ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы > Київ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 03.12.2008, 22:27   #1
kkk
Кулверстукас

kkk

Машина: Dana 1.2HTP Ambition
Длина: 473040мкм
Диаметр: 63мм
Отправить сообщение для kkk с помощью ICQ Отправить сообщение для kkk с помощью Skype™
По умолчанию Квартплата и прочие нововведения от мера

Ура, товарищи !

Интернет-портал Киевской городской государственной администрации разместил информацию о стоимости квартплаты для каждого дома.

на оф. сайте - написано шо это проект.
http://www.kmv.gov.ua/rpolicyprj.asp?Id=260

Цитата:

ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ПРОЕКТ

Про встановлення та погодження

тарифів на послуги з утримання

будинків і споруд та прибудинкових

територій

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», Указу Президента України від 03.10.2008 № 905/2008 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 вересня 2008 року «Про хід виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 1 лютого 2008 року «Про заходи щодо стабілізації фінансового стану Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» та ситуації на ринку природного газу», постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.2005 № 560 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» та стан переговорів щодо умов імпорту російського природного газу для українських споживачів» та з метою реалізації власних (самоврядних повноважень):
внизу есть ссылки, но файлик с отсеянным мусором и сортированый по цене - я выложил. у меня на секундочку вышла плата за "Утрымання" 167 грн вместо 47 за трехкомнатную хрущевку, не считая отопления и газа, конечно

Вот я думаю, что +120 грн наверное пока потяну, теоретически, но за эти деньги я хочу домофон, ремонт в парадном, и все такое, однако

у кого есть опыт длительного забивания на квартплату ? делитесь, а то веть примут эту дрянь сдуру.
Вложения
Тип файла: rar 3all_141.rar (280.6 Кб, 23 просмотров)