ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы > Львiв

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 03.08.2010, 13:33   #1
KIT
Гость

По умолчанию ДАЇшники, беспрєдєл, нічний Львів

:?

Винники. Біля 3.00 ранку, на крутому серпантині мене підрізає Джиллі
(Д/З 6306), обганяє і пиняє жезлом. Всередині сиділо 4 гаїника, всі, крім водія, п'яні в драбадан. Сказали, що я п'яний і що я обкурений. Пов'язали в наручники, забрали машину. Мене на їхній машині на Наукову, моя перед нами їде з Мєнто-водієм.

Заключення лікаря - Тверезий, вживаючий коноплю водій.
В очах гаїшників вже не приховано видно "три полунички". Мене везуть на штрафплощадку. На слова, що я не погоджуюсь з тестом і хочу ще один у іншому місці - їх не цікавить.

Після написання протоколу і опису автомобіля, я мав би бути вільним і у мене залишалось ще 1год - 1.5, щоб знайти незалежну експертизу.
Дайці злякались, що я зараз це і зроблю - з криками "непокора", мене скручуюють і засовують у їхню автівку.

Свободу я побачив аж на наступний день в обід.
Тепер у мене немає прав, на мені висить куріння трави і мене чекає суд. Якщо я зараз роблю тест - юридичної сили він немає.

Одже, друзі, слідкуйте за тим хто вас обганяє в ночі. І не пиняйтесь. Легше їм доказати, що ви не знали шо вони ДАЇ, ніж, що ви не курили / пили.
Старый 03.08.2010, 13:42   #2
Lexa
ТавроСтрелок

Lexa

Машина: ЗАЗеГ
Длина: 458090мкм
Диаметр: 63мм
Отправить сообщение для Lexa с помощью ICQ
По умолчанию Re: ДАЇшники, беспрєдєл, нічний Львів

а жилі була звичайна чи в "бойвій розкрасці"? навіщо було зупинятися вночі невідомо кому?
пишіть скарги: прокуратура, внутрішня безпека...
Lexa вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.08.2010, 13:49   #3
KIT
Гость

По умолчанию Re: Re: ДАЇшники, беспрєдєл, нічний Львів

Джиллі - абсолютно цивільна.
Зупинятись - це була перша помилка.
Друга - вийти самому з машини бачивши, що вони п'яні.

Друзі - якщо є підозра, що ГАЙці п'яні - дзвоніть 102 і просіть з'єднати з Відділом Внутрішньої Безпеки.
Цей відділ має право забрати їх на експертизу. А ви ні.

Я, ідійот, був впевнений, що заставлю їх здати аналізи, на що мені посміялись в лице.

Прокуратура - ніц не поможе, бо :

Ніц тепер не докажеш
На мені висить протокол в якому сказано, що я керував а/т в стані наркотичного сп'яніння.

Я підозрював, що мабуть у них все куплено, але батько запевнив, мол їдь, все буде добре.
Тепер він знає, що у Львові ніц чесного нема =)
Старый 03.08.2010, 14:10   #4
Stranik

Stranik

Машина: 1.3Li/1.9dti
Длина: 6350мкм
Диаметр: 28мм
По умолчанию Re: Re: Re: ДАЇшники, беспрєдєл, нічний Львів

якби не спинився ще могли і постріляти для розваги.
Наркотики це не водка, тут дві години не спасають шо проспався та й все, думаю дорога тобі зараз до нарколога і просити обстежити по повній і з всіма справками.
Буде суд, може щось і докажишь.
Якце в стані наркотичного опяніння????, то ти значить наркоман, значіть траву купляешь, злочин получаеться, можна ще статтю заробити.
Бігати писати, жалуватися це щас однозначно, тобі світить як мінімум 2550-3500, плюс перездача теорії в МРЕО.
Протокол твого затримання є, фактично тобі обмежили волю і не дали здати повторно експертизу. При здачі експертизи повині бути двоє свідків присутні!!!!

P.S. Моя думка надо йти до юриста на консультацію, 200 гривень за добру пораду це ще не багато зараз з тим що тебе жде.
Stranik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.08.2010, 14:17   #5
PavelZT

PavelZT

Машина: Geely MK, 4 пок, Tegas
Длина: 8330мкм
Диаметр: 31мм
Отправить сообщение для PavelZT с помощью ICQ
По умолчанию Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, беспрєдєл, нічний Львів

+ бажано засоби масової інформації підключити.
PavelZT вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.08.2010, 14:33   #6
Stranik

Stranik

Машина: 1.3Li/1.9dti
Длина: 6350мкм
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, беспрєдєл, нічний Львів

в нас реально бачучи на машині букву "У" автомобіль частіше спиняють і приглашають подихати в пакетік
Stranik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.08.2010, 15:15   #7
Oleг
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, беспрєдєл, нічний Львів

мдаа такий великий дядя і так дав себе розвести, ну елементарні свої права тобі знати ніхто не забороняв це як мінімум+ вміти їх аргументувати, але що аргументувати??? от в чому постає головне питання в таких ситуаціях!!!
1. згідно наказу 111
пункт 24.3.5. Під час руху з метою зупинення транспортного засобу - учасника дорожнього руху вмикати спеціальні світлові і звукові сигнальні пристрої на патрульному транспортному засобі.

Категорично забороняється стояти перед або за зупиненим транспортним засобом, спиною до учасників дорожнього руху та руху транспортних засобів, зупиняти патрульний автомобіль попереду зупиненого транспортного засобу та здійснювати в нічний час зупинення двох і більше транспортних засобів.
2. згідно того ж наказу пункт 17.4. Категорично забороняється переслідування:

на службових автомобілях (автобусах, мотоциклах), які не мають спеціальних світлових та звукових пристроїв, на власних або приватних транспортних засобах;
це вже як мінімум два грубі порушення, які можна розглянути як не професійні дії з перевищенням службових повноважень ст. 365 кк України впринципі розмова мала б на цьому закінчитись.
Раджу перечитати Назаз 111 і розпорядження 466 де вказані підстави зупинення транспортного засобу і не тільки!!!! Моя думка писати, писати і ще раз писати!
Старый 03.08.2010, 16:57   #8
Sergoff

Sergoff

Машина: Малина :-)
Длина: 1380мкм
Диаметр: 0мм
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, беспрєдєл, нічний Львів

Фигасе дела. "Якобы" конопля в крови останется по любому на следующий день. На экспертизу срочно.
Sergoff вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.08.2010, 17:22   #9
Kropa
Очень давно не заходил

Машина: Славка
Длина: 2060мкм
Отправить сообщение для Kropa с помощью ICQ
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, беспрєдєл, нічний Льві

В нас є такий парадокс законодавства - продавати/купляти/зберігати наркотики не можна, але вживати по ідеї можна, за це статті немає. Так що інших статей тобі не пришиють крім тих, що вже є. Єдиний негатив - тебе можуть внести в картотеку наркоманів і будуть періодично навідувати, робити різного роду обшуки під час періодичних відпрацювань.

Зараз головне - не опускати руки типу "В них все куплено", боротись до останнього. Знайти нормального юриста, проконсультуватись по всім випадкам - від неправомірної зупинки до затримання, здати всі можливі експертизи, писати скарги всюди, зустрічний позов до суду і т.д. всюди куди тільки можна, можна в газету якусь місцеву - наприклад в експрес - вони там люблять такі статті. В лічку кинув контакт знайомого юриста. Ні в якому разі не спускати на тормозах!!!
Kropa вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.08.2010, 17:42   #10
[SERЁGA]
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, беспрєдєл, нічний

KIT
я вам співчуваю, вам потрібно до юриста однозначно,

а ще краще було б зразу після того як вони вас відпустили подзвонити в прокуратуру, на тел довіри і т.д. --- тоді б дайці самі за вами бігали і вибачення просили.

все ще не пропало, боріться з цими гнидами, але законними методами!!!
Старый 03.08.2010, 18:03   #11
Kritik

Kritik

Машина: Renault Megane Grandtour
Длина: 9080мкм
Диаметр: 33мм
Отправить сообщение для Kritik с помощью ICQ
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, беспрєдєл, ніч

жопа нафіг :shock:
Kritik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.08.2010, 22:03   #12
e100n

e100n

Длина: 4920мкм
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, беспрєдєл,

А Вы правда не употребляли ничего? и врач вот так вот взял и с потолка написал эти выводы?

[mod:fdda040ba7="softm"]Одноклубников надо поддерживать, а не топить.[/mod:fdda040ba7]
e100n вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.08.2010, 23:08   #13
softm

Длина: 17480мкм
Диаметр: 35мм
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, беспрє

Цитата:
Сообщение от KIT
Свободу я побачив аж на наступний день в обід.
С первым днем в камере.
Вообще читаю и удивляюсь.
Мне кажется будет своевременной помощь _адвоката_.
Иди в адвокатскую контору. Советую ту, что на площади Соборной. Карта.

И не надо самодеятельности.
Старый 03.08.2010, 23:34   #14
KIT
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, бе

"Наркотики це не водка, тут дві години не спасають шо проспався та й все, думаю дорога тобі зараз до нарколога і просити обстежити по повній і з всіма справками."

2Львівські - Де можна зробити обстеження ? Об'їздив вже декілька лікарень (бісові маршрутки =/ ), обдзвонив лабораторії - всі пропонують пісяти в стаканчик...

"+ бажано засоби масової інформації підключити."

Помічне ?

"в нас реально бачучи на машині букву "У" автомобіль частіше спиняють і приглашають подихати в пакетік"

Зняв "У", бо у Львові неадекватно на них реагують. Та ще й на Таврії =))

"мдаа такий великий дядя і так дав себе розвести, ну елементарні свої права тобі знати ніхто не забороняв це як мінімум+ вміти їх аргументувати, але що аргументувати??? от в чому постає головне питання в таких ситуаціях!!!"

На будь яке запитання або прохання бодай показати жетон, чуєш "непокора", получаєш по нирках і силоміць засовуєшся в машину. Тому Олег, не будемо про права і їх обов'язки і тд. тп.

"Фигасе дела. "Якобы" конопля в крови останется по любому на следующий день. На экспертизу срочно."

Чув, що експертиза через 24 години - юридично безсила - факт, чи чутка ?

"В нас є такий парадокс законодавства - продавати/купляти/зберігати наркотики не можна, але вживати по ідеї можна, за це статті немає."

Так, це правда.

а ще краще було б зразу після того як вони вас відпустили подзвонити в прокуратуру, на тел довіри і т.д.

Помічне ? Мені здається, що моє слово, проти слова гайця - ніщо... Телефон довіри надривався моїми друзями. В цей момент мене силоміць везли в РайВідділ, чув їхню рацію. На них наїхали, вони відповіли "у нього непокора". І ппц. Так наче, у них з"явилось купа повноважень...

"жопа нафіг"

Корисний коментар

"А Вы правда не употребляли ничего? и врач вот так вот взял и с потолка написал эти выводы?"

Так, не вживав. Після того як я пройшов усі тести на алкоголь, мене відправили попісяти у стаканчик.
Потім мєнт дав лікарю коробку з тестом. Спочатку не звернув увагу, тільки зараз пригадав - на коробці був цінник, але замість ціни шось накалякано. Лікар, при мені, відкрив запаяний (мабуть начебто або хз) пакет, піпеткою налив вміст стаканчика і почав чекати.
4 з 5 були від'ємні, один, останній, позитивний - "Конопля, шановний, я вас вітаю"

Мне кажется будет своевременной помощь _адвоката_.

Не зрозумів...

С первым днем в камере.

Та да... =)
Старый 03.08.2010, 23:56   #15
softm

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники

Цитата:
Сообщение от KIT
4 з 5 були від'ємні, один, останній, позитивний - "Конопля, шановний, я вас вітаю"
Ну блин, - посцать сходи в любую лабараторию на анализ. В чем проблема то?
Старый 04.08.2010, 00:29   #16
KIT
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇш

А почему, просто не купить тэст в аптеке и не посцань на него ? Софт, да потому, что толку от этого НОЛЬ.
Мне нужно сдать ПОЛНЫЙ анализ крови, на сахарки, билирубины, алкоголь, наркотики. И во Львове, по видимому, этого сделать нельзя %)
Старый 04.08.2010, 01:19   #17
softm

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Цитата:
Сообщение от KIT
Мне нужно сдать ПОЛНЫЙ анализ крови, на сахарки, билирубины, алкоголь, наркотики. И во Львове, по видимому, этого сделать нельзя %)
Как негде? В мединститут и на топольную обращался? В 8-ю больницу и в ахмадет? Шо нигде не делают на наркоту анализы? Не верю ...

ПС, Есть еще институт епидемиелогии и гигиены, на Ш. Руставели, там шото делают. ЖД больница просто обязана делать при медосмотрах. Госпиталь ветеранов ВОВ на 700-т летия Львова, тоже когдато кровь у меня брал ... не понятно нахрена.
Старый 04.08.2010, 07:35   #18
afa14

afa14

Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм

Честно, ну не знаю что надо делать с нашими лояльными ментами чтоб они скрутили и в клетку...

горяча ліния СБУ 0800501482
afa14 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.08.2010, 09:20   #19
e100n

e100n

Длина: 4920мкм

Насколько помню следы от употребления алкоголя в крови находят до 30 суток, с наркотиками тоже-самое наверно - поэтому если уверены в своей правоте - ищите место где возьмут анализ именно крови.
Результат анализа Вы подписывали?
e100n вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.08.2010, 09:27   #20
KIT
Гость

"Как негде? В мединститут и на топольную обращался? В 8-ю больницу и в ахмадет? Шо нигде не делают на наркоту анализы? Не верю ...

ПС, Есть еще институт епидемиелогии и гигиены, на Ш. Руставели, там шото делают. ЖД больница просто обязана делать при медосмотрах. Госпиталь ветеранов ВОВ на 700-т летия Львова, тоже когдато кровь у меня брал ... не понятно нахрена."

Вот все так и говорят. Я Объездил пол Львова по больницам и лабораториям. Либо анализ на моче, либо "мы принимаем только со стационара", либо таким не занимаються.

"Честно, ну не знаю что надо делать с нашими лояльными ментами чтоб они скрутили и в клетку..."

Не соглашаться с пъяными ГАИшниками. Этого более чем достаточно

"Результат анализа Вы подписывали?"

"ознайомлений /підпис/"
Старый 04.08.2010, 09:33   #21
[SERЁGA]
Гость

Цитата:
Сообщение от KIT
"Мені здається, що моє слово, проти слова гайця - ніщо... Телефон довіри надривався моїми друзями. В цей момент мене силоміць везли в РайВідділ, чув їхню рацію. На них наїхали, вони відповіли "у нього непокора". І ппц. Так наче, у них з"явилось купа повноважень..
я шось не розумію, вони ж були не на службовій машині, як вони взагалі могли вас затримати? і оформити щось?

Вам дали копію протокола? - свідки?

І не повірю, що ваші друзі подзвонили в прокуратуру а ті не приїхали.

в мене була похожа ситуація з батьком, він вспів подзвонити нам, ми в прокуратуру і служду безпеки МВС, то поки в райвідділ приїхали і ми і дайці, то з прокуратури вже нас чекали, потім служба безпеки підтянулась, розібравшись шо до чого викликали начальника "Всея гаї" --- і той вже начав шустрити шоб це все замяти!!!

ітог: одного "самого борзого" гайця вигнали, другий просив у батька вибачення, начальний "всея гаї" затер той протокол і ше +за моральний ущерб нам!
отак.
Старый 04.08.2010, 09:45   #22
Kropa
Очень давно не заходил

Ну от, знову ж таки, про це скільки раз вже говорили, під такого роду документами, потрібно вписувати, "з результатами не згоден, процедура проводилась з порушеннями і т.д.",закреслювати всі інші поля, де можуть щось вписати - жодному разі просто ставити підпис не можна, і це стосується всього - протоколу, аналізів і т.д.

Цитата:
Честно, ну не знаю что надо делать с нашими лояльными ментами чтоб они скрутили и в клетку...
абсолютно згоден. Розкажіть, може були якісь інші моменти в тому всьому, які ви опустили?

По аналізам - в 8-й лікарні були? на топольній були? Ну і не полінуйтесь дати пару гривень, повірте, відразу ставлення і умови поміняються. Я звичайно проти корупції, але наразі без цього обійтись дуже складно. По витратам - ти врахуй що тобі світить штраф 3000 грн + витрати на відновлення прав, тому краще зараз витратитись трохи на юриста, на ці аналізи.
Старый 04.08.2010, 09:50   #23
Kropa
Очень давно не заходил

Ну от, знову ж таки, про це скільки раз вже говорили, під такого роду документами, потрібно вписувати, "з результатами не згоден, процедура проводилась з порушеннями і т.д.",закреслювати всі інші поля, де можуть щось вписати - жодному разі просто ставити підпис не можна, і це стосується всього - протоколу, аналізів і т.д.

Цитата:
абсолютно згоден. Розкажіть, може були якісь інші моменти в тому всьому, які ви опустили?

По аналізам - в 8-й лікарні були? на топольній були? Ну і не полінуйтесь дати пару гривень, повірте, відразу ставлення і умови поміняються. Я звичайно проти корупції, але наразі без цього обійтись дуже складно. По витратам - ти врахуй що тобі світить штраф 3000 грн + витрати на відновлення прав, тому краще зараз витратитись трохи на юриста, на ці аналізи.
Старый 04.08.2010, 10:04   #24
[SERЁGA]
Гость

Цитата:
Сообщение от Kropa
По витратам - ти врахуй що тобі світить штраф 3000 грн + витрати на відновлення прав, тому краще зараз витратитись трохи на юриста, на ці аналізи.
100%!!!
Старый 04.08.2010, 10:41   #25
Oleг
Гость

Цитата:
Сообщение от KIT
"

"мдаа такий великий дядя і так дав себе розвести, ну елементарні свої права тобі знати ніхто не забороняв це як мінімум+ вміти їх аргументувати, але що аргументувати??? от в чому постає головне питання в таких ситуаціях!!!"

На будь яке запитання або прохання бодай показати жетон, чуєш "непокора", получаєш по нирках і силоміць засовуєшся в машину. Тому Олег, не будемо про права і їх обов'язки і тд. тп.
рекомендую для перегляду налядні приклади розмови, ні в якому разі з машини ні ногою, тимбільше вночі!! http://www.youtube.com/user/antoschka64
Ответ