![]() |
|
![]() |
#1 |
![]()
заведу но я собі бортжурнальчик......
купив сіє чудо вітчизняного автопрому на форумі в липні 2008 року. синя, 2004 р.в. . по паспорту 1,1, по словах попереднього хазяїна вже 1,2 ![]() машинка дісталася в хорошому стані, тільки підшипник ступиці правий задній і вродь опорний спереду замінив зразу. ну і ессно через 3 тисячі пробігу свічки, ВВ провода, масло, тосол, фільтра. залив тексако. і його ж тіки мінералку в коробку(а зря). клапана відрегулювали.відвідав карбюраторщика і усьо для початку. за цей час прошов більше 10 т\км, зараз на спідометрі 87200, скоро масло мінять пора. по причині і без поміняв: помпу, передні амортизатори( МS поставив, вродь нормально), ліву шарову, комутатор, лівий наконечник рульової тяги, трос ручника,прикупив новий акум веста,лампочки,реле напруги ручку і чохол на КПП, чохли на сідухи, ручку і кронштейн підсоса, здер тоніровку з бокових і заднього скла(хочу затонувати темною, але руки не доходять ) + зимня резина "нексен" . фух.... вродь все....... машина не підводить( за винятком двох випадків коли не міг поїхать: розрегульованої куліси і троса зчеплення і здохшого комутатора, ну то по моїй недосвідченості) розход в межах 5-6л\100км чистєйшего 92 бензину. масло не їсть. десь чуть-чуть іде тосол,але де я поки не впіймав. в планах зробить задню полочку, затонувати задні бокові і заднє вікно, і достати той гербарій з воздуховодів, ну і поміняю мабуть блок запобіжників. |
|
![]() |
![]() |