![]() |
|
Автозвук Как сделать так, чтоб Ваш автомобиль "зазвучал" |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Гость
|
![]()
привіт!
Поділіться : арактер звучання Helix blue 62 mk II Хочу поставити під сідушки-7л і чи це оптимальний об’єм і глибина басу( бажано міряні параметри Т-С) Чи може краще взяти 5" і менші ящики і непатити собі голови |
![]() |
![]() |
#2 |
Гость
|
![]()
Авто Таврия
|
![]() |
![]() |
#3 |
Гость
|
![]()
62 МК ІІ цілком дверні, для ящика треба 52 МК ІІ. Кік-бас від них буде конкретний, по шлунку лупить
![]() ![]() Об'єм для 52 МК - порядка 4 літрів. Характер звучення - хороші бюджетні динаміки, цілком на свої гроші. |
![]() |
![]() |
#4 |
Гость
|
![]()
А маєш міряні параметри (Чи з АЗ з якого номеру)
Про 62 на Автозвук форумі мене інформували Що тавроводи їх вибирають пачками для підсідушок 7л А тут І як краще зробити Кікі чи підсидільники? І яка ваша адреса ,При можливості я би заїхав І які АС можете порекомендувати для кік і підсідушок дякую Нетуда написав ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Просто мидбасовую часть системы хотел именно в ящики подседельные, а тут :shock: такая информация |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Гость
|
![]()
Питання до Роста-Принцип роботи провідного пульта до Alpine .Clarion .Kenwood
Sony i Peonner я знаю Можна на ел пошту(особисто для мене) Дякую |
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
Смотри.
Один "стандартный" 6" динамик (65 / 0,65 / 16.7) и второй как раз то "исключение". Сверху эти динамики в 10л ящике. Снизу каждый из них в 35л (примерно дверь). Теперь понятно про выраженый кикбас и глубокий бас? Проблема двери в том, что получить такие картинки в жизни крайне трудно. Нежесткость, утечки, направленость и т.д. Ящик дает почти гарантировано повторяемый результат. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
![]() Але ви не заморочуйтесь, тут є люди просто хворі, а є невиліковні ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Гость
|
![]()
по теорыії я розумію,
На практиці потрібно визначити що робити далі Кіки і що поставити Чи підсідушки і тоже, що поітавитине більне 7-8л і 5" чи 6" і куда ваші рекомендації |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Цитата:
Дядя, можешь закрывать тему.
![]() |
![]() |
#11 |
Гость
|
![]()
Ладно, закриваю! і так толку 0
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]()
У меня они стоят так. Правда 52-й
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Гость
|
![]()
От добра людина !
Розкажи який об’эм і нижна границя діапазону в цьому ящику (буз саба) І взагалі враження від Blue 52 II - (верха середина,низ,,,) |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Цитата:
А по замерам... не знаю не мерял, меня звук устраивает, от долгой игры на 35-40 громкости не устаю, а это самое главное. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Гость
|
![]()
Попробуй піщали і мідбаси вкл поканально і регулювати Фейдером
Піщалки через конденсатор хороший(не електроліт і на високу напругу 4,7-6,8 мкФ) |
![]() |