ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Бортовой журнал

Бортовой журнал Бортовой журнал

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 26.11.2025, 13:22   #1
Рыжая

Рыжая

Машина: Nissan Qashqai`08, 1,6. Була Таврія'03 1,3L
Длина: 7510мкм
Диаметр: 34мм
По умолчанию Кошак чорний, 2008, 1.6 МКПП

Отже, оскільки возмущонне суспільство каже, що без бортовика життя не алльо, то буду пописувати.

Карочі, сиділа така я збирала 10 років гроші на хату, їздила на Таврюсі з собаками і горя не знала. Правда із запчастинами становилося все гірше, якість гівняна - ціни захмарні, ще й гнити почала.

Але тут ракети, собаки померли, я старішаю, хата не купується і з такими цінами хєр шо купиш, отже вирішила трохи комфорту здобути за старості (хіхі) років. Але спочатку купили малих цуценят, які обісцяли Таврію і сказали, що вони на такому їздити не будуть, бо, мовляв, сучасному поколінню французів, Таврія не алльо. Та й мій незмінний за всі роки майстер почав наполегливо рекомендувати змінити на щось інше, поки Таврію ще можна було продати.

Опщем, почали шукати (а я до цього в інших машинах за кермом не їздила взагалі, особливо в іномарках): базовий запит був кондер, бенз, механіка (бо не розумію я оці всі автомати, ремонт яких по скаженим цінам потім) і щоб ще поїздила, так, і кузов не гнилий, щоб місця було норм, кліренс не поганий і багажник. Сімейне авто. Аааа. і хетч чи універсал. Хотілося щось з ВАГ групи (подобався Туран або Гольф плюс) чи сеат алтея хл. Посиділа я в сеаті, зробуміла не моє взагалі - стійки широкі, просто душить, машина м'яка (захитує), ще й двірники машуть по дебільному. Шукала фольц: або гниле і м'яте, або пробіг захмарний, або дизель, або ще щось. Вже була у відчаї, почала дивитися інше, наприклад опель універсал, але мені салон не дуже подобається, шкоди або не місткі, або дорогі.

І тут побачила Кошака. Якщо чесно, кашкаї мені подобалися давно чисто візуально ззовні, а тут була просто здивована на загальному фоні інших авто: авто 2008 року, пробіг 106 тис всього (я в шоці, виїла мозок чи реальний пробіг, бо інші подібні були з набагато більшим), авто останні 3 роки стояло, почитала - сподобалося, що кузов оцинкований. Поїхала подивилася. Купила Номера після продажу Таврюхи залишила і тепер вони на Кошаку%)
Таврюха
Рыжая вне форума   Ответить с цитированием