДПДЗ і їх систематична чистка не допомагала. тепер нема! тепер в мене M103069SL ![]() який шиється хоть 100500 раз і на який є 100500 різних від спорт до економ прошивок. Ура! блін я такий довольний шо капєц. звичайно 200 грн це велика різниця, я подумував про то шоб купити М103, а свій М113 продати але М103 мінімум 600 грн, а М113 продати практично нереально, такшо я довольний своєю сьогодньою зделкою! І саме головне! вона тепер не газує сама!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#222 |
Swifter
|
![]()
Вітаю вас з цим!
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
![]()
Kritik
![]() ![]() ![]() ![]() Поздравляю!!!
Таврия-это такая машинка до покупки которой ты говориш на нее гавно,а после покупки ты говориш это супер тазик!!!! [url=http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=49647]Мой БЖ[/url] Ремонт машинок в г.Днепропетровск 0933756554(Сергей) |
|
![]() |
![]() |
#224 |
![]()
Ну наконецто Сволота Критика стала Славутой и бешенство прошло
![]() ![]() Приятного полета Сволота..ой не..Славута бай Критик тебе ![]() |
|
![]() |
![]() |
#225 |
![]()
і так, сьогодні
1. лопнуло 3 кріплення поямтока, яке було успішно приварене. ZTVR. 2. притащив комп до ZTVRа в гараж, взяв сом/к-лайн адаптер і нарешті зайнявся інжектором. оказалося шо ДПДЗ в мене при газ в пол показував всього 80%, тому було відкалібровано ДПДЗ. потім Т-монітор показував 2 помилки, лампочка чек енжин і лямбда. чек енжин просто не підключено, лямбди нема.... ну це фігня... злив рідну прошивку, і залив M103069SL_tun_rev2_nolambda.bin кароче сама класна, не глючна, динамічна але з норм розходом і відключеною лямбдою прошивку. потім знов Т-монітор... полазив трошки, підняв Гхх до 60, хотя було 50. тепер холостий майже не плаває +/- пару десятків оборотів.... з плюсів замічених після прошивки. 1. мотор працює дуже рівно, раніше були чуть-чуть вібрації на кузові, зараз їх майже нема 2. тяга виросла у всіх діапазонах, але найбільше на 3000+ 3. скидає на ХХ зразу, шо при нейтралі накатом шо в любому режимі. тепер треба подивитися на розхід ![]() і ше пару фоток з Т-монітора ![]() ![]() |
|
![]() |