|
Путешествия Описание поездок далеких и близких, главное чтобы на любимой машине |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
06.06.2011, 13:12 | #1 |
Візове питання
Не знаю чи правильний розділ вибрав, але хай буде тут
Кароче є в мене віза Польська, національна, тип Д, на рік, на підставі Карти поляк хочу літом летіти в Німеччину, з Києва, літаком чи не буде в мене проблем при посадці і після прильоту в Німеччині, через те шо віза Польська а не шенген? хтось літав WizzAir? яка там процедура бронювання і оплати білетів? дякую. |
|
06.06.2011, 13:14 | #2 |
Таки модератор
Машина: Темно-сіра
Длина: 238940мкм
Диаметр: 58мм
|
В Путешествие вам прямая дорога...
|
06.06.2011, 13:20 | #3 |
блін, навіть не знав про такий розділ)
привик або Курилка або Тюнинг )))) дякую |
|
06.06.2011, 15:23 | #4 |
Машина: Slavuta 1.2L
Длина: 4220мкм
Диаметр: 27мм
|
у WizzAirа все через їх сайт. оплата або в банку, або карткою, при чому десь є комісія, десь немає, зараз точно не скажу
з сайту роздруковуєш посадочний талон, це передбачає що на рейс ти вже зареєструвався, тобто в аеропорту реєстрація не потрібна (літав взимку з Борисполя). може щось трохи і змінилося зараз в процедурі, адже зараз літають з Жулян. про проблеми з візою точно не скажу. чув багато історій що все було як по маслу, чув і про проблеми деякі. їздити в Німеччину ти точно маєш право, але там можуть спитати де збираєшся ночувати, мету приїзду і т.п. можуть і спитати бронь готелів
06.06.2011, 15:29 | #5 |
а бронь отеля ты легко не парясь можесь сделать в одном из таких мест
http://www.booking.com/ НЕ РЕКЛАМА,. просто пример... есть ещё несколько но это распространённое ... |
|
06.06.2011, 16:52 | #6 |
С национальной визой в шенген не пустят. Национальная только для страны в которую сделана. У тех же поляков сделайте шенген. Визэир лучше уточните все на сайте или по телефонам, есть постоянные акции, вот только летают они чаще всего не в центральные города, а куда-нибудь рядом. Например Германия -Гамбург, Дортмунд, Кельн.
|
|
06.06.2011, 23:17 | #7 | |
макарунок
Длина: 13800мкм
Диаметр: 37мм
|
Цитата:
Шпрэъен зи дойч хер критег))) |
|
07.06.2011, 00:40 | #8 | |||||
Цитата:
Цитата:
сижу вже цілий день в неті, гуглю інфу... http://ftour.otzyv.ru/read.php?id=151311 Цитата:
є інфа від людини яка летіла на пряму в Німеччину і його затримали на 18 годин поки вивчили цей новий закон і таки відпустили.... кароче "чьото я очкую дімон" вот текст статті Цитата:
Цитата:
йа, іх шпрехе дойч) ніхт зер гуд, аба послати нахер могу (не тебе звичайно, ти ж Гуру)) їхати автобусом півтори доби - ну ваще не хочеться... а літаком може буде великий гемор і велике поадалово на бабло.... млять шо ж робити.... Последний раз редактировалось Kritik; 07.06.2011 в 01:05. |
||||||
07.06.2011, 07:24 | #9 |
Если эт первая поездка потрать чуть больше времени, поедь через Польшу в Германию, все узнаешь потом здесь расскажешь уже как гуру. Если хочешь много адреналина (все дорогу думать что тибя сейчас депортируют) можешь напрямую лететь.
|
|
07.06.2011, 19:25 | #10 |
Лучше позвонить полякам или немца в посольство. Там все расскажут, а инет то такое. Два года назад с национальной не пускали, она только для прибывания в Польше, мы так в Закопане ездили, с местной мароки меньше чем с шенгеном.
|
|
07.06.2011, 23:52 | #11 |
кароче читав форум "про Польщу" люди точно з таким запитанням дзвонили вже в посольства Львова, Вінниці, Києва, Москви і т.д...
в кожному інші відповіді.... дехто взагалі казав шо з національною візою можна бути тільки в ПОльщіІ) кароче не вірю я нікому) і звонити нікуда не буду.... поїду напевно автобусом, не буду ризикувати, ну його нафіг... німецькі прикордонники такі сурові, вліпялть депортацію, і забуду про Європу на 5 років... тунанах) хоча я вже 2 рази туди літав, зі Львова в Франкфурт-на-Майні, але тоді я мав шенгенську німецьку візу, і мені було 12-13 років... то німці так люб"язно улибалися.... а зараз я для них потенційний порушник і нелегальний працівник, такшо відношення я думаю буде зовсім іншим.... шукаю тепер автобус підходящий обіцяю потім фото-інфо-звіт) |
|
08.06.2011, 00:12 | #12 |
Так а в чем проблема самому позвонить? Сегодня ходили к итальянцам в визовый отдел сдаваться, с прошлого года много поменялось, отношение совсем другое, барышня с нами почти час провозилась, пока я перевод трех справок писал. Раньше просто послали бы и все. Зато будете знать инфу из первых рук.
|
|
08.06.2011, 00:15 | #13 |
ну попробую подзвонити....
тільки шо розмовляв з сестрою, розказувала як її одногрупник по такій візі як в мене хотів летіти в грецію, з варшави, до варшави доїхав нормально, а в варшаві в аеропорті виникли проблеми і його не пустили на літак і він приїхав додому.... такшо думаю літак ваще не варіант |
|
08.06.2011, 00:32 | #14 |
Еще раз повторюсь звони в посольство выясняй, может так получиться что на границе тебя пропустят, а тормознут где-нибудь уже на выезде или в пути у меня друзья в прошлом году из Италии выехали в Черногорию, а шенген одноразовый, туда их пустили, никто ничего не сказал, а на границе обратно завернули. И домой никак и в шенген не пускают. Сколько денег отдали история умалчивает, но два дня просидели
|
|
08.06.2011, 01:07 | #15 |
в мене мульті віза
блін, найшов рейс який їде через Інгольштад!!! аааа))))))))))) |
|