07.08.2010, 11:52 | #1 |
Гость
|
Електрика -> габарити та задня щітка на таврію Люкс.
Добрий день!
Історія наступна: Декілька тижнів тому в машині раптово стало чути паленим і з під капоту йшов дим, зупинився, зняв клему, затянули на сервіс (Львів, Пластик). Там зказали, що поплавилася вся проводка, бо десь ззаду замкнуло а запобіжник як завжди не перегорів, тай номінали чомусь там стояли вищі. На станіції машина стояла близько тижня, так як проводку до таврії люкс ніяк не могли знайти, нарешті передню частину знайшли у Львові а задню замовляли з Дніпропетровська. Після доставки проводки, за пів дня машину "запроводили" і віддали, взявши 1500 грн за роботу. Але ситуація не про це... А про те, що як і після кожного ремонту на сервісі, щось але мусе не працювати, так і в мене сталося, непрацювало багато чого і радіо, і дачики, і панель приладів, і лампочки деякі не світилися. Я то всьо помаленьку виявляв, знаходив причину та нейтралізовував недопрацювання "мего" електрика з сервісного центру. Залишилося наступне: 1)При включені кнокпи "габарити" задні світяться а передні ні. 2)Задня дощова щітка після вимкненя перемекача на кермі, не доходе до своєї старотової позиції, а зупиняється на тому місці, коли був виключений перемикач, таким чином, ніби просто відрубали живлення. 3)Лампочка сигналізації постійно світиться, от непамятаю точно, але здається мені шо раніше вона мигала. Допоможіть розібратися. Дякую! П.С: Чому не має відповідної гілки форуму під назвою електроніка та електика? |
07.08.2010, 12:20 | #2 |
Гость
|
Re: Електрика -> габарити та задня щітка на таврію Люкс.
Чим заочно можна допомогти?
Брати в руки схему та шукати. А на початку написати шо за авта... |
07.08.2010, 12:25 | #3 | |
Гость
|
Re: Re: Електрика -> габарити та задня щітка на таврію Лю
Тестером користуватися не вмію, хоча в наявності є він у мене в дома.
Схема? можна ссилку будь ласка. :wink: "Авта" - Тавіря нова Люкс, чи потрібно конкретніше вказати модель? тоді потрібно підглянути в техпаспорт. Мені здається, що він десь щось не зєднав, так як лампочки справні і дроти до них в фарах також підєднані - це я вже перевіряв. Цитата:
|
|
07.08.2010, 13:01 | #4 |
Гость
|
Шукати на форумі схему 110216,а відносно тестера-не знаю,чим допомогти,може краще до електрика?
|
07.08.2010, 13:14 | #5 |
Гость
|
Re: Re: Re: Електрика -> габарити та задня щітка на таврі
схема є: http://www.zaz-doc.ru/tavriya/elektr...g-shema-110216
Знайшов. Правда "смотрю в книгу - вижу фигу" Все таки може є варіанти на рахунок щітки та габаритів, може хтось підозрює де собака зарита? |
07.08.2010, 13:32 | #6 |
Гость
|
Re: Re: Re: Електрика -> габарити та задня щітка на таврі
Варіант один-знайти невідповілність зі схемою.
Ще раз кажу-заочно ремонтувати електрику без кваліфікаціі важче,ніж заочно пити горілку... |
07.08.2010, 15:08 | #7 |
Гость
|
Проблемы с габаритами.
Проблема возникла такая- пропали габариты. При нажатии на рычаг переключения ближний дальний в положении дальнего света фар, включенном зажигании, нажатой кнопки включения габаритов габариты, подсветка щитка приборов и прикуривателя включается. Отпускаешь рычаг - все тухнет. В других положениях переключателя подсветка приборов и габариты не включаются. На 2 предохранителе напряжение появляется только тогда, когда вкл. моргание дальним в положении дальнего света (как описывал выше) на кнопке вкл. габаритов 12 вольт нет, предохранители все целые. Если подать на 2 предохранитель 12 вольт принудительно, то при выключенной кнопке габаритов светится левая водительская сторона (габариты и подсветка номера). При включении кнопкой габаритов светится все как положено. Вопрос - где может быть проблема?
|
07.08.2010, 15:12 | #8 |
Гость
|
Re: Проблемы с габаритами.
предохранитель?
|
07.08.2010, 16:03 | #9 |
Гость
|
Re: Re: Проблемы с габаритами.
Все предохранители целые. Повороты, стопы, ближний, дальний есть. Нет подсветки приборов и габаритов.
|
07.08.2010, 17:01 | #10 |
Гость
|
Re: Re: Re: Проблемы с габаритами.
Шановний, як би не гарно влазити в чужу тему,
[mod:2f5a23be57="Lexa"]бан за мат (хоть и завуалированый) на сутки[/mod:2f5a23be57] |
07.08.2010, 22:31 | #11 |
Длина: 8800мкм
Диаметр: 33мм
|
Re: Re: Re: Re: Re: Проблемы с габаритами.
А ближний на что, сзади противотуманки вруби.
|
08.08.2010, 00:17 | #12 | |
Гость
|
Цитата:
2. Это не решение проблемы |
|
08.08.2010, 10:14 | #13 | ||
ТавроСтрелок
|
Цитата:
|
||
08.08.2010, 10:20 | #14 |
Гость
|
Это если включить...
|
14.08.2010, 00:00 | #15 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Проблемы с габаритами.
З габаритами розібрався сам, з сигналізаціює також розібрався сам (був включений сервісний режим), залишилася лише задня щітка.
Хто поможе? |
15.08.2010, 11:12 | #16 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Проблемы с габаритами.
UP
Де знаходиться релюшка яка відповідає за доведення щітки до статового положення? |
16.08.2010, 09:23 | #17 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Проблемы с габаритами.
аууу, чому тут такі всі скупі на допомогу?
|
19.08.2010, 18:16 | #18 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Проблемы с габаритами.
Де саме під панеллю знаходиться "реле часу склоомивача задніх дверей" і яка його маркіровка?
Мені потрібно його замінити. |
20.08.2010, 08:46 | #19 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Проблемы с габаритам
на моторчике дворника есть 3 контакта. один из них отвечает за довод щетки до стартового положения
я нащел его случайно, он ни к чему не подключен. подай на него +12 и будет тебе счастье посмотри в колодке, если там есть провод из ниоткуда - это он и есть
24.08.2010, 18:33 | #20 |
Гость
|
Проблемы с габаритам
Підїжав (батько) ще раз на автостанцію стосовно двірників, що не доводиться до стартового положення. Там якось так було, що якшо нажимав на гальма двірник доводився до стартового положення, і коли двірник працював, гальма теж світилися йому в такт.
Електрик відєднав від гальмів двірник, але до кінця його не зробив. Зказав, що то воно і не має доводитися. С*ка мудак недорозвинутий Завтра йду напишу скаргу, бо зачипило за живе. І це все за 1500 грн. :shock: |
24.08.2010, 20:15 | #21 | |
Re: Електрика -> габарити та задня щітка на таврію Люкс.
Цитата:
|
||
24.08.2010, 22:31 | #22 |
Машина: 110307
Длина: 6630мкм
Диаметр: 28мм
|
+100500
Ну не должны Вы за такие бабки сами возиться. Если с даунским СТО не удается решить вопрос, едьте в общество по защите прав потребителей. Они потом сами будут просить отремонтировать проводку...еще и денег дадут:-)